reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

o widze że ja pierwsza ;D mąż mnie obudził bo nie napisałam mu listy zakupów i teraz jak weszłam do kuchni to ona leży na stole ::) zapamniał jej zabrac. Ciekawe ilu rzeczy nie kupi ;) ;D

wczoraj wieczorem zrobiłam kolejne pranie bo doszła kolejna porcja ciuszków ;) ;D no i jutro czeka mnie prasowanko ale jeszcze podchodze do tego z sympatią.

dziś sprzątanko :p i jak zwykle mi sie nie chce.
idę lepiej na sniadanko ;D
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

reklama
Cześć laski i maleństwa..:)

właśnie otworzyłam oczka po ciężkiej nocy..:)..nie dosyć ze biegalam na siku częściej niż sie da to jeszcze te cholerne wzdęcia..:(..juz mam dość ile można je mieć..ja chce normalnie wie wypróżniać a nie tak sie męczyć..:(..zmykam teraz do sklepu po maślankę..hehehe..:)..no i po cos dobrego bo niestety wczoraj wszystko wchłonęłam leżąc w łóżeczku..:)

Czesc dziewuszki :)

Z tego co tu widze, to Beatka pewnie smacznie spi i ani mysli rodzic :)
Patrycja - ale sie usmialam z Twojej wypowiedzi - no pewnie ze Ty nie mebel, ale Oli chodzilo pewnie o nasz ranek polski....
Ja ide teraz na sniadanko - bede moze pozniej...ale nie wiem czy czesto sie dzis pojawie :)
Narazie

Hej!!!

Ja po wczorajszym randkowaniu i bardzo towarzyskim dniu jeszcze sie nie mogę obudzić.Ogólnie było baardz fajnie tylko ,ze tyłek mi drętwiał od siedzenia na tym twardym krześle:)i jeszcze dizś mnie troche boli.

Potem wieczorem zebrało nas na namiętności,ale niestety,Paweł wymiękł,powiedział,że nie może i już!Bo wydaje mu się że miałby wkładać wacka do brzucha.Wiec ja powiedziałąm,ze to nie szkodzi że rozumiem i td.No i on wogole nie lubi kiedy ja dużo siedzie przy komputerze i podśmiewuje sie ,że siedzie na forum.Bo zawsze mu opowiadam o koleżankach z forum.Ale własnie wczoraj przy tej okazji zapytał sie."A na babyboom Twoje koleżanki piszą,ze też ich chłopaki sie boją.powiedziałam,ze tak i się uspokoił;););)"Moim zdaniem nieptzebnie sie przejmował,ale faceci są chyba czuli na tym punkcie,ale moin zdaniem to chyba naewt słodkie było.

hehehe..:)..biedne Ci nasi mężczyźni..:)..oni sie boja a my chcemy ..:)..mój tez strasznie sie bal..:)..ale powiedziałam mu jak cos będzie nie tak to na pewno pierwszy sie dowie o tym i ze niech lepiej juz nie marudzi tylko pobawi sie z mamusia..hehehe..:)..jeszcze 50 razy sie upewnił czy na pewno i w końcu stwierdził ze ja mam racje i na pewno będę wiedziała jak małemu nie bardzo spodoba sie tatusia włócznia..hehe...no ale jestem ciekawa jak będzie teraz gdy wróci bo jeśli ja nie urodzę do tego czasu to go dopadnę ale nie wiem czy on mi pozwoli..:(..

Cześć Mamusie.
Znowu wróciłam. Wreszcie mam w domku internet i moge śledzić forum na bieżąco :).
Widze że przez ostatni miesiąc troche stron "napłodziłyście" :)

Pozdrawiam wszystkie grudniuweczki i ich brzusie

reklama
Do góry