reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

didi faktycznie pojdę i ją zleję!!!A co bedzie mi tu sie awanturować!!!

MOże lepiej nie kosmatych snów tylko spokojnych,bo co potem z tym napięciem zrobić jak facet daleko???

reklama
Chce Wam sie pozalic, ze mnie dzis okropnie zeby bola... Przez cala ciaze mam z nimi problem. Dentysta mowi, ze mam zapalenie dziasel, co jest niby bardzo czeste w ciazy no i tak pojawia sie i znika. Ech... ::)

Czesc słoniątka :)

Przebrnełam wreszcie przez wczorajszy dzien macie tempo w pisaniu wstałam dziś pierwsza wiec przy porannej kawie moge sie odezwac .Ciesze sie ze z Magi wszystko dobrze no i ze jeszcze 2w1 chociaz musze powiedziec ze sie troche rozczarowałam jakos tak sie nastawiłam ze ona juz po ....a ty figa z makiem
Beatka trzymam kciuki ale i tak ci zazdroszcze juz pierwsze koty za płoty teraz tylko cierpliwie czekac :)

Co do sexu to hmmm moje szczescie ma i tak małe zapotrzebowanie wiec to bardziej mi robi przyjemnosc niz ja jemu a teraz to sama niewiem czy mam ochote jak pomysle i sie zastanowie to mam a jak przyjdzie co do czego to zasypiam jak to Marcin mówi wilk syty i owca cala :)
Idziemy dziś zobaczyc trakt porodowy mam nadzieje ze uda nam sie bo chodzimy juz ktorys raz i za kazdym razem sale sa zajete a ja nie mam ochoty rodzacej przeszkadzac i sama chyba bym sie nie zgodziła na zwiedzanie jak bym lezała i rodziła to troche krepujace :)

Trzymajcie sie jutro popoludniu bede juz wolna i nie piszcie za duzo :)

Wpadłam się tylko przywitać. Zerknęłam na Wasze posty tak pobieżnie i co? Własnym oczom nie wierzę - na chwilę Was zostawić same i już o sexie gadacie! ;) No i nie wylko gadacie, jak sie okazuje... ::)

To pa pa. Buziaczki :-* Trzymajcie się! Super, że Magi się odezwała!

reklama
Heeej gobitki:)

Ja tez niedawno co wstałam... normalnie Was podziwiam z tym sexem. Ja czuję się tak zmęczona i obolała że jak tylko przykładam głowę do poduszki to już śpię....i nawet nie myślę o baraszkowaniu....

A wogóle to jestem zła.... :mad: dzisiaj niedziela i myślałam że w końcu po całym tygodniu kiedy Tomka wogóle nie widzę bo zaraz po pracy gna na budowę w końcu sobie odpoczniemy, może gdzieś się razem wybierzemy albo po prostu posiedzimy sobie bezczynnie, a tu kupa :(.... przyjeżdża jakiś kolega i chcą coś znów działać ... tzw ciche niedzielne robótki......ech....

Do góry