reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Beatka..:)..no to sie ciesze i chyba juz będę bardziej spokojniejsza..:)

Zdenka..:)..jeśli chodzi o wymioty to nie boj nic ja rzygam prawie cala ciąże miałam tylko spokój przez 2 miesiące a teraz na nowo ..;)..zależy co zjem i ile..no i czy synusiowi smakowało albo i nie..:)..

Aprilka..:)..ja byłam raz w Chełmnie..:)..malutkie ale bardzo czyste jak na moje miasteczko..:)..mam tam znajoma..:)...:)

wiecie co dzisiaj zrobili mi Male przemeblowano w pokoju co prawda ja nic nie dźwigałam ale samo układanie u porządkowanie strasznie mnie zmęczyło ..:)..no i lekko sforsowało..a teraz tak ciupkę mnie ciągnie brzuszek w dol..:(

reklama
Oj dziewczynki nie mogę za Wami nadążyć, co wejdę na forum to mam kupę czytania, a że nie wchodze tak często to możecie sobie wyobrazić że zanim wszystko przeczytam to spoooro czasu minie. :)
Szkoda, że nie moglam bywać tak często na forum jak Wy, bo widze, jak bardzo ze soba się zżyłyście i teraz trochę mi smutno :( no ale cóż, nie miałam tyle szcześcia co Wy i nie mogłam bywać na forum tak często :(.
Teraz czuję się tu jakoś obco :(

No ale dosyć tych smutków, bo widzę, że tu raczej radość panuje. Cieszę się Beatko, że u Ciebie wszystko wporządku! :)
Trzymaj się, Mały napewno będzie wiedział doskonale kiedy będzie chciał wyjść na świat, narazie najwidoczniej lepiej mu jest w brzuszku. :laugh:

Ale ten czas leci, pamiętam jak robiłyśmy sobie testy i przeżywałyśmy pierwsze tygodnie ciąży a tu już o porodach rozmawiamy i lada moment będziemy się rozdwajać. Swoją drogą to już nie mogę sie doczekac kiedy będzie po wszystkim i będę mogła przytulić swojego synka. :)

Trzymam za Was kciuki Mamuśki!  ;)
Do usłyszenia, będę do Was zaglądać.

To nic,ze Paula jesteś rzadko na forum,ale i tak przecież należysz do naszej grudniowej rodzinki przecież!!!!Wiec don't worry.Ale naprawde trzeba mieć motorek w oczach:)zeby nadążać co sie tutaj dzieje!:):):)

Beatka juz byłam pewna,że rodzisz:):)ale kidy ma sie wszystko rozwiązac,to sie rozwiąże,na pewno tego nie przegapisz,ani nie powstrzymasz.Dobrze,ze dzidka duża,to znaczy ze dobrze jej u Ciebie:)

Miłego wieczorka!!!
Ja dzisiaj robiie wypad do knajpki z męzem i z koleżankami/:):)bedzie super.I już dzisiaj byłam na randce:):) super byłó:)

a pisałam rano że Beata pewnie śpi ;D ;D ;D
no ale jakby nie było to był pierwszy alarm i zniosłyśmy go dzielnie (tzn panika na całego ;D)

właśnie wróciłam z rodzinnego obiadku ale znów jestem głodna ide zrobić przegląd lodówki ;) ;D
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

No o Magi to juz sie bardzo martwie !!! Wczoraj z Didi szukalysmy jej ostatnich postow i wyszlo nam, ze mogla juz urodzic !!! Napisalam do niej maila, napisalam na GG, ale narazie cisza...jakby dala mi znac, to na pewno sie odezwe !!!

a może po prostu nagle zepsuł sie jej internet,albo odłaczyli,ale taka "maniaczka internetowa" jak magi na pewno nie dopuściłaby do tego,zeby tak długo nie miec inernetu:)Kurczę szkoda że jej nie ma już tak długo.ale trzeba być dobrej myśli!:):)

Hej, dziewczynki. Jestem z Wami - teraz niestety bardziej myślami i sercem, niż fizycznie na forum (goście). Beatka trzymaj się w razie czago - skoro maluszek jest już gotowy do startu to rodzić możesz w każdej chwili. Trzymam za Was kciuki!!!!

A teraz zmykam, bo kawka stygnie. :-*

ja nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje normalnie padam jak mucha a Wy macie tyle siły żeby na forum jeszcze się udzielać podziwiam ::)

reklama
Paula nie szkodzi że rzadko jesteś, my jak jedna rodzina :D i niepowinnaś się czuć obco ;)
A i podaj dokładnie termin swego porodu, bo na liście jesteć tylko jako mama przyszłego synka ;) a tak agamaran uzupełni liste ;) :)

Dzis strasznie leniwy dzień,cały dzień na leżeniu :p chociaż wyciagnełam męża na krótki spacer, bo zwariowac mozna ::) ;)
Też się szybko ostatnio męczę, także Gabi nie jestes sama ;D

Do góry