reklama
didi
Fanka BB :)
hehe..Piotr stwierdzil ze pojedziemy prosto z lotniska juz na porodowke..hehehe
a Pawel jak mnie zobaczyl wczoraj po calym tygodniu to stwierdzil ze jestem o conajmniej 5 cm dluzsza w brzuchu niz pod koniec ciazy z Wiktorkiem...a jak caly dzien dzisiaj mnie lapaly te twardnienia brzucha, to juz chcial mnie na porodowke zawozic ;D ;D ;D
didi
no ja rano smska wyslalam Piotrkowi..ze nie spie i takie dam ze zle sie czuje ..skurcze i wszystko......a on tylko idz na silownie sie rozruszasz..
didi
no raczej nie poczekalby wtedy za niem....ale wydaje mi sie ze ten moj dzielny mezczyzna tak maskuje swoje nerwy....bo przeciez jest dalko i nie moze byc przy mnie....
didi
tez tak mysle..maly wlasnie sie kreci...ciasno mu w tym za mialym juz mieszkanku.
Gonia
chyba wszystkie juz sie tak czujemy ;D , dzieki za rady odnosnie podkladow i wysypki mnie juz teraz swedza ramiona i rece, no i zelazo mam niskie choc o dziwo przy tym hemoglobine ok ???
pamciaw - jak masz sie meczyc i przepisywac to dawaj skrocik tylko w kilku slowach po co masz scibolic
a ile koszul nocnych pakujecie?? tak wokol tego kraze bo wlasnie sie pakuje - nie ma tego tyle co myslalam na poczatku, i jeszcze jedno - jak ubieracie malenstwo na wyjscie tzn. kombinezon czy moze rozek i kocek ???
a jesli chodzi o slodycze to tez mnie wzielo i nawet meza zarazilam apetytem - dzis na kolacje mamy lody waniliowe z banankami, migdalami i rodzynkami, polane syropem klonowym i do tego czekoladka mleczna ;D mniam, i ciekawostka - poza slodkim to nie mam na nic apetytu :laugh: na mleko jeszcze mnie wzielo choc nigdy go nie lubilam. A do lodzikow robimy filmowy wieczor, chyba Aviatora bo nie widzialam jeszcze, no i mam nadzieje ze dzisiaj chociaz sobie dobrze zasne bo ostatnio mi cos nie idzie.
pamciaw - jak masz sie meczyc i przepisywac to dawaj skrocik tylko w kilku slowach po co masz scibolic
a ile koszul nocnych pakujecie?? tak wokol tego kraze bo wlasnie sie pakuje - nie ma tego tyle co myslalam na poczatku, i jeszcze jedno - jak ubieracie malenstwo na wyjscie tzn. kombinezon czy moze rozek i kocek ???
a jesli chodzi o slodycze to tez mnie wzielo i nawet meza zarazilam apetytem - dzis na kolacje mamy lody waniliowe z banankami, migdalami i rodzynkami, polane syropem klonowym i do tego czekoladka mleczna ;D mniam, i ciekawostka - poza slodkim to nie mam na nic apetytu :laugh: na mleko jeszcze mnie wzielo choc nigdy go nie lubilam. A do lodzikow robimy filmowy wieczor, chyba Aviatora bo nie widzialam jeszcze, no i mam nadzieje ze dzisiaj chociaz sobie dobrze zasne bo ostatnio mi cos nie idzie.
reklama
didi
Goniu ja tez mam problemy z zasypianiem....a co do jedzonka to ja wcinam wszystko co slodkie a na cala reszte nie mam ochoty no moze dzisiaj tylko zjadlam rosol...
Podziel się: