reklama
Gonia
Fanka BB :)
Wanda Ty nasza skrzyneczko kontaktowa ale sadzisz z newsami!!! bravo Natalia, 3mamy kciuki!! Wanda pisz jak się coś dowiesz. A mi, chyba dzięki Natalii właśnie, śniło się całą noc że rodzę i że muszę się szybko zbierać do szpitala tylko jakoś nie mogłam się zmobilizować :laugh:
Beata niezły ten Twój mąż, jakby mój zrobił dziś taki numer to... też się wybieram zaraz do ginka
dociera do mnie że już grudzień się zbliża i muszę się zameldować swojej położnej
Beata niezły ten Twój mąż, jakby mój zrobił dziś taki numer to... też się wybieram zaraz do ginka
dociera do mnie że już grudzień się zbliża i muszę się zameldować swojej położnej
Magdus pranie dywanu to jeszcze nic wlasnie biore sie za okna przynajmiej przetre je od środka niestety na ślasku trzeba bybyło je myc codziennie a potem zapastuje podłogi hehehe chyba zaczyna sie wielkie sprzatanie przed porodem zaczelam sie zastanawiac czy zdaze ze wszystkim zanim pojde rodzic
Gonia - pewnie ze dam znac jak tylko sie czegos dowiem...
Aga - no moj pierwszy porod tez trwal nienajdluzej...jak pojechalam o 3 do szpitala to juz o 10:25 mialam Wiktorka na brzuszku, ale kazdy porod inny jest, wiec pozostaje nam tylko czekac... Poza tym mysle ze jak sie Natalia wymeczyla, to nie ma narazie pewnie zbytniej ochoty pisac smsow... Zreszta czekamy !!!!
No i News od Fuczaka bo sie wlasnie odezwala
Napisala ze jej losy sie waza i ze wszystko okaze sie w weekend - albo ja wypuszcza albo zatrzymaja do konca. I niezaleznie od decyzji czy zostaje w szpitalu do konca czy nie, w piatek koncza wyciszanie skurczy - i wtedy to juz wszystko w rekach dzidzi - albo sie wykluje od razu albo nie W kazdym badz razie Fuczak trzyma kciuki za Natalie...jak my wszystkie teraz No i kazala Was mocno usciskac i pozdrowic
Aga - no moj pierwszy porod tez trwal nienajdluzej...jak pojechalam o 3 do szpitala to juz o 10:25 mialam Wiktorka na brzuszku, ale kazdy porod inny jest, wiec pozostaje nam tylko czekac... Poza tym mysle ze jak sie Natalia wymeczyla, to nie ma narazie pewnie zbytniej ochoty pisac smsow... Zreszta czekamy !!!!
No i News od Fuczaka bo sie wlasnie odezwala
Napisala ze jej losy sie waza i ze wszystko okaze sie w weekend - albo ja wypuszcza albo zatrzymaja do konca. I niezaleznie od decyzji czy zostaje w szpitalu do konca czy nie, w piatek koncza wyciszanie skurczy - i wtedy to juz wszystko w rekach dzidzi - albo sie wykluje od razu albo nie W kazdym badz razie Fuczak trzyma kciuki za Natalie...jak my wszystkie teraz No i kazala Was mocno usciskac i pozdrowic
didi
..Beatka....Ty tez mi sie snilas wiec napewno sen byl calkiemok....bo Ty nie rodzilas tylko znow mialsz bole i ogolnie wszystko ok..tylko ze zaczela sie Tobie akcja z szalem i jazda do szpitala....wiec czekamy cierpliwie na rozwoj wydazen....no a maz to ma u mnie nobla...powiedz ze postawie mu pomnik..hehe..ach te chlopy..
Wanda..jak na moje to Natalia juz odpoczywa no i malutka napewno tez....ale musimy czekac az sie obudzi wymeczona mamusia..
Wanda..jak na moje to Natalia juz odpoczywa no i malutka napewno tez....ale musimy czekac az sie obudzi wymeczona mamusia..
didi
no i zapomnialam..chcialam was sie zapytac czy wasze maluszki zrobily sie ostatnio troszke leniwe....bo moj synus juz 2 dzien ma jakiegos lenia..tak to szalal a teraz tylko przewraca sie z boku na bok no i czasami mamusie kopnie w cyca az podskoczy a tak to taki grzeczny az do niego nie podobne..
Aga....z tego co piszesz wiedze ze juz masz syndrom "wicia gniazda"..hehe..czyzbys sie szykowala i wciskala w kolejke..
Aga....z tego co piszesz wiedze ze juz masz syndrom "wicia gniazda"..hehe..czyzbys sie szykowala i wciskala w kolejke..
Didi - ano wcale nie wykluczone... podejrzewam ze tez zaraz jak urodze nie bede wysylac smskow... poczekam z godzinke dwie... No mam nadzieje ze jej sie tam ladnie wszystko otworzylo i Ingusia wyskoczyla
Zobaczycie, juz niedlugo zrobimy pierwsza dzidziusiowa galerie W koncu ale fajnie Juz sie nie moge doczekac
Didi - no moja malutka to generalnie grzeczniutka jest, tylko na USG dokazuje jak glupia - wczoraj lekarz pol godziny jezdzil mi po brzuchu zeby wszystko dobrze pomierzyc - bo sie skubana wiercila straszliwie No i nocami jeszcze troche dokazuje, ale nie jest zle... Jeszcze nie zauwazylam znacznego spadku jej aktywnosci - tzn ze jeszcze sie nie szykuje pewnie No nic...czekamy
Zobaczycie, juz niedlugo zrobimy pierwsza dzidziusiowa galerie W koncu ale fajnie Juz sie nie moge doczekac
Didi - no moja malutka to generalnie grzeczniutka jest, tylko na USG dokazuje jak glupia - wczoraj lekarz pol godziny jezdzil mi po brzuchu zeby wszystko dobrze pomierzyc - bo sie skubana wiercila straszliwie No i nocami jeszcze troche dokazuje, ale nie jest zle... Jeszcze nie zauwazylam znacznego spadku jej aktywnosci - tzn ze jeszcze sie nie szykuje pewnie No nic...czekamy
didi
Wanda.. > czy Ty mi suherujesz ze aktywnosc mojego synusia spadla bo szykuje sie jednak na przyjazd tatusia aby go przywitac.. ;D...ale bylyby jaja.. :laugh:
A
aOLA
Gość
czesc dziewczynki
wpadłam na moment sie przywitać niestety dalej 2w1 idę teraz się wykąpać a potem będę nadrabiać newsy na forum i napisze co dalej u mnie ;D
wpadłam na moment sie przywitać niestety dalej 2w1 idę teraz się wykąpać a potem będę nadrabiać newsy na forum i napisze co dalej u mnie ;D
reklama
Podziel się: