reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cześć Dziewczynki!!!Dzięki za podtrzymanie na duchu.Wczoraj już stwierdziłam ,ze mam to wszystko w d... i nie pzejmuję sie.A tu dzisiaj rano wstałam na siusiu i słyszę z dołu:"Tamte pijane(Paweł z jego bratem)a one(czyli ja i zona pawla brata)stoimy i sie smiejemy zamiast wygonic ich spac.I jakieś tam,zena to nie mamy pieniędzy,na tamto a na alohol to mamy.I jago siostra powiedziała,ze jak mamy działke to niech sie wyprowadzamy.Nie słyszałam wszystkiego dokładnie,bo zaczęłam ryczeć i nie słyszałam już za wiele.Na dole jeszcze dzis nie byłam.Ale pierdole to .Jak tylko Pawel zacznie troche wiecej kasy zarabiac(bo na razie martwy okres) to wynajmujemy mieszkanie.I iekt mi iebedzie robił łaski,ze moge mieszkać(chociaż sie oferowało pomoc??) i nikt nie bedzie robił awantur.Bedziemy chlać do upadłego.Ja też a co!!!:):):)No tak krzyczała,tak krzyczała,a jak paweł zszedł na dół to słowa mu nie powiedziała.Jak mi coś powie,to ja też jej coś powiem.Jeszczze nie wiem co,ale cos na pewno.Mnie to tez czasem denerwuje,bo Pawel lubi czasem wypić,ale nie chleje żeby tak naskakiwać.Jak sie czasem zdaży.

A my sie z nich smiałyśmy,bo co miałam sie denerwować??Przecież mi nie wolno:):):)

Życzę Wami miłego dnia.

Jeden plus z wczorajszo dzisiejszej sytuacji to pawel mi dziś usługuje cały dzien:):):)

reklama
Ale tu dzisiaj pustki :)
Mój mąż wczoraj miał małą ochotkę-jak zwykle ;D-ale ja niestety nieeee ;D :D Stwierdził, że w grudniu mi niepodaruje ;D >:D
Własnie wyprawiłam go do pracy, wyspie się w nocy ;D ;D A teraz siedzę i się nudzę.
Oglądałam nasz slub i wesele, wydaje mi się ,że to niedawno, a juz ponad 2 latka mineły ::) :)

Magdus olej to, nie ma co się denerwować ;)

W tym tygodniu idę zwiedzać jeden ze szpitali, już się nie moge doczekać :)
Nudyyyyyyyyyyyy jest tu ktoooo ???

Magdus - o rany..wspolczuje sytuacji w domku :( Nie ma to jak na swoim !!! Zawsze tak uwazalam - i jak tylko bedziecie miec okazje to smigajcie na swoje... Zobaczysz jak sie tesciowa bedzie wtracac pewnie do wychowywania Waszej dzidzi !!! Nie no...z rodzinka to dobrze ale tylko na zdjeciu i na odleglosc sie wychodzi... zwlaszcza jak sie ma juz zalozona swoja !!
Agnes - a my w sierpniu 2006 bedziemy mieli juz drewniana rocznice slubu - czyli juz 5 :o :o normalnie szok jak ten czas leci !!!

aaa...zapomnialabym - Paula - no u nas niestety tylko na igraszkach sie skonczylo, ale generalnie baaardzo mily wieczor spedzilismy :) szkoda ze dzis juz ostatni wspolny wieczor - nastepny za tydzien... No ale nic...jakos to przezyje :)

Czesc Dziewuszki,
ja tez dzis tylko tak kontrolnie, zobaczyc co sie u Was dzieje.
Widze, ze wszystko w porzadku. ;D
Magda, Steffi - nie smuccie sie za bardzo. Nie ma co sie teraz stresowac. Pewnie ta pogoda tez wplywa na nas... Chandrowato... Jeszcze troche i nasze dzidki wynagrodza nam wszystkie nasze smutki....

My dzis mamy totalnego lenia. Ogladamy mecz i sie obzeramy rogalami marcinskimi.

Widzialyscie, ze juz powstal watek "Lipiec 2006"? Kurcze, ale ten czas leci...

witam wszystkie ciezarowki, slonice i hipopotamki ;D
ja w koncu moge cos naskrobac, czytalam Was tylko ostatnio i dzis nadrobilam zaleglosci nio i w szoku oczywicie, ze        Beacia Nam sie tu prawie rozdwoila ale to falszywy alarm, ale panika niezla :laugh:  napewno skarbie juz niedlugo bedziesz tulic Nataniela (urocze imie, strasznie mi sie podoba) do piersi, jestem pewna, ze bedziesz Nam tu pierwsza, w koncu mamy trzymac sie statystyk ;)
no ja nie moge uwierzyc, ze to juz tak niedlugo, ze bede rodzic i bedzie nowy czlonek rodziny, ktory jest owocem naszej milosci..to jakas magia..
sexik Wam w glowach dziewczynki widze, korzystajcie poki mozna bo pozniej 6tyg. przyjdzie czekac na amory..ja kocham sie dosc rzadko mysle i dlatego sa to bardzo krotkie numerki bo oboje nie mozemy wyrobic..Arti z poczatku tez myslal, ze zrobi mi krzywde, wczoraj nawet przyszedl i mowi, ze mu kolega powiedzial, ze jego kobieta wlasnie przez sex poronila, nie chce mi sie wierzyc, ja mu na to aOla ze jest jak najbardziej wskazany  ;) nie trzeba bylo dluzej przekonywac, ale tez wiecej mam mysli, a jak wprowadzic w czyn to tylko leze i stekam ;D
magdus Ty sie nie przejmuj tesciowa ale nie pozwol sobie na takie teksty z jej strony, za duzo sobie pozwala..ja bym nie utrzymala jezyka za zebami, o nie.. :mad:
jak ktos by mi wszedl na porodowke w trakcie akci to zrobilabym po porodzie taka afere, ze dyscyplinarnie zwolnili by taka polozna, co za bezczelnosc, dla wielu kobiet wizyta u gina jest stresujaca, a co dopiero grupa zwiedzajacych patrzacych na polnaga kobiete w cierpieniu, nie mialam pojecia, ze takie rzeczy sie dzieja..jak ja zwiedzalam moj odzial to polozna pokazywala Nam tylko puste sale, a jak chciala Nam pokazac salke jednoosobowa to sie spytala kobietki, ktora w niej lezala o zgode, to oczywiste, no wzburzylam sie..
Wandziu jesli moge Cie pocieszyc to wiedz, ze ja tez mam miska tylko na weekendy, wlasnie jutro wyjezdza i tak w kolko, wiekszosc tygodnia jestem wiec sama.. :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ ale Ty masz przeciez jeszcze drugiego mezczyzne w domku-Wiktorka wiec nie jest zle no i kanarek, mi pozostaje tylko kotka, ktora caly czas spi

No Agnes chociaż coś sie wreszcie zaczęło dziać hehehe

Kurcze dopiero oglądałam dzieciaki na pażdzierniku,a teraz muszę ich szukać na Dzieci urodzone w październiku.

No ieściowej jeszcze dziś nie widziałam:):):)piekny dzień:):)
Ale pawłowi jeszcze nie powiedziała słowa!!!!I było sie tak wydzierać z rana??

Ja wychodzę z założenia ,ze ta jemu powinna powoedzieć coś a nie wydzierać sie po próżniecy na cały dom

czes mamusie

Magdus

ja ci cos powiem ty sie nie wkurzaj za bardzo bo to pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz
... a takie zycie niestety ze starymi znam to od podszewki.
my co prawda mieszkamy z moimi rodzicami, ale jest dokładnie tak samo , a moj maz lubi od czasu do czasu (czasami częściej, czasami rzadziej) chlupnąć coś, a niestety ma tak dramatycznie słabą głowę, że po jednym piwie to po nim juz na odleglosc widac ze pil, no i za kazde jedno piwo przewaznie sa juz uwagi, a ze on nie lubi uwag to przewaznie woli w spokoju wypic to piwo poza domem, co jeszcze baredziej wkurza moich starych, i przez takie podejscie jeszcze ja mam skrzywione poglady i nie wiem juz co sama mam myslec..., czy go bronic, czy opierd....

Tak ze swiata racja (jak to Wanda juz napisała )jest ze byle dalej od rodzinki.... stosunki polepszają sie wprost proporcjonalnie do odlagłości jaka nas dzieli

reklama
Jestem... dalej 2w1  ;D nie wepchałam się bez kolejki  ;)

Nadrobiłam zaległości... znowu tyle tego było  ::)

Fajnie że u Magi wszystko w porządku, bo już zaczęłam mieć czarne myśli czemu się tak nie odzywa....

Na sekszenie Was wzięło, podziwiam... ja nie mam już siły nawet leżeć  :p

Ide nadrobić inne wątki i do łózia spać!

Do góry