reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hej!
Same dobre wieści dziś, Beatka w całości, Magi się odezwała, super!!!
A mój mąż ma podobne obawy... mówi, że boi się, żeby małemu w główkę nie nastukać :laugh: :laugh: Więc radzimy sobie jakoś inaczej ;) ;) Nie będę chłopa na siłe zmuszać, bo mu jeszcze jakiś uraz zostanie ;) ;)
A zaraz zmykamy na spacerek a potem do rodziców na gołąbki, mniam, mniam...

reklama
hehe....jak tatus postuka w glowke to malenstwo odwzieczy sie stukankiem jak bedzie juz na swiecie i zapyta taty czy to przyjemnie..hehehe:D:D

beatka..:D..ja tez czesto ostatnio slucham fasolek..:).

Hej hej ;D ;D
Oj faktycznie, biedne te nasz chłopaki! Ale nadrobimy,nie???Człowiek sie spręży i będzie dobrze ( dosłownie,hihihi) ;D ;D ;D

A tak odnosnie szpitali powiem wam,ze jeszcze kilka miesięcy wstecz- pobyt w szpitalu bardziej mnie przerażał od samego porodu - ale pewnego pieknego dnia, pojechałam sobie na wycieczke karetką na patologię (z kolką nerkową) i powiem wam,że wcale nie jest tak źle (przynajmniej u nas w Sączu)!
A jakie salki do porodu rodzinnego - miodzio - nic tylko rodzić ;) Jedyny przerażający akcent to zdecydowanie łóżko, brrrrrr

Hej dziewczynki
Rzeczywiście same dobre wieści dziś :)
Wróciłam niedawno ze szkoły rodzenia, jeszcze zrobiłam małe zakupki w aptece, także brakuje mi tylko majtek jednorazowych ::) i jestem padnieta :p
Mój mąż nie ma ogólnie oporów ;) jedynie stał się bardziej ostrożny ;) Ja mam wieksze opory niż on :p i ogólnie ochoty nie mam :p ::) Choć teraz i chodzi i gada caly czas,że od grudnia to zaczniemy porządnie, żeby mała się urodziła w terminie, a nie po ;D ;D Powiedziałam że chyba mu odbiło ;D

To fajnie ,że z Magi w porządku!!!Szkoda tylko ze nie ma jej na forum:(:(:(Ja dziś znów cały dizen poza domem.Byłam dziś u mamy a teraz lece na plotki do koleżanki:):):)3majcie sie.papa

A i nie rodzcie beze mnie nie chce niczego przegapić:):):)

Super że z Magi wszystko w porządku to jeszcze nam została Gonia...... miała się odezwać ok 5 listopada..... miejmy nadzieję że nie każe nam dłuugo czekać

reklama
Hejka :)
Steffi - no z Gonia widzialam sie w zeszly poniedzialek, ale siedziala niestety po drugiej stronie sali na szkole rodzenia, wiec z nia nie rozmawialam za wiele... No ale byla w jednym kawalku, a brzusio ma coraz bardziej okazaly... No zaluje ze z nia nie pogadalam i nie spytalam jak sie ma sprawa przeprowadzki..... to byla ostatnia szkola rodzenia, wiec musimy teraz czekac...

Ja wlasnie wrocilam z zakupow ostatnich wyprawkowych... Tzn wyprawkowych dla Pawla, bo wiadomo ze nie bedzie bral szczoteczki do zebow z domku ani zelu pod prysznic i takich tam rzeczy, tylko bedzie mial jedne tu a drugie w Poznaniu... Takze trzeba bylo kupic wszystko...
No i mam do Was jeszcze pytanko w psrawie tych pieluch belli - jaki kolor ma to opakowanie ??? Co prawda jeszcze nic nie kupilam i pojade pewnie do takiego malego sklepiku-hurtowni, ale nie jestem pewna czy tam jest to???
Donia - moze Ty wiesz, czy w Smyku na Milej sa te pieluchy pologowe ??? Bo jak tak, to tam pojade robic reszte zakupow i tak juz je kupie...
Donia - i jeszcze jedno !!!! Jakie mycie okien ??? czys Ty oszalala ??? Kobito, ja wiem ze okna same sie nie umyja, ale zeby na tym etapie ciazy za okna sie zabierac ??? !!!

No ja zmykam poki co... Trzymajcie sie :)

Do góry