Witajcie z ranka
Ja juz wstalam co prawda o 7, no ale trzeba bylo zawiesc Wiktorka do przedszkola, pojechac do lekarza i dojechac do rodzicow do domku -ach ten cholerny remont-ale dzisiaj chyba ostatni dzien przed kladzeniem paneli - ale to dopiero za tydzien chyba...
U gina wszystko ok -leczenia mi nie popuscil i kazal sie polozyc na samolocik... o rany, ale to nie lada wyczyn... No w kazdym badz razie wszystko jest coraz lepiej -bo po ostatnim badaniu, co zaczelam krwawic, to mi zapisal takie globulki zeby jakos polepszyc stan mojej nadzerki -no i jak do mnie "zajrzal"
to stwierdzil ze widac poprawe
hehehe
Co do alkoholu, to ja nie mam przykrych doswiadczen z dziecinstwa, bo moi rodzice malo pili...ale jak wyszlam za maz za Pawla i pierwszy rok mieszkalismy z tesciowa, to bylo wlasnie jak u Pamci - tesc umarl ponad 5 lat temu, wiec po slubie to bylo jeszcze swiezo po jego smierci - no i topienie smutkow w alkoholu... oja napatrzylam sie na takie straszne obrazki ze szkoda gadac... W kazdym badz razie dzieki Bogu Pawel nalezy do takie typu facetow, ze czasem sama bym mu wlala odrobinke do buzki
Nie lubi pic, nie znosi sie upijac... od poczatku naszego zwiazku, czyli od ponad 5 lat pijanego widzialam go chyba tylko 3 czy 4 razy - to calkiem niezla srednia co ??? Mniej niz 1 na rok !!! I jestem w stanie wyliczyc wszystkie razy - matura, poprawiny slubu, parapetowka i jeszcze jedna imprezka, ale nie pamietam z jakiej okazji
A tak to sie nie upija...ponadto nie lubi wodki
co w mojej pijackiej rodzinie jest dosyc dziwnym zjawiskiem... jest smakoszem piwa - baaaardzo duzo roznego rodzaju piwek smakowal
No i przede wszystkim mam w miare pewnosc ze to sie nie zmieni, bo on sie nie lubi upijac !!! W kazdym badz razie moze to wynikac z tego, ze sie na swoja matke napatrzyl... No i jak sie spotykamy ze znajomymi parkami, to zazwyczaj w kazdej parce facet kompletnie pijany, a u nas nikt
a jak juz, to predzej ja niz Pawel
(wstyd sie przyznac, co??? )
Ale wyskrobalam posta
Ciekawe czy przez to przebrniecie
Ide nadrabiac inne watki
Beatka -a Ty jeszcze tu
???