reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

no to mamy  ciocie juz Ingusie...Natalka chyba do Nas wszystkich wyslala tego smka..ale sie poryczalam, az Artur sie pytal , co mi sie stalo taka przejeta bylam..ale on tez sie ucieszyl i przytulil mocno i calujac powiedzial, ze my tez juz niedlugo bedzieli tulic nasza Ade...

tez chcialabym miec wszystkie wasze kom takze prosze mi na priva przeslac koniecznie, a napewno nie pozostawie bez wiadomosci  ;) :)

ale sie ogromnie ciesze, to takie niesamowite, ze mamy pierwszego grudniowego maluszka, najgorsze, ze bedziemy musialy czekac ze 3dni albo i dluzej zeby zobaczyc zdjecia.. ::) ::) pewnie jak bysmy tam mieszkaly to zrobily bysmy wycieczke do szpitala.. :laugh: :laugh:
aOla to sie wymeczylas w tym szpitalu..ale ciesze sie, ze juz jestes bo jakbys Ty tez w tym samym czasie urodzila to ja w ogole bym sie zaplakala....... :) ze szczescia oczywiscie ;)

reklama
Ale się wzruszyłam :) smsik od Natalii zastał mnie pod prysznicem GRATULACJE NASZA PIERWSZA MAMUSIU :D jak zazdroszczę, że tulisz juz coreczkę, to czekamy z niecierpliwością na relację

Natalia pewnie odpoczywa sobie z maleństwem :)

a mój gin zrobił mnie w jajo i nie przyjmuje dzisiaj, idę dopiero w poniedziałek

Ginger wzruszyłaś mnie opowiadankiiem

3majcie się cieplutko, to która następna ? :p

Czesc Laski :)

Jestem w ciezkiem szoku ;)

Natalio gratuluje , mocno usciskaj od nas swoja Ingusie , mnostwo buziaczków :*

Ja dzis weszlam poinformowac ze mam problem z internetem i nie moge korzystac z niego :( Weszlam was poinformowac, ze jak sie polepszy to bede czesciej pisac i zagladac , na razie to maz przekazuje mi informacje jak dzwoni i na gg:)

A tak wogole to podaje wam swoj numer zarowno gg jak i komorki jak cosik sie bedzie dzialo to dajcie znac :) Prosze Was o to bardzo :) O to numery gg 6238888 , a komorki to 604893315 :)

Pozdrawiam i sciskam Was bardzo mocno

Dziewczyny,
trzeba zalozyc ten nowy watek!!!
Jako pierwszy powinien byc post z data urodzin, waga i wielkoscia dzieciaczkow a potem same foty.
Oczywiscie tego pierwszego posta bedziemy uzupelniac w miare nardzin dzieciaczkow.

To co? Ktora sie tego podejmie? Ja jestem tu troche za rzadko....

Uwazam ze nowy wątek powinna zaczac Natalia jak wyjdzie ze szpitala :)

Wróciłam własnie od lekarza wiec tak rozwarcie takie sobie we wtorek mam zrobic badania w czwartek do lekarza na ostatnią wizyte i od 10 grudnia zaczynamy działac powinnam urodzic w sobote albo niedziele wiec mam przed soba dwa tygodnie na zrobienie wszystkiego i nastawienie sie psychiczne do porodu hehehe juz nie moge sie doczekac :)

wlasnie wrocilam ze sklepu..:)

Ginger..:)..opowiadanie super i znow sie poryczalam jak glupia zanim dobrnelam do konca czytanie..:)

dziewczynki wiecie co myslalam ze nie wroce ze sklepu..:(..dobrze ze umowilam sie w nim z mama..pochodzilam troszke miedy polkami i tak strasznie zaczal mnie bolec brzuszek a raczej podbrzusze ..klucie i wszystko razwm wziete..:(..ale przyjechal po nas tata bo inaczej nie doszlabym o wlasnych solach...teraz to zmykam juz troszke polezec..:) ale doszlam do wniosku ze ja juz niegdzie nie bede sie ruszala z domku na rzadne zakupy bo inaczej jak tak dalej bedzie to ja nawet nie wytrzymam do grudnia

Didi, uważaj na siebie, ja tez ostatnio nierozsądnie latałam po mieście za butami i wróciłlam po wyprawie dość obolała, teraz chodzę po malutku i jak sama to co najwyzej do osiedlowych sklepów ewentualnie na mały spacerek.

ale jestem wściekła na tego lekarza, wyszykowałam się rano i dupa, dopiero w poniedziałek, a chciałam się go o tyle rzeczy zapytać.

Własnie wróciłam z miasta :( Od rana latam i też dostałam sms-ika od Nathalie!! Strasznie się cieszę, dziś nawet byłam na wizycie w szpitalu w którym (chyba) Nathalia urodziła, bo tam planowała ;D i zwiedzaliśmy porodówkę. Położna nam mówiła, że dzis juz były 3 porody..a ja ta to że ten jeden to moja koleżanka urodziła ;D ;D ;D

NATHALIE WIELKIE GRATULACJE!!! WARCAJ DO NAS SZYBKO I NIECH MAŁA SIĘ ZDROWO CHOWA
to dla twojej kruszyki od cioci Agi
miracle_04.jpg

To teraz już się wykruszymy pokoleji

aOLA dobrze że już w domku, Fuczak tez niedługo wraca :)

A ja sądzę że nowy wątek powinna załżyć Wanda jeśli tylko ma chęci i siły żebu się bawić w uzupełnanie listy, albo ktoś z końca grudnia. BO przecież Natalia już tak często nas nie będzie raczej odwiedzać, a listę trzeba będzie uaktualniać w miarę pojawiania się dzidziusiów bo przecież nie będziemy wiecznie 2 w 1 i wkrótce tak jak Natalka będziemy rozdwojone. To chyba ma sens ???

reklama
Też jestem za tym aby nowy watek założyła Wandzia ;) najbardziej ja tu widać, no i ma termin na koniec grudnia ;D
Prroponuje tak samo jak aussie. njapierw lista urodzonych dzieciaczków, waga, długość itp a potem same zdjęcia bez komentarzy ;D

Byłam dzis u lekarza i przytyłam tylko 300g :o czyli od początku ciąży 9kg800g !! Może przekrocze magiczną 10 kg ;)
Z dzidzią wszystko ok i tylko rodzić ;D

Do góry