Paula - ja tak srednio na boczku lubie...ale w tej sytuacji moze nie byc innego wyjscia, wiec jak juz nie da rady inaczej, to zostaje zawsze boczek... chociaz ja to zawsze mam wrazenie ze to taka pozycja na odpierdol - bo ja tylko leze i nic nie robie hehehe No ale nic.... w stanie sloniczym mozna zawsze tez na slonia hahahaha - moj maz ma tyle samo w brzuchu co ja, wiec okreslenie idealne hahaha
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Wanda hahahaha mój mąż też ma w brzuchu tyle co ja
No i chyba nam zostaje ta pozycja na słonia, hihihi ;D
No i chyba nam zostaje ta pozycja na słonia, hihihi ;D
Paula25
szczęśliwa :)
ide pozmywać naczynia i puszcze trochę mojego męża na kompa, bo widze, że już go skręca ;D
wpadne jeszcze później zobacze co słychać :-*
wpadne jeszcze później zobacze co słychać :-*
A
aOLA
Gość
nam to różnie wychodzi fakt że więcej przy tym układania sie niż bzykania > a najlepiej jest gdy mały zaczyna mnie kopać ;D
didi
Fanka BB :)
hehehe....Wanda ..nie mów ze na boczku to pozycja na odpierdol..hehe....ja ja bardzo lubię ....i nie leżę i nic nie robie....mój wtedy mówi na mnie" Ty mala świnko..poskacz sobie na swoim pieseczku"..hehehehe....ale za to na gorze nie lubię za bardzo bo skurcze mnie łapią w łydki....pozostałości po biegach w szkole....no ale cóż każdy lubi co innego....no i jeszcze bardzo od tylu mi odpowiada....mmm..jejku ja chce sie pobzykac..hehe....obym tylko jeszcze zdążyła zanim urodzę....bzykniemy sie i mogę jechać rodzic....hehehe
agnes.kol
O wy brzuszki-świntuszki ;D >
Gdyby nasi mężowie poczytali o czym tu piszemy to chyba włosy by im się zjeżyły na głowie ;D ;D ;D
Ja mało co mam ochotę raczej więcej w głowie mam myśli co bym zrobiła jak samo zrobienie ;D
Mój mężus wraca za 1,5h z pracy, ale pewnie juz spac będę, albo półprzytomna leżeć
Gdyby nasi mężowie poczytali o czym tu piszemy to chyba włosy by im się zjeżyły na głowie ;D ;D ;D
Ja mało co mam ochotę raczej więcej w głowie mam myśli co bym zrobiła jak samo zrobienie ;D
Mój mężus wraca za 1,5h z pracy, ale pewnie juz spac będę, albo półprzytomna leżeć
didi
hehehehe....Wanda....hehe..oj co..ja chociaz moge teraz pomarzyc a Ty mozesz podzialac..heheh>
Agnes..>.ja mam podobnie ..pomysle sobie to tak mu zrobie i tak ..hehe..a pozniej jak co do czego to nici ....bynajmiej tak bylo jak jeszce Piotrek tu byl....a pozniej marudzil mi ..ale najwiekszy ubaw mialam jak obudzilam sie w nocy a on ogladal film i mu mowie ze snilo mi sie bzykanko..a jemu juz ogniki w oczach..hehe..no i pyta co i jak..wiec mu mowie ze analnie...no to on jeszcze bardziej ciekawy.hehe..ale nie uslyszal opowiesci bo juz spalam..a rano jak pytal o ten sen to juz nie pamietalam..hehe..byl strasznie zawiedziony bo nawet nie dowiedzial sie jak to jest we snie..bo na zywo nie sprawdzi tego..hehehe
a co do tego jakby nasi faceci poczytali to moj powiedzialby ze jestem glupia i czy nie mamy innych tematow ..hehe.. ze mamy zajac sie brzuchami a nie.
Agnes..>.ja mam podobnie ..pomysle sobie to tak mu zrobie i tak ..hehe..a pozniej jak co do czego to nici ....bynajmiej tak bylo jak jeszce Piotrek tu byl....a pozniej marudzil mi ..ale najwiekszy ubaw mialam jak obudzilam sie w nocy a on ogladal film i mu mowie ze snilo mi sie bzykanko..a jemu juz ogniki w oczach..hehe..no i pyta co i jak..wiec mu mowie ze analnie...no to on jeszcze bardziej ciekawy.hehe..ale nie uslyszal opowiesci bo juz spalam..a rano jak pytal o ten sen to juz nie pamietalam..hehe..byl strasznie zawiedziony bo nawet nie dowiedzial sie jak to jest we snie..bo na zywo nie sprawdzi tego..hehehe
a co do tego jakby nasi faceci poczytali to moj powiedzialby ze jestem glupia i czy nie mamy innych tematow ..hehe.. ze mamy zajac sie brzuchami a nie.
No ale zeby w weekend tyle pisac.....?
Fajnie ze u Magi ok. Szkoda ze nie zag;ada juz tutaj. Wanda nie mowila czemu?
Emma ja bede rodzila w Damianie. A na patologii lezalam na Zelaznej.
Ja to na razie w sferze seksu to tylko jestem mocna w wyobrazni...w praktyce zero. Gin mi zabronila ale wczesniej i tak mi sei nie za bardzo chcialo. No a teraz jak nie moge to mi sie chce na maxa......
Spadam
Dobrancka!
Fajnie ze u Magi ok. Szkoda ze nie zag;ada juz tutaj. Wanda nie mowila czemu?
Emma ja bede rodzila w Damianie. A na patologii lezalam na Zelaznej.
Ja to na razie w sferze seksu to tylko jestem mocna w wyobrazni...w praktyce zero. Gin mi zabronila ale wczesniej i tak mi sei nie za bardzo chcialo. No a teraz jak nie moge to mi sie chce na maxa......
Spadam
Dobrancka!
reklama
Agnes - no wlasnie u mnie tez bardziej jest tak ze mysle niz dzialam - mysli kosmate mam caly czas, ale jak juz mam sie wziasc do roboty, to bywa ciezko A szkoda, bo bym pobrykala...no ale uciakam juz teraz na 100%, bo Wiki juz pewnie zasypia, wiec moze troche pobrykamy hehe
Pamcia - jak bedzie mogla to na pewno da znac
Pamcia - jak bedzie mogla to na pewno da znac
Podziel się: