reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paaricia najfajniejszy utwór ma tytuł "MUSICA RELAJACION - EL BOSQUE -" trwa 14 minut i to jest ta z deszczem :)

reklama
Czesc mamusie :)

Rano zdazyłam tylko przeczytac co naskrobaliscie od wczorajszego wieczora i padłam jak kawka zaraz tylko jak za dziecmi sie drzwi zamkneły jakos tak dziwnie sie czuje spie i jem no i Kaje obserwuje mowie dzis do niej zeby pokazała tatusiowi kolanko jakie ma sliczne a ona bach kolano przez skore wystawiła ale marcin mial ubaw i chyba pomalutku szykujemy sie do porodu bo normalnie tak mnie boli miednica ze szok i ciagnie mnie do dołu nawet marcin stwierdzil ze jakos brzuch mam mniej napiety i opadniety wiec .... moze to juz niedaleko :)

Hejka dziewczynki!

Ale mi dzisiaj wolno net chodzi. Może przez to, że zaczęłam ściągać muzę...

Ale jestem zmęczona. Dzisiaj już zrobiłam kupę roboty. Byłam w końcu na tych wynikach...Potem śniadanko, później do sklepu po zakupy i do piwnicy po ziemniaczki! I......słuchajcie......zrobiłam już kluski śląskie! (Pamcia dzięki za przepis! Mi wyszły wyśmienite! Tylko, że ja od razu dałam ziemniaczaną!  ;)). Jeszcze pomyslałam o zupce jarzynowej i chyba skoczę jeszcze raz do piwnicy po ziemnaczki (bo już mi się skończyły)!  ;D
Ale dzis mam wenę... :laugh:

Co do becikowego i tego cyrku, który się obecnie dzieje to zgadzam się w 100% z Pamcią i Wandą!  ;D

Agamarkam - za te fajki to rzeczywiście Ci się lanie należy...Przecież trujesz maleńkie, bezbronne dziecko...

Może łatwo mi powiedziec, bo ani moi rodzice ani teście nie palą. Mój mąż też papierosa do buzi nie weźmie, ja zresztą tez...Takze jestem jak najbardziej anty. A jak już widzę kogoś palącego na ulicy...I jeszcze jak mi dmuchnie tym dymem, to normalnie za łeb bym złapała i włosy powyrywała! Normalnie taka agresja się we mnie wówczas budzi, że szok!  :p

Wanda mi nie musisz mówic ile kosztuje dziecko mam dwoje i co miesiac mam dylemat Oli nowa bluzke czy Wiktorowi bluze i moj maz nie zarabia wcale tak malo a zdaza sie ze musimy korzytsac z debetu niestety tymbardziej ze Wiki ma diete i niestety ale jemu gotowac musze oddzielnie bo zeby stosowac diete i gotowac jednakowo dla wwszystkich to poszłabym z torbami nie mowiac o lekach naszczescie Ola wyrasta z zabawek a wiki ma bardzo drogie hobby wiec raz w miesiacu idziemy di sklepu i kupujemy model farby i wszystko co jest potrzebne do tego pozniej siedzi miesiac czasem dwa wiec nie krzyczy ze chce nowa oczywiscie do momentu kiesy cos nowego nie pojawi sie na rynku a wlasnie przypomnialam sobie ze musze mu kupic farbke do modelu kolor thaki wrrrr 20 zeta mała puszeczka ale nic nie poradze marcin zaszczepił w nim zamiłowanie do drugiej wojny swiatowej wiec siedzi i skleja cala armie a ja mam spokoj a zamiast bajek na jetix idiotycznym programie woli ogladac discovery :)

Beatko ja w dzien porodu z Wikim tez dostałam takiej werwy ze nawet okna pomalowałam potem pomyłam wysprzatałam naszykowałam obiad z kilku dan a na wieczor mnie złapało wiec ...... moze własnie ciebie tez złapie :)

Paaricia bardzo dziękuję, ja jakoś nie mogłam nic znaleźć. Bardzo mi się przydało!!! Zaraz wyślę kilka mojej siostrze, bo ma się nauczyć jednego wierszyka po angielsku. :)

wiadomo że lepiej by było gdyby ta kaska z becikowego poszła na coś bardziej konkretnego nie mniej wolałabym dostac 1000 niz 500zł ;) ;D

objadłam sie objadkiem i odpoczywam a mąż lata po domku z odkurzaczem ;D
zaraz jade do mamy tam pewnie tez cos dobrego będzie do jedzonka ;D
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

reklama
Do góry