reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula a co to za smutki....??? Przeciez jetes "nasza". Penwie mniej o Tobie wiemy niz o innych ale nie mozesz czuc sie obco!!! Na to nie pozwalamy! Jakem Grudniowka!!!

Dobrze Beatka ze poszlas do lekarza. Ja tak myslalam ze nie urodzisz dzisiaj (ale co wczoraj spanikowalam i se poryczalam to moje!!! ;) ) i ze z bez tego czopa pocodzisz jeszcze. Te 2 tygi byloby fajnie. A nie martw sie waga synka. Jak pisala Wanda 4 kg to nie kolos (choc duzY) a poza tym piszesz ze jestes niska...Ale to nie wzrost moze tu byc przeszkoda a raczej miednica. Mozna byc b.wysoka i jednoczesnie super waska w biodrach i na odwrot. Ale najwazniejsze ze jest wszystko super!!!

A moja kolezanka w koncu przez cesarke urodzila. Nie wiem jak dlugo sie wczesniej meczyla i kiedy jej cesarke zrobili bo dopiero mi napisala smsa jak ja smsem sie zapytalam po poludniu jak tam. No i nic nie wiem. jej maz dzwonil do Tomka ale jak to chlopy - pewnie nie rozmawiali tak jakbym ja chciala (tzn ze szczegolami) a poza tym Tomek jeszcze w Niemczech wiec z ja z nim mam kontakt smsowy.

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, aż mi się cieplutko na serduszku zrobiło :laugh: i mój Bączuś zaczął się wiercić :D
Agnes o jaką listę Ci chodzi??? Gdzie znajduje się ta lista? Ja termin mam na 21 grudnia, więc napewno nie będę z tych pierwszych które się rozdwoją.
Pamciaw gratulacje dla Twojej kolezanki, mam nadzieję, ze wszystko jest wporządku i że niedługo będziecie mogły sobie porozmawiać. Fajnie, że ma już Dzidziusia przy sobie :D

Ja dzisiaj już kilka razy wchodziłam do was ale tylko nadrabiałam zaległosci i jak przeczytałam o Baetce to też zaczęłam ryczec i krzyczałam do męża że juz sie zaczynają grudniowe wykluwania, ale póxniej doszłam dalej i okazało sie ze to próba generalna ;D
Zawiozłam przed chwilka męza do pracy syna do siory potem polatałam po Makro i teraz siedzę sama w domku zajadam flaczki ( które mam zabronione :-[ ) i polatam po necie.

Paula lista jest w wątku "chłopczyk czy dziewczynka" na pierwszej stronie

ja bym spała wciąż i wszędzie. Jestem ciągle zmęczona i strasznie słabiutka. Przejście pare metrów dla mnie to jak maraton. No to się pożaliłam ;) ;D
właśnie wrąbałam kawał jeszcze ciepłego ciasta ::) pycha
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

wiecie co.. ja juz zmykam do łóżeczka..jakoś dzisiejszy dzień mnie wymęczył i w ogóle jestem jakaś agresywna w stosunku do wszystkich a najbardziej do mojego kota..hehe:D:D...wiec lepiej juz pójdę do łóżka..:)..a i tak chyba powinnam juz sie położyć bo boli mnie podbrzusze..:(..wiec życzę milego i udanego wieczoru no i kolorowych ..:)..pa aa

Fuczak, Didi, strasznie dziękuje - uspokoiłyście mnie!!!jednak panikara ze mnie!!! ;D ;D ;D

Podobnie jak Paula bardzo żałuje że nie mogę tu bywać tak często jakbym chciała, ale widzę, że naprawde jesteście wspaniałe i przyjmujecie nas mimo wszystko do tej szczęśliwej rodzinki ;D ;D ;D ;D ;D Złote kobitki ;D ;D
No to nie pozostaje mi nic jak tylko życzyć wam wszystkim wspaniałej, przespanej nocki, bez skurczów, wstawania do ubikacji i takich tam innych nocnych przypadłości kobiety ciężarnej ;D ;D ;D
No to buźka dla wszystkich ;)

Witam wieczorkiem!

Dzisiaj rzeczywiście dziwny był dzień. Ja też ciągle przysypiałam. Wypożyczyliśmy z mężem trzy filmy w Beverly Hills i sobie urządziliśmy maraton filmowy...Został jeszcze jeden filmik, ale nie wiem czy przetrwam! ;D

Zdenka - Ja już nie pamiętam kiedy ostatnio wymiotowałam, ale czytałam w "Oczekiwaniu na dziecko", że silne wymioty mogą doprowadzić do przedwczesnych skurczów macicy. :p

Pamcia - gratulacje dla koleżanki! Super, że już jest mamą! ;D

Dobra zmykam, miłej nocki!

Papa!

Weszłam tylko na chwilkę sprawdzić co słychać, ale widzę, że dzisiaj wszystkie do spania się zebrałyście :)
No i dobrze, trzeba odpocząć a jutro nowy dzień, u mnie pełen porządków domowych , no i odnawiamy pokoik dla naszego Kacperka, więc czeka mnie trochę sprzątania. A rano ide z mamą do sklepu, bo ma kupić nowe firanki i zasłonki do pokoiku Juniorka :laugh:. Niech babcia działa ;)
Ide juz kłaść się do łóżeczka, ale jak zwykle Kacperek się rozbrykał i szaleje w moim brzuchu i będzie kopał tatę po plecach, hihihi :laugh:
Dobranoc Mamuśki!
Jutro wpadne i zobacze co u Was słychac w przerwach między sprzątaniem.
Miłej nocki!!!
papa

reklama
Hej Dziewczynki!

Ale super ze tak dlugo nam sie udaje nie rozdwajac, dzidzie sobie dzielnie rosna w najlepszym srodowisku w jakim moga! ;D

Paula - Nie smutkuj nam sie tutaj! ;D Jestes przeciez grudniowa weteranka, fajnie ze o nas pamietasz i znow jestes z nami! Fajnie jakby i inne Grudnioweczki powracaly do nas, np Neon zawsze jakies fajne teksty miala. ;D

Dzis bylam w szkole rodzenia juz ostatni raz i zwiedzalismy oddzial. Pokoje do rodzenia sa dosc szpitalne ale w sumie ok. Fajne jest to, ze sa jednoosobowe, z wanna i prysznicem i z lozkiem na guziki. ;D Mozna sobie regulowac wysokosc, kat itd. Sale dla mam sa 1 albo 2 osobowe, wiec super. Niestety nie przypominaja Pamciowego osrodku wczasowego ;D ale nie sa takie baardzo szpitalne. Ach no i nie ma tego szpitalnego zapachu jaki znalam z Polski. Jako, ze jestem bardzo wrazliwa na zapachy, jest to dla mnie niezle wazne.

Do góry