;D ;D ;D Fajnie, że forum trochę ożyło! ;D ;D ;D
A więc tak : właśnie wróciłam z usg i mały waży..........3200 - 3300g! Jestem w szoku! Do tego pan doktor powiedział, że ma doskonałe warunki i że jeszcze napewno sporo podrośnie! Powiedział, że jak posiedzi do terminu to może być 4kg! Trochę jestem przerażona, bo ja jestem niska i nie wiem jak mi on przejdzie!
Ale powiem Wam szczerze, że jest już naprawde słodki! Widziałam jego stópki, takie pulchne i zgrabne i w ogóle widać już jego okrąglutkie kształty! Bo do tej pory to raczej kostki było widać, a teraz to już inna bajka! Jest cudny! O0
Łożysko ma się dobrze, ilosć wód idealna. Pan doktor mówi, że on na miejscu małego jeszcze brzucha by nie opuscił... :laugh:
A to co się działo wczoraj to objawy porodu przedwczesnego. Mówi, że gdybym wkroczyła do akcji (spacer itp.) to dzś mogłabym mieć małego przy sobie! A tak bez czopa mogę pochodzić jeszcze spokojnie ze dwa tygodnie!
Aaa, i mówi, że jak będą skurcze to na bank tego nie przegapię! :laugh: Mówi, że tego się nie da przegapić! :laugh:
Także jestem spokojna... ;D
A Wam kochane dziękuje za wsparcie! Ja też się z Wami tak zżyłam, że normalnie szok! Jesteśmy jak duża rodzina rozproszona nie tylko po Polsce, ale i po świecie! ;D ;D ;D