reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

wAnda chyba masz racje z tą dziewczynką.U nas był maraton,nawet nie trzy dniowy.Wtedy rzuciłam tabletki i jakoś bardziej mi sie chciało:):):)o i był maaton 30dniowy.No i dziewucha.A ja głupia myślałam ze m sie okres spóźnia!!

Didi-mi też sie wydaje ze Hania leniwa.Co raz to ją szturcham troche,bo chce sprawdzić czy wszystko z nia okkej.No i jak ją troche zdenerwuje to ruszy sie łaskawie!!!

Ej a ja Wam sie nie śniłam??
Dziś to mi na pewno odszedł ten czop,było tego sporo i nie było to takie czyściutkie!!! i tak mkro miałam.Ale później sprawdzałam i nic nie było.I skurcz miałam juz jeden.Łał.tylk omnie krzyż boli no i nie wiem co robić.Chyba poczekam.Może coś sie zmieni.Chciałam isc do męża.Moze pojde zobaczę eraz jak mi nic nie cieknie,to pojde jak tak to zadzwonie.Nie chce go straszyć:):)weźcie napiszcie pliiis!!!

reklama
dostalam smska od Natali..:)..oo tresc..: " Dzisiaj o 9:50 urodzila sie coreczka Ingusia..waga 3450 , dlugosc 52 cm..10 pkt. Jest sliczna ma czarne wloski , teraz sie wygrzewa pod lampka..:)..

dziewczyny ale rycze jak wol ..rece mi sie trzesa i nie widze juz klawiatury przez lzy..

o 9:50 3450g 52 cm 10 punktów Natala napisała że jest prześliczna i ma czarne włoski i własnie się wygrzewa pod lamką ;D
Normalnie się poryczałam
NO to mamy pierwsze maleństwo ;D ;D ;D hurrrrrrraaaaaaaa

Hurra!!Gratulacje dla natalki!!!Natalka wracej i opowiadaj!!!!Suer!!!normalnie zajebiście!!!!!!Nadszedł ten pierwszy raz,teraz ju z sie sypnie:):):)

Tez dostalam wlasnie smska !!!!!!!!

HURRRRRAAAAAAA !!!!!! DZIELNA NATALKA !!!!!!!!!!!!!! SLICZNA INGUSIA !!!!!!!!!!!!!

Tez sie poryczalam !!!!!

770mv.jpg
Mamy pierwszego ANIOŁKA NAtalia dzielna z Ciebie dziewczynka GRATULUJĘ ŚLICZNEJ CÓRECZKI

AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Tez dostalam wlasnie smska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurcze rycza ciotki jak glupie!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D GRATULACJE NATALKA I INGUSIA!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry