reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wooow!! Kolejny dzieciaczek w drodze!!!

TRZYMAJ SIE APRILKA!!

Wanda - czy mozesz mi podac numer do Aprilki, to bym jej smska wyslala? No z tym Wiedzminem to tyle tylko, ze Zebrowskiego fajnie zrobili, ale reszta filmu bardzo przecietna. Wandzia no to teraz masz przechlapane, musisz rodzic! ;D

aOla - trzymam mocno, mocno kciuki za jutro!! Oj ja bym chyba wolala nie wiedziec kiedy, bo bym sie chyba bardziej denerwowala... Tym bardziej trzymam mocno, mocno i jeszcze mocniej kciuki!! ;D ;D

reklama
czesc laski..:)

dzisiaj mialam w miare udana noc..:)..tylko akie bzdety mi sie snily bo ogladalam dilm na tvn i mi te paskudy sie snily..:)..hehe..no ale spoko..tylko na siku wstawalam..:)

wlasnie mialam sie zapytac Wandy ja z rodzeniem bo Wiki napewno atakuje o siostre..:D..powiedz mu jak napada wiecej sniegu ze jak snieg utrzyma sie z tydzien to urodzisz..hehe..:)

co do wladcy pierscienie..to jest film mojego Piotra..lubi najbardziej 2 czesc..:)..no i smigola..hehe..:)..

ide na sniadanko bo jestem glodna..:)..no co tu sie dziwic 2 dni prawie nic nie jadlam i w koncu mam apetyt..:)

no i wczorajszy dzien bez mocniejszych emocji i nocka w miare spokojna..a tu widze ze dzisiaj znowy beda emocje..:)..no szok.:)..ale jakos dam rade..:)

wiecie co jak rozmawialam sobie rano z synusiem i go w sumie obudzilam no i mowie mu tak..za 4 dni tatus juz przyjedzie ..pocaluje i poglaszcze brzuszek a Ty mu sprzedasz kopa..hehe..:)..tylko zabkow nie przestaw tacie..a on mnie bach z nozki..:)..no i mowie spadl snieg ale na saneczki jeszcze nie mozesz isc..:D..no to tak mnie skopal ze myslalam iz wychodzi przez skore..taki maly a jakie fochy ma..hehe..:)..

ide na amku..:D

Cześć mamuśki
No to kolejna nam się rozdwaja!! Aprilka trzymam kciuki :D :D
aOLA dasz radę, będziemy z tobą ;) ja tez raczej wolałabym niewiedzieć kiedy urodzę, bo bym się bardziej denerwowała ;D ;D
Pamciaw gratuluje udanych zakupów!! Rzeczywiście opłacalo się i najważniejsze, że jestes zadowolona ;D ;D

Wczoraj sprzątnełam pokoik, przestawiłam ostatecznie mebelki :D jeszcze w poniedziałek powieszę(tzn mama mi powiesi) nowe firanki, wyczyszcze dywan i mogę już znosić łóżeczko :D :D ale jestem podjarana, już się niemoge doczekać :D
Chociaz po wczorjszym sprzataniu, strasznie mała kopała, aż mi się słabo robiło..naszczęście dzisiaj już jest spokojniejsza :)

Niewiedziałam, że większe upławy to też znak zbliżającego się porodu :p bo mi upławy się zwiększyły :D

Co do filmów lubię i Pottera i Władcę Pierścieni...ale ogólnie za fantastyką nieprzepadam :p

APRILKA TRZYMAMY KCIUKI!!!

Ale sie nam ten woreczek rozsypal....:)  ;D ;D ;D Super. No i jak w zegarku. Zadneo przedwczesnego, wszystko jak trzeba. Bardzo to pocieszajace. Obysmy dalej takie zdyscyplinowane byly! ;) Ale my tutaj to we wszystkim mamy pozadeczek, hihihi....:)

No i jutro Ola. A zaraz potem Ziemzia i Beatka.
A czy jak obstawialysmy to ktoras obstawila pierwsza Natalie? Ja sie kompletnie pomylilam.... :p

Ziemzia ja Matrixa po prostu nie zrozumialam, ale po pierwszysch dwoch scenach to po prostu nawet nie staralam sie tego g... ogladac. No strasznie mnie irytuja filmy w ktorych bohaterowie po scianach skacza po to zeby komus kopa sprzedac... A Widzmina nawet nie widzialam. Ja wiedzac jakie mam nastawienie do takich filmow to nawet na nie nie chodze bo mi szkoda czasum, pieniedzy i humoru (bo mnie one zawsze tak irytuja ze sie wkurzam na siebie ze wlasnie stracilam czas i kaske) ;)

Patrycja i masz racje. Mąż na zajęciach a ja sama w domu siedzę i myśle :( Jestem cała w nerwach. Boje sie tego co mnie jutro czeka :p Jestem wystraszona na maxa. Ale i tak mnie to nie ominie.

No to pewnie do wieczora Aprilka nam sie rozdwoi ;D przeciez nie mogą ją trzymać za długo bez wód
Jak tak dalej pójdzie to grudniowy wątek zaniknie. Wszystkie urodzimy w listopadzie ;D
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

Wczoraj stwierdzilam ze mi sie chyba brzuch nieco obnizyl, bo jak siedze to juz nie mog emiec nog zlaczonych. A moglam! Agnes - tez czytalam o tych zwiekszonych uplawach przed porodem ktore nie wynikaja z zadnej bakterii. Ja tak od tygodnia mam taka biala wydzieline obfita a ginka powiedziala "zagladajac we mnie" ze tam jest wszystko w najlepszym porzadku jezeli chodzi o infekcje to ich po prostu nie mam. :)

Ola musisz sie czyms zajac zeby nie myslec bo przed Aprilka nam z nerw urodzisz!!! ;) Nie denerwuj sie!
Hehehe....tak pisze a chcialabym siebie widziec jak mi ginka wyznczy termin cesarki na dzien przed nia..... :p
a watek grudniowy nigdy nie zaniknie bo jest najlepszy! :)

Cześć laseczki, a u mnie nadal nic  :p już chcem rodzić!!!!! Ale nie to nie! No a za Aprilkę mocno trzymamy kciuki! Napewno się spisze!

aOla - nie stresuj się ryba, dasz radę!! A powiem szczerze, że ja bym chciała wiedzieć, że urodzę dzisiaj!!  ;)

Pamciaw - Wiedźmina też odpuściłam, ale jak zobaczyłam Neo jako latającego super księdza, to wyszłam z kina do sklepu poczekać na męża!!  ;)  :laugh: Mówię ci Robert był taki zły, jak stare bączysko (on wtedy był w kinie drugi raz i siedział jak zaczarowamy...)!!

Miłej niedzielki!

He he... Ale numer, ze Wam sie tak Matrix nie spodobal! Ksiadz latajacy po scianach! Dobre! ;D ;D Ja tez siedzialam oczarowana na Matrix'sie i do dzis jest to dla mnie jeden z najlepszych filmow jakie widzialam. :D No ale o gustach sie nie dyskutuje. ;D

No jasne ze grudzien nam nie moze zaniknac bo jest najlepszy!! ;D Zreszta ja nie rodze przed grudniem, bo musze zdazyc do kina na Potterka i juz! ;D

reklama
ale nam idzie ;D Aprilka trzymaj sie!!!

aOla nic a nic sie nie denerwuj, wszystkie bedziemy jutro 3mac kciukasy, b Ci zazdroszcze, ze tak szybko bedziesz tulic dzidzke :D na pewno wszystko pojdzie dobrze, ja postanowilam ze w czasie porodu bede myslec tylko o moim Stasiu - ze z kazdym skurczem bede coraz blizej niegi i bede przypominac sobie wszystkie rozkoszne male dzieci jakie znam, jak je nosilam, bawilam sie z nimi i tulilam ich cialka, taka mala wizualizacja powinna pomoc.

Wanda - no widzisz co zrobilas z tym sniegiem - musi byc dzidzia teraz.

Didi - ja Ci dam ogladac horrory ;D tez dzis dobrze spalam - zasluga Aviatora ;)

milej niedzieli, my lecimy do kosciola, pa

Do góry