reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dostalam smsa od Natalii ze juz ma Ingusie!!! Wlasnie weszlam zeby Wam to napisac ale juz wiecie!:) Poryczalam sie....;) Ma sliczna zdrowa coreczke jak pisze, ktora teraz wygrzewa sie pod lampa. No i rycze dalej....

Ingusiu witaj wsrod nas Sloneczko Kochane!!!!​
grtulacje dla Natalii !!!!

reklama
Jejciu jak ja jej zazdroszczę tych maleńkich nóżek, rączek, paluszków i malusiego noska  ::) ale ma fajnie że ma już swojego skarba przy sobie  ::)

I ja też dostałam smska od Natalii :) :) :) Ale suuuper :) Tak się cieszymy :) GRATULACJE NATALKO ! ! !

A waga Ingusi tylko potwierdza, że ta ustalana przy Usg to jest zawsze chyba zawyżona :) A Natalka tak sie bała, że Ingusia będzie takim klocuszkiem, a tu w sam raz dziewczę się urodziło :) To mnie pociesza, że Kamilek też nie będzie aż tyle ważył :)

Jeszcze raz GRATULACJE !

lekarze cyba zawalu by dostali..:D..z obay ze zaczna wszystkierodzic..:D :D..

ok..zmykam do sklepu po dobre ciacho..:)..w koncu musimy jakos uczcic 1 aniołka..:)..musze isc  bo jak nie odejde od kompa to zaleje wszystko w pokoju ..a juz i tak od tego placzu boli mnie glowka..:)..ach...ile jesczze sie naplaczemy ze szczecia a co doopiero jak zobaczymy 1 raz wlasne kruszynki..:) ok..zmykam po ciacho..:)..mmm...

Ale super !!!! A Natalia chyba do wszystkich wyslala smski.... wlasnie napisalam do Fuczaka zeby wiedziala, ale ona tez juz wiedziala :) Ja juz troche ochlonelam... i tak na trzezwo jak se teraz mysle, to ja nie dam rady napisac do Was wszystkich smskow - bo nie mam do wszystkich numerow - np nie mam do Bartysia, Doni, Magdus - i nie wiem czy jeszcze kogos pominelam... Takze jakby co, to z checia wymienie sie numerami :)

O rany ale super... normalnie nie moge sie juz doczekac kiedy ja zobaczymy na zdjeciu :)
No i kiedy swoje malenstwa zobaczymy :)

Bartys - Ty mnie nie zalamuj ze USG zawsze zawyza... moja mala wazy dopiero 2500 !! mam nadzieje ze taka maluska nie bedzie, a lekarz powiedzial ze za 2,3 tygodnie moge juz rodzic smialo, i wiecej mi nie dawal przez te skurcze twardniejace !!

GRATULACJE DLA DZIELNYCH ANIOŁÓW :)

ja naprawde zamierzam sie wepchnac w kolejke ale dopiero w okolicach 10 grudnia zaraz zmykam do lekarza na wizyte a najgorsze jest to ze starszy wampirek poszedl chyba do kolezanki Wiki bedzie musiał zostac sam w domku :)

Kurcze dziewuszki...musze leciec... ale kompa zostawiam wlaczonego jakby co... musze byc na bierzaco - chociaz juz po wszystkim :) ale sie ciesze straszliwie no :)

kurcze jak to sie robi ze tak ładnie te napisy sobie ida mi niechce to wyjsc

Wanda ja bardzo chetnie bo oprocz fuczaka i Oli nie mam nikogo numerów telefonu Wiecie co zazdroszcze Natalii ja tez tak chce juz ;(

Okna pomyłam firanki i zasłonki zmieniłam teraz tylko poprasowac i akurat polece do lekarza :)

reklama
NATALIA!!!! GRATULACJE!!! GRATULACJE!!!! GRATULACJE!!!!

Normalnie nie wiem co napisac. Ale zazdroszcze!!!
Dziewczyny, worek z dzieciaczkami sie chyba otworzyl!!! Teraz to juz sie posypie.

Do góry