reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

To fajnie Pamcia,ze udało Ci sie pozwracać niepotrzebne rzeczy.

Asiak tak samo mi sie wydaje,ze Ci co będą mili zamia mieć dziecko,to i taksobiezrobią czy będzie becikowe czy nie(bo czym jest 1000 zł,w porównaniu z tym co naprawdę trzeba na dziecko wydać) chociaż nie powiem ze by sie nie pzydało,ale dla tych ludzi bezmózgich co tyle nie widzieli na oczy to nie wiadomo co dołba przyjdzie.Chyba,ze byłoby tak,ze trzebaby było oddać rachunki na przykład,za rzeczy kupione dla dziecka,tak mi sie wydaje.Ale to ludzim wszystkim to sie nigdy nie dogodzi.a trochę wątpię w to becikowe....

reklama
Hahaha! Dopiero zczaiłam jakiego byka walnęłam! ::)

Didi i Pamcia - nie ładnie tak się z koleżanki nabijać! ;) ;D

Oczywiście chodziło mi o 29 listopada, aaa i jeszcze chciałam dodać, że 4 grudnia też może być! ;D

Tylko nie wiem czy tyle wytrzymam... :-[

Powoli zaczynam mieć już wszystkiego dość i już sama powątpiewam w to czy ta ciąża się kiedyś skończy... :p

W ogóle mam chyba jakiegoś doła... :p

Wiecie co...

nie miałam jeszcze ani jednego skurczu... :-[

wody mi ogóle się nie sączą... :-[

podbrzusze mnie nie boli... :-[

żadnych objawów porodowych... ::)

Czy ja w ogóle urodzę ?! :-[

Co jak co, ale chociaż jeden przepowiadający skurcz to ja chyba już powinnam miec! Chyba już wszystkie wiecie co to skurcz...oprócz MNIE ! :-[

Beatka glowka do gory!!! Dasz rade. I urodz w grudniuuuuuu......Przecie my grudniowki......nooooo.......

I nie przejmuj sie brakiem skurczybykow!!! masz miekka szyjke i krotka z tego co pamietam a przeciez to "dopiero' 39 tydzien trwa! Wiec masz jescze 10 dni!! Urodzisz urodzisz!!! a zobaczysz jaka zdrowa dzidzia bedzie, taka donoszona do konca. Bez baw.

A tak w ogole to z kogo jak nie z kolezanek mamy sie nabijac....? ;)

A wiecie co mnie od czasu do czasu bola zebra. Tak mnie rozpiera. Mala sie pewnie kokosi no i boli. i dzisiaj u tesciow tak mnie bolalo ze tak sei objelam rekoma za zebra dookola. Tak jakbym je chciala zcisnac zeby obwod byl mniejszy. I...przestalo bolec....:)

Witajcie laseczki :)
Ja mam chwilke wolnego, bo Pawel wlasnie mecz oglada (koszykowki), ale juz sie konczy, wiec zaraz zmykam do niego :)
Ja tez dzis mialam dzien pelen wrazen ;D
Bylam na zakupach w markecie - to dla mnie wielkie przezycie w obecnym stanie, bo jak przeszlam caly, to juz nie mialam na nic sily... Tez juz nie moge sie doczekac az urodze... Tylko w moim przypadku to jeszcze kwestia 39 dni wg suwaczka - ach te 39 dzisiaj jakies magiczne jest ;D ;D ;D

Pamcia - fajnie ze Ci sie udalo wszystko pooddawac - od razu humorek lepszy :) A co do tego podkladu do wanienki dla malutkiej, to zobaczysz ze baaardzo szybko nabierzesz takiej wprawy, ze w ogole Ci sie nie przyda :) Raz dwa i dzidzka wykapana :)

Beatka - Ty sie ciesz, ze nie masz zadnych objawow, ze nic Cie nie boli i nic Ci nie doskwiera... Ja tak mialam w ciazy z Wiktorkiem - do 2 dni przed porodem nie mialam zadnych ani objawow, ani skurczy, ani boli ani nic w ogole - no moze poza bolami kregoslupa, ale ja mam bardzo slaby kregoslup, ktory zreszta stal sie najwiekszym moim dylematem czy zachodzic w druga ciaze... Teraz jest zupelnie inaczej (jednak kazda ciaza inna) ciagle mnie cos boli, ciagle kregoslup, nerw kulszowy, ponadto ciagle twardnienie brzuszka - wiec to musi byc dziewucha... tylko baby sa takie okropne zeby sobie nawzajem tyle bolu sprawiac ;D ;D ;D hehehe :)

Emma - po czwartkowym czaciku tak sie zgrzalam ze wczoraj jak tylko Pawel wrocil z Poznania i polozylismy Wiktorka spac to mielismy taki udany stosuneczek, ze juz dawno tak fajnie nie bylo :) No i pozycja boczkiem - tak jak ktoras z Was polecala... hehe ;D ;D No i dzis powtorka z rozrywki...

Mykam, bo mecz sie juz skonczyl, Wiktorek juz spi wiec czas do lozeczka >:D >:D >:D

Dobranoc i udanej nocki wszystkim zycze :)

hej laseczki:)

ale tu cichutko dzisiaj.... ja jestem podłamana pogodą:( a w zasadzie to tym co ja ubiorę na siebie w taki mróz... dzisiaj robiłam rewolucje w szafie i przymierzałam wszystkie ciepłe kurtki i płaszcze po kolei.... I W NIC SIĘ NIE MIESZCZĘ
u-sreberka.gif
u-zasmarkany.gif
no i bedę z gołą dupą chodzić bo przecież na miesiąc mi się nie opłaca nowego zimowego wdzianka kupować
u-zadek.gif

asiak507 - wlasnie zauwazylam, ze masz termin tez na 30 grudnia ;D Jak milo :)
Tylko ze ja na suwaczku ustawilam sobie termin wg OM a to jest 28 grudnia :) A z USG 30 :)

Czesc dziewczynki..:)..wpadlam sie zameldowac..:)..i przekazac wam "Modlitwe Kobiety"..tak na rozweselenie..:D..
dostalam ja smskiem..:) oto ona:

Modlitwa kobiety: Panie prosze Cie obdarz mnie madrosia abym mogla zrozumiec meza swego , daj mi cierpliwosc abym mogla wytrzymac jego idiotyczne pomysly . Prosze Cie daj mi tezmilosc bym mogla wszystko mu wybaczyc , tylko o sile Cie nie prosze bo bym go ***** zabila!!!

ok..no to juz zmykam wszystkim zycze dobrej nocy..:)..i kolorowych snow...ja zmykam spac juz bo jutro czeka mnie obiad u tesciow..:)..i musze odpoczac i nastawic sie psychicznie..:)

Hej Dziewczynki!

Ciekawe cy dzis tez tu bedzie tak pusto! Naleze do tych szczesliwcow, ktorych nic nie boli. ;D Tylko zmeczenie mi doskwiera, ale tez nie codziennie, wiec nie jest zle. ;D Juz za 24 dni moja mama i brat przylatuja! Ale fajnie! Juz powoli czuje, ze wszystko sie zbliza! ;D

reklama
Hej PAtrycja!!! JA nie spie od 4 bo sasiedzi maja impre...Przesadzaja jak na moj gust, ale ze sama tez nie raz w tej materii przesadzalam i zawsze wtedy sie swietnie bawilam i ja i cale moje towarzystwo to nawet nie mysle o tym zeby ich uspokajac czy straz miejska wzywac. Tylko se tak w lozku nozka przytupuje w rytm ich muzy (ale my zawsze lepsza milismy...;) ) Tomkowi udaje sie zasnac raz po raz wiec ja sie wynioslam do mojego "centrum medialnego"zey przytupywaniem go nie budzic dodatkowo....ja to ja - imprezowe zwierze - chociaz uszy naciesze cudza impra, ale jestem pelna podziwu dla reszty sasiadow ze ich jeszcze nie uciszyli....

A w ogole Pati jestes tam? Czy byczysz sie na sloneczku...? Ech.......

Do góry