reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ostatnio mnie nie było i jak czytałam o Beatce to mnie zamurowało i chciałam jak najszybciej przebrnąć przez kilka stron, żeby zobaczyć co dalej a tu jeszcze 2 w 1 :)

Beatko trzymam kciuki :)

Pamcia A gdzie będziesz rodzić?

Wanda Twój Wiktorek to matematyk  ;D, jak siadł do komputera to od razu cyferki, a nie literki :)

Ja muszę powiedzieć, że ostatnio sama mam opory przed kochaniem się tak normalnie, bo coś mnie boli, więc radzimy sobie na najróżniste inne sposoby  :p

reklama
i dzionek minął troche sprzątania troche leżenia i trzeba iść spać ;) ;D
kurcze dziewczyny z tych nudów to juz bym chciała rodzić :p ;D
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

aOla - ale masz fajnie !!!! Ja to na nic nie mam sily, ale juz dzisiaj to chyba sie postaram fizycznie zmusic - bo psychicznie to nie trzeba, bo mam caly czas ochote... nie wiem tylko jak to wyjdzie w praktyce z taka slonica jak ja :) hehe... Najchetniej bym chciala ja na gorze, ale kurcze ja dwa ruchy zrobie i juz nie moge :D no ale nic...jakos sobie umilimy wieczor :)

Aprilka - ooo...dzieki bardzo :) To zostawiam sobie te ostatnie zakupy chyba na ten tydzien... juz musze miec wszystko przygtowane, bo w koncu od tego tygodnia zostaje sama, wiec musze byc przygotowana na wczesniejsze ewentualnie rodzenie, no i musze spakowana byc :) Dlatego tez miedzy innymi mam juz lozeczko rozstawione i czekajace na dzidzke - nawet poscielone jest - a jak sie zakurzy, to zanim w nim dzidzke poloze, posciel zmienie :)

Witajcie :)
Po sobotnich porządkach i odpoczynku wkońcu udalo mi się Was odwiedzić :)

Donia a Ty co chcesz nas wszystkie wyprzedzić, że zabierasz się za mycie okien  :o. Ja tez dzis robiłam porzadki ale powolutku, żeby zabardzo się nie przemęczyć a i tak potem padałam z nóg. Do większych prac zabrał się mój mąż i to on umył dzis okno w pokoju naszego Kacperka a także pomalował grzejnik i parapet a potem wszędzie poodkurzał i pozmywał podłogi jak ja już sobie smacznie drzemałam po obiedzie.

Co do seksu to właściwie postanowiliśmy przestać współżyć, szczególnie, że moja lekarz mówi, że najlepiej 6 tygodni przed i 6 tygodni po porodzie się nie kochać, nie zeby coś się stało ale, ze względów higienicznych. Jednak chyba coś cienko to widzę ;), mój luby nie ma obaw, żeby trochę pobzykać, bardziej ja się boję, bo wtedy twardnieje mi brzuch.
Dzisiaj rano mnie nawet namawiał, ale obiecałam mu wieczorkiem  ;D

Paula - ja tez obiecalam wieczorem...mam nadzieje ze nie bedzie wg przyslowia - obiecanki, macanki a glupiemu stoi :D ;D hahahaha

reklama
Wanda ale Ty to śmiesznie piszesz  :laugh: nie wiesz czy wyjdzie w praktyce z taką słonicą, ja tez czuję się jak hipopotamica  :laugh:, tez próbowalismy, że ja na górze, ale bardzo szybko zmieniliśmy pozycje. Najlepiej nam wychodzi na boczku  ;D :D

Do góry