reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Beatko najważniejsze żyby się ruszał, poczekaj do wieczora i zobaczysz czy coś się zmieni a najlepiej zjedz coś słodkiego i się połóż, Maluszki zawsze wtedy zaczynają biegać w brzuszku :)

Asia zgadzam sie z Toa - ogromna kase oddajemy co miesiac,a w zamian.....musimy same potem za wszystkie np swaidczenia lekarskie placic...Przykre to.

Beatka ciesze sie ze wyszlo. Latwe nie? Zeby tylko jeszcze dobra make wsypac... ;) dzwonilam do mamy i pyta jak kluski, ja na to ze chyba nie ta make dalam. Mama na to - a jaka ? Ja - zwykla. A mama - mowilam ziemniaczana....No nie uslyszalam...Nic to zrobie jeszcze raz i tym razem beda pyszna i sliczne i nie bede plakac! :) ALe mi sie chce smiac jak sobie przypomne.....

a ja sie dzisiaj rano bardzo przestraszylam. obudzilam sie i stwierdzilam ze spie na brzuszku! Myslicie moglabym cos zlego Lenie zrobic? I obserwuje ja jak sie rusza, ale wiecie jak ona sie slabo cala ciaze rusza....nie Lena a Leniuszek....teraz pojadlam i cos tam sie rusza. Ale zeby tak jak u Agi kolanko wystawila....? Niedoczekanie moje. Mi co najwyzej przy dniu jej mega aktywnosci brzuch lekko faluje.

A z tym spaniem na brzuszku to ja w ogole spie niby na oku ale tak troche na rzuchu jednak tez. Cala ciaze....no tak sie staczam na brzuch i mi z tym dobrze ale martwie sie o Myszeczke....

Pamcia nie martw sie ja tez czesto budze sie na brzuchu zreszta przez cala ciaze jak nigdy latam po calym łózku przez sen nigdy niewiem gdzie sie obudze no chyba ze moje sloneczko jest w nocy w domu to czasem mnie szturchnie ze wlaze na niego a wogole to zauwazylam ze od jakiegos czasu przez cala noc mojego psa pysk spi obok mojego brzucha zastanawiam sie czemu wlasnie sobie przypomnialam bo wskoczyl łapami na kolana i zaczal lizac brzuch -Kaji sie chyba podobalo bo zaczela sie kokosic :)

Właśnie zaczął padać śnieg :) ale śmiesznie, bo przed chwilą byłam na spacerze z psem i nic nie padało a teraz biało :)

Witam popoludniu :)

Laseczki, dzisiaj czacik bedzie no nie ??? o 21, przypominam linka : http://www.polchat.pl/chat/?room=grudnioweczki+2005

No a tak poza tym napisala do mnie Fuczak smsa, najlepiej bedzie jak Wam zacytuje: "Hej! Tu Fuczak...Dostalam skurczy i wyladowalam w szpitalu...Ale jeszcze nie wpycham sie bez kolejki... Jeszcze nie rodze! Pobede tu klika dni.Nie wiem jak dlugo jakby co to sie odezwe. Pozdrawiam..."
Odpisalam jej zeby miala nogi zloczone i do gory ;D no i zeby sie trzymala dzielnie, bo ona przeciez ma termin na koniec grudnia - czyli jeszcze kupa czasu! Pewnie rozeslala Wam tez swoj numer, wiec jak ktoras chce to niech wysle do niej smska. Jesli chcecie numer, bo ktoras nie ma, to dajcie znac, to napisze.

Beatka - te skonczone siemniaki to oczywiscie pretekst zeby po schodach polatac :p hehe :)

Ja poki co mykam, nie wiem czy bede dzis na czacie, bo mam siorke na noc... ale mysle ze wejde :) A co :)

Jeny Fuczak trzymaj sie kolejki!!  :police: ;D Bo nam szyki wszystki poplączesz ;D ;D W razie czego trzymam kciuki ;D :D

Wróciłam dzisiaj z wycieczki po szpitalu. Zmęczona strasznie, ale jakies wrażenie zostało. ;) Ogólnie żadna rewelacja i o wiele drożej niz w szpitalu w którym planuje rodzić ::) - za tydzien wizyta w szpitalu który mam na oku...mam nadzieję że będzie lepiej :) Ale za to troszke dzidziusiów pooglądałam..takie kruszynki, wziąść i wycałować :) ;D :D

Co do wczorajszej debaty popieram Pamcie(ale posta wywaliłaś ;D) i Wandzie-smieszni chyba są, że dadzą 1000 zł becikowego i wzrośnie imprzyrost naturalny. Bez komentarza  ::) ::)

Wandzia niestety nie mam za dużego wpływu na palenie moich rodziców :( Duzo razy mówiłam im, żeby rzucili te świńtwo..tata aż wytrzymał 2 dni ;D Przy dziecku całokowity zakaz palenia, będę gonic jak nic ;D ;)

ale tu dzis spokój ;D
właśnie wróciłam od mamy akurat trafiłam na dobre jedzonko ;D

coraz częściej czuję to kłucie w pochwie jakbym tam miała jeża :p kurcze nie wiem czy to takie całkiem normalne a mały się tak wierci w dole brzucha że boli strasznie :p
też tak macie?

.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

reklama
Ola ja tez tak mam niestety normalnie czasem to az sie łapie za krocze bo mam wrazenie ze cos mi wyleci

Kurcze juz mam dosc walcze z pierogami tak na wszelki wypadek jakbym wyladowała w szpitalu a moi milusinscy nie musieli z głodu umrzec no i wiadomo jakie jest jedzenie w szpitalu a tak podgrzeje i zjedza a przy okazji i mi przyniosa na jutro zaplanowałam bigosik do słoików ale niewiem czy dam rade jeszcze mi tyle farszu zostalo ze szok :(

Do góry