reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Beatka - a Ty nadal tu :p hehehe
Donia - no ja tam nie narzekam...mam takiego fuksa, ze zawsze jakos nie ma ludzi jak przychodze do lekarza :) Dzisiaj tez, mialam na 9:15, ale jako ze nie bylo nikogo, to mnie jako pierwsza wziely :D Aaaa...juz wiem kiedy mnie widzialas...podczas spacerku do kibelka :) hehehe... myslalam ze nie dojde :)

reklama
ja jestem na zwolnieniu od czerwca

A zus płaci bardzo róznie nieraz mi przysyłam po półtora miesiąca ale ostatnio się zdziwiłam i była kaska juz tydzień przed końcem zwolnienia.
Teraz mam do 17 listopada i właśnie siora pisała ze było dla mnie awizo z zusu mam nadzieje ze kaska a nie jakaś komisja.

Ja akurat wchodziłam jak ty przechodziłaś koło rejestracji i szłaś do poczekalni wszystko możliwe ze w drodze z kibelka ;D

Donia - no wlasnie...a powiedz mi czy oni nie przysylaja na konto ??? Ja nie chce przez poczte odbierac, bo poczta zdziera sporo kasy za przeslanie !!! A poza tym cholernie niewygodnie !!! Ja wlasnie dzis sie od ksiegowego dowiedzialam, ze oni poczta przesylaja - normalnie szok :o az niemozliwe zeby w XXI wieku nie przesylali na konto !!!

hehe - no to w drodze z kibelka :) hehe

Wanda - ja czekam na Ciebie! Jakoś raźniej by bylo jakbym wiedziała, że rodzisz w tym samym czasie co ja! ;) ;D ;D ;D

A w sprawie zwolnienia to niestety Ci nie pomogę, bo nie wiem jak to jest! Ja jeszcze studiuje...

A wiecie co...właśnie przeczytałam, że nadciąga zima! W piątek w całej Polsce ma być śnieg, a do tego temperatury w niektórych miejscach mają spaść do -10 stopni! Ale jazda...

Kurcze, tak mnie głowa łupie w skroniach, że wytrzymać nie mogę...Jak tak dalej bedzie to wezmę cosik.

Beatka - nie martw sie, razem z Toba to wiele z nas ma termin... ja niestety (a moze stety) jeden z ostatnich terminow :) a podobno od stycznia maja wyplacac to becikowe, wiec moze mi sie uda :) hahaha

A Ty mnie nie strasz zima !!!! Ja Wiktorkowi powiedzialam, ze dzidzia sie urodzi jak bedzie snieg - no i modle sie o to zeby spadl jak najpozniej :D ;D i co ja zrobie ??? :D ;D hahahaha bede musiala szybciej urodzic :D ;D

No i ja tez jeszcze studentka jestem >:D >:D i musze pisac prace mgr - podobnie jak Ty pewnie co ??? Czy wzielas sobie dziekanke ??? chyba wzielas, co ???

Kurcze zebym wiedziała wcześniej o tym becikowym to byśmy zrobili dzidzię troszkę później... ;) ;D

A jeśli chodzi o studia to już jestem panią inżynier...Teraz robię magisterskie uzupełniające! I nie wzięłam dziekanki...W styczniu wracam na uczelnię, wszystko bedę musiała nadrobić i zdać egzaminy... :p

No i jeszcze muszę Ci powiedzieć, że całe moje studia są 5,5 - letnie, więc teraz mam do zrobienia jeszcze 3 semestry. W sam raz! Dzidzia już troszkę podrośnie i później będę mogła zająć się pracą... ;D

A powiem Ci, że pracą magisterską się nie przejmuję...Już napisałam inżynierską i poszło mi to łatwo i sprawnie, także teraz też nie bedzie problemu! Tyle, że w wakacje muszę doświadczenia porobic... ::)

reklama
Do góry