reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
chcialabym sprobowac tego ananasa, czyli moja ulubiona salatka bedzie co drugi dzien ;D ;D
ale czy tez sie liczy taki z puszki...???????moze byc..??? lubie i moge tez pic soczek z puszki :)
dobranoc wszystkim mamusiom, a Pati zycze swiezego ananasa na przekaske w upalny dzien ;) ;D ;) ;D

Ech swiezego ananasa to ja nie lubie, bo mi zaraz zeby cierpna, ale faktycznie wcinam dzis salatke owocowa z puszki - wlasnie z duza iloscia ananasa. No tylko, ze mi to sie jeszcze nie spieszy! :D

Moze jednak Fuczak uprzedzi nas wszystkie?? Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze! :)

Chyba jestem tu dziś pierwsza (oczywiście z rana czasu polskiego, Paaricia ;)
Moja potrzeba snu ostatnio (o dziwo, bo zawsze byłam śpiochem) ogranicza się do 3-4 godzin. Chyba synek próbuje mie przyzwyczajać, do tego rano robił mi próbę podkopu pod żebra, myślałam już, że je połamie :laugh: :laugh:
Chyba mu tak ciasno, że nawet mój wielki arbuz już nie wystarcza ;D ;D
Miłego dzionka dziewczynki i dziecinki!!! :) :) :)

Czesc dziewczynki :)

Noc fatalna oczywiscie wyladowalismy z Ola w szpitalu gdzie musiała zostac dzisiaj bedzie miała szczególowe badania ale nie wyglada to najlepiej pogruchotany nos prawdopodobnie do składania naszczescie układ zebow jest nie naruszony ale szczeka prawdopodobnie peknieta niewiemy jeszcze co z zatokami bo badania trwaja ok półtorej godziny wiec nie chcieli jej meczyc o 1 w nocy wiec niewiem nic pozatym oczywiscie jak tylko marcin wstanie to jedziemy do niej pozawozic jej rzeczy i poczekac na tomograf rezonans konsyltacje chirurga szczekowego

wiec nie martwcie sie moze mnie niebyc w takim tempie to pojde pierwsza rodzic co za koncowka ciazy

Witajcie dziewczyny :)

Ja juz tez od dawna na nogach, ale jak zwykle dopiero teraz kompa uruchomilam, bo wczesniej Wiktorka musialam odstawic... Dzis pierwszy raz mialam skrobanke samochodowa :( ech... przydalby sie garaz...
Ja dzis pewnie nie bede tutaj zbyt czesto, bo Pawel dzis wraca i musze zrobic zakupy weekendowe i przygotowac cos na obiadek - albo chociaz miec pomysl co jutro na obiad ??? No i oczywiscie musze jakos w domku wszystko ogarnac, bo przeciez ten moj chlop sie za glowe zlapie jak zobaczy ten burdel :) hehe

Milego dzionka :)

Cześć mamulki!!!
Śnieg za oknem :)
Kolejny nudnawy dzień :( już chciałabym urodzic to bym sie nienudziła ;) ale postaram sie wytrzymac jeszcze :)
Aga ale twoja córa sie urządziła :p oby jak najmniej problemów bylo
Idę trochę posprzatać ;)

a mnie dziss o 8 obudziła sprzątaczka :p :-[ a tak dobrze się spało echhhhhhh

Didi tez czytałam że objadanie sie jest oznaka porodu tylko ile dni wcześniej ??? bo ja juz wcinam na okrągło od paru dni i jak tak dalej pójdzie to będę sie toczyć ;) ;D
o ananasie nie słyszłam ale zaraz po niego pojadę ;D

Aga bidulka jesteś dost=yc że końcówka ciąży to jeszcze takie przeżycia :-[

miałam już nie chodzic do szkoły rodzenia bo nie mam juz sił na ćwiczenia ale pojadę może będzie coś ciekawego a ćwiczenia oleje. Przeciez nikt mnie nie zmusi do ćwiczeń ;D

a z tym kłuciem w pochwie to dobrze że nie jestem sama bo bym się zestresowała na maxa :p ;D
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

Hej Mamusie!

Aga a co Twojej Oli przyszło do głowy z tym skakaniem? Biedactwo teraz się nacierpi, mam nadzieję, że wszysko będzie dobrze i że szybko wróci do domku.

reklama
Aga - no faktycznie nie brzmi to zbyt rozowo.. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze... Ucaluj Ole i niech sie dzielnie trzyma :)

Do góry