Helou, witam ponownie
Udalam sie dzis na male zakupki i zaopatrzylam sie w spodnie dresowe na szerokiej gumie ze sznurkiem jak chcialam, i drugie takie powiedzmy, ze sportowe z materialu, ze sznurkiem w pasie. Nie sa to w ciazowym kupione, niechcacy na nie trafilam, ale wygodne i jeszcze pomieszcza dlugo brzuchol, dzieki temu sznurkowi. Ale zadowolona jestem
Ogladalam tez staniczki, taki juz na karmienie ogladalam, bardzo fajny - i niedrogi, raptem 31 zl. Fajnie, bo juz sie nastawialam psychicznie na Triumpha, ale do szczescia mi on niepotrzebny
A w ogole ja nie wiem jak naucze sie nosic bawelniane staniki, od kiedy pamietam nosze koronkowe, z poduchami, coby sobie to 75 B zwiekszyc ;D ;D ;D
Beatka, fajnie pewnie byloby wypozyczyc, albo odkupic ten wozek, jesli wiesz, ze malo byl uzywany. Zalezy od ich podejscia, jakby mieli marudzic, ze cos sie zniszczy, to ja bym sobie odpuscila
Ale jak beda otwarci, to czemu nie
Tak samo z ciuszkami dla bobaska - pewnie, ze bobaskowe ciuszki sa tak piekne, ze oczy sie robia maslane i najchetniej kupilibysmy wszystko z wieszaka, ale nie dosc ze maluszek bedzie ciagle ubabrany pewnie
to jeszcze rosnie jak na drozdzach
. Tez bym nie protestowala, zeby mnie ktos wspomogl, ale za bardzo nie ma kto
Jedyne w rodzinie male dziecko, moj chrzesniak ma juz 7 :
(jak ten czas leci ) lat, cos mi sie wydaje, ze juz nie dotrwaly zadne jego ciuszki. Niestety musze zdac sie na siebie, ale znajac moja mame, to bedzie mnie sowicie zaopatrzac, zadna sila jej nie powstrzyma
Juz zaczyna kombinowac, zeby to i owo kupic
W Poznaniu we wtorek ogladalam w Starym Browarze takie malenkie cuda, szczegolnie swietne byly buciki dla dzidzi w wieku 0 - 3 mcy, czepaczka, bojowki - czujecie
rewelacja. Szybko sobie z kolezanka przeliczylysmy, ze na jedno kompletne wdzianko trzeba by tam ze 300 zl wydac.... ;D Swietnie wrecz
>