reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Gonia, jak bedziesz ogladac Aviatora, to na pewno szybko zasniesz ;D ;D ;D ;D dla mnie film dosyc nudny - chociaz rola DiCaprio genialna akurat - jego najlepsza bez watpienia... ale takich filmow nie lubie zbytnio...
Ja pakuje chyba 3 koszule - jedna po porodu - bez naciec na cycki, taka zwykla... no i dwie do karmienia na po porodzie :) No i dzidzie obowiazkowo w kombinezonik i do fotelika - nie wyobrazam sobie inaczej :)

reklama
Cześć mamuśki
Też mam dzisiaj problem z wejściem na forum :mad:
Komputerek juz przezucony, także teraz oblegamu pokój mojej siostry ;D
Widzę, że żadna dziś niezamierza rodzić ;D to i dobrze, choć jeden dzień bez takich emocji ;)
Też sie wybieram na Pottera..bo później nie ma juz szans ::)
Uciekam, wpadnę jutro, bo mi mała strasznie kopie i siostra siedzi nad głową ;D ;D

didi a skad Ty jestes bo nie pamietam....:( Bo "czekac za kims" a nie "na kogos" to takie typowo poznanskie...:) Gdzie jeszcze sie tak mowi? Bydzia? Czy cos pomylilam.

Gonia napisze te najwazniejsze rzeczy, ale to dopiero w tygodniu (poniedzialek mam nadzieje).

Przylecieli dzisiaj do nas znajomi z Manchesteru i przywiezli wszystkie nasze internetowe zakupy dla Leny. Czad!!!! Wylicytowalam na e-bayu angielskim:

1) Wozek quinny Zapp (chce go uzywac jako stelaza do Maxi-cosi, a potem miec po prostu leciutka parasolke na wyjsci ado sklepow itp) za 44 funty (ok.260 PLN). uzywany niby ale oprocz lekkich sladow na oponkach to NIC nie widac. Tapiserka nietknieta, stelaz nietkniety. male 2 rysy ktore sa niewidoczne jak sie nie przyjzysz. Nowy kosztuje kolo 900 PLN.

2) Lezaczek Chicco nowka nierdzewka z metka - 3 funty 20!!! (ok 19 PLN)

3) Angelcare - niania elektrycza z monitorem oddechu za 14,50 (ok. 90 PLN, w Polsce kolo 400 PLN). Nowka sztuka.

Za wysylke do tych znajomych zaplacilam 17 funciakow (kolo 110 PLN) czyli nadal grosze mi wyszly za to wszystko. Tzn dokladnie za wszystko zaplacilam 468 zeta. Jestem strasznie podjarana. Szczegolnie tym wozkiem. Bede go miala caly czas w bagazniku nie musze sie z moim Chicco do bagaznika pchac jak bede na zakupy wybierala. Ten jest maciupki (podobno najmniejszy wozek swiata....tak mowia reklamy :) ale reklamy klamia wiec nie wiem ;) ), leciutki, no i  uzywany tylko w sklepach nie bedzie mial brudnych kolek wiec sobie nie bede bagaznika brudzic.

Mowie Wam jaka jestem podjarana!!! I jeszcze dostalismy w prezencie (nie my - Lena) to Maxi - cosi ktore kiedys wklejalam i chcielismy kupic ale znajomi maja gest i kupili nam, wanienke dmuchana, ciuszki i cos czego nie mozemy odpakowac do Swiat. ale my juz dzisiaj mielismy namiastke swiat z tyloma atrakcjami!!! :)

Musze stad spadac ale musialam Wam sie pochwalic moimi licytacyjnymi podbojami z ktorych jestem strasznie zadowolona!!!  :laugh: :D ;D ::)

A! Wandzia ja Twojego meza rozumiem z tym Potterem.... ;) Za skarby swiata by mnie nikt na to nie wygonil! nawet jakby byl w ciazy i mial zachcianke!!! ;) :laugh: :D ;D :p

Pamcia - no faktycznie wszystko takie atrakcyjne !!!! szok :o :o ale CI sie udalo :)
No to mieliscie super swiateczne popoludnie jeszcze w listopadzie :) Ale fajnie :)

No a ja Pottera lubie - chociaz nie przepadam za fantastyka, ale to sa takie fajne bajki ze uwielbiam...ale za to na Wladce pierscieni nikt by mnie nie wyciagnal - chociaz mam sporo znajomych strasznie tym filmem i ksiazka zafascynowanych !!! bleee Ale Harry - to zupelnie co innego - super jest :)

reklama
o rany, ale Ingusia jest slodka... a na tym czarno bialym zdjeciu to ma takie usteczka ze tylko wycalowac :) no kochaniutka jest :)

A wiecie co Pawel powiedzial - ze teraz jak juz sie zaczelo sypac, to ze spora wiekszosc do grudnia nie dociagnie - hehehe, ze przez to ze my wszystkie przy kompach tak sie rozczulamy i w ogole to na pewno szybciej wszystkie urodzimy :)

Do góry