reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Agamarkam ale co sie stalo ze Ola taka pogruchotana....zlamana szczeka to chyba nie od potkniecia sie na krawezniku...? Trzymaj sie dzielnie i Ola tez.s

Agnes, jak ja bym sie chciala ponudzic. Kurcze nie mam na to czasu! Tak mi dobrze na tym zwolnieniu ze nie wiem....

Nie wiem jak ja te posty czytam....juz wiem co sie stalo Oli....Ja to podejrzewam ze mi ktos te posty chowa....;)

A a propos chowania. Pojechalam wczoraj do kolezanki do jej firmy. Pierwszy raz - zobaczyc jak sie urzadzila (b.fajnie). Wychodzimy z jej biura i ona pyta czy z tej strony zaparkowalam. Powiedzialam ze tak tylko kawalek dalej. Pozegnalysmy sie i poszlam dalej do autka. Patrze nie ma go.No mowie jak nic zaje.... mi auto. Dzwonie do kolezanki i mowie ze walneli mi auto zeby na mnie poczekala. A ona na to zebym sprawdzila z drugiej strony. No wiec poszlam. I wiecie co? Bylo! Ktos perfidnie mi je tam przestawil!!!! :) Jakis OSIOL mi je przestawil jak powiedziala moja kumpela umierajac ze smiechu!!! ;) No niech ja juz urodze - moze mi sie poprawi troche.....:)

reklama
Pamcia - no sikam ze smiechu no :) hahahahahahaha :) no nie moge ;D ;D ;D hehehehe
no mi sie zdazylo zapomniec o samochodzie i wrocic do domku na piesz z przedszkola, ale zeby zapomniec gdzie sie zaparkowalo, to jeszcze mi sie nie zdarzylo...no ale wszystko przedemna - jeszcze mam 40 dni :) hehehehe

Pamciaw niezle z tym autem! ;D ;D Mi sie raz zdazylo pomylic poziomy na parkingu. No i szukalam auta nie tam gdzie trzeba i zaczelam juz wpadac w panike! No ale to bylo jeszcze przed ciaza. :D

Czesc szczuplutkie..:)

hehe..wlasnie wcinam sniadanko i o malo co sie nie oplulam..:)..widze ze skleroza ciazowa dopada nas wszystkie..:)..ale dobrze ze dlugo ona nie potrwa..:)

co do spania to ja zawsze byla ranny ptaszek ..bynajmiej w ciazy a teraz to taki susel sie ze mnie zrobil ze spalabym tylko i spala..:)

Aga..:)..oby tylkoz Twoja corcia wszystko szybko i sprawnie poszlo.>:0..a bedzie dobrze..:0..ja nie wiem co te dzieciaki maja z tym skakaniem w lazience ..:)..moj kuzyn jak byl maly juz nie pamietam ile mial lat..:)..to tez skakal z wany na sedes..:)..no i wywinal orla pozbywajac sie zemba i przestawiajac szczeke..:)..hehe..no ale to chlopak i co tu siedziwic ale zeby dziewczynka tak broila..heheh..no coz w koncu dziewczynki sa gorsze niz chlopcy tylko dobrze sie maskuja..:)..ja jak mialam caly obojczyk w gipsie no i do tego cala klate az do pasa bo tak kiedys gipsowali..hehe to juz tego samego dnia co mi go zalozyli chodzilam po drzewach , jezdzilam na rowerze i skakalam po plotach..:)..( mialam 6 lat)..wiec Aga nie boj nic bedzie dobrze dziewczynki sa nie do zniszczenia..:D

Hello :) Możecie mnie oświecić, co się dzieje z Fuczakiem ??? Nie znalazłam jej wiadomości na ostatnich stronach :( Jest w szpitalu ? Co się dzieje ?

Nadrobiłam wreszcze o kuchach o dabatach firankach figurkach i zaginionych samochodach  ;D ale macie motorki podziwiam
Ja nie mam na nic siły byłam wczoraj u lekarza myslałam że do domu nie dojdę tak mnie załapało cosikw miednicy i trzyma mnie do dziś nie mogę siedzieć leżeć a chodzenie to jedna męka nie wiem co to jest.
U dzidzi wszystko ok, gorzej ze mną bo pani nie wrózy mi łatwego porodu bo główka nie weszła tam gdzie powinna tylko jakoś tak dziwnie się zaklinowała i raczej już nie ma szansy żeby się odwróciła.Pozatym powiedziała mi że mam bardzo wąską miednicę i jak dziecko będzie większe jak 2800 to bedzie bardzo ciężko. No ale usg nie zrobiła  żeby sprawdzić jak dizdzia się duża zapowiada, może lepiej dla mnie żeby się nie stresować. Postraszyła mnie ginka kleszczemi, próżnociągiem i cesarką i teraz to już mam słusznego pietra.
W zasadzie czuję się fatalnie mały mało się rusza i mam wrażenie jak bym się pozbywała tego czopa bo na majtkach miałam nienormalną ilość śluzu zabarwionego na brunatny kolor nie wiem czy to to bo nigdy takiego czegoś nie miałam. I do tego jeszcze to wrażenie jak by mi się wody sączyły tylko to chyba nie możliwe w małych ilościach ??? nie wiem co mam z tym zrobić siedzę sobie sama w domciu i sobie tak myślę co robić hmmm

Gabi..:)..zrobione..:)

wiecie co wczoraj snila mi sie mama mojego Piotra..:)..i tak mysle sobie zadzwonie bo jak nie dzisiaj to jutro ona zadzwoni..:D..no i oczywiscie nie zadzwonilam..hehe..a tu wlasnie przed chwilka drynia mi komorka..:)..patrze a tam tesciowka..:D hehe..ja to mam te sny..:)..i mowie jej ze chcialam dzisiaj dzwonic bo snili mi sie wczoraj ..a ona cos malo przekonana i mi nie uwierzyla ze zadzwonilabym..hehe..no ale w niedziele jade na obiadek do nich..o matko juz chce aby byl poniedzialek.hehehe

cześć laseczki, idę nadrabiać, ale chciałam tylko powiedzieć, że włąśnie wróciłam od ginki i wszystkie wyniki są na medal, ale kazała mi odstwić leki i czekać na poród, wszystko wskazuje na to, że będzie szybciej, bo mam skurcze normalnie jeden za drugim, żadko jest taka godzinka, że mam spokój. Na razie skurcze są nieregularne i niebolesne, więc spoko - luzik, ale jak odstawię leki może być ciekawiej, chociaż podobno nie ma reguły i równie dobrze mogę urodzić po terminie, ale jak to ujęła, prawdopodobnie się już nie spotkamy - mam cykora jak jasna cholerka!! Idę was poczytać, może się wyluzuję ;)

reklama
No to nieźle Ziemzia :) Trzymam kciuki, a przy okazji możesz mi napisać co to znaczy " bezbolesne skurcze" ? Jakoś trudno mi sobie je wyobrazić, jak skurcze mogą nie boleć ???

Do góry