reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Pamcia - aaa...to ta Twoja kolezanka co macie jechac na narty razem ??? Bo tak wlasnie sobie teraz poskladalam fakty :)
A ta z blizniakami i bez czopa, co z Toba lezala, to tylko pogratulowac ze juz w tak zaawansowanej ciazy jest !!! Z blizniakami zawsze sie troszke szybciej rodzi, a 36 tydzien to zazwyczaj jest juz max... Ale fajnie...blizniaki :)

reklama
Wandzia to ta od nart! Dorze kombinujesz ;)

a ta z blizniakami to nie wiem czy dotrwala i do kiedy dotrwala bo przypominam ze ja bylam w szpitalu w 32 tygodniu ciazy..... :( Ale jej maluchy juz spore byly, nie pamietam dokladnie, ale chyba to bylo 1700 i 1800. No jeszcze male ale jak na dwojke i to w 32 tyg to spore. Zaluje ze od nie j namiarow nie wzielam. Strasznie fajna babeczka. Mialysmy mnostwo wspolnego (wiek, zawod, 1 rozwod na karku, zainteresowania...) tylko ona o 2 dzieci bylalepsza ode mnie. Bo corcia 7 lat no i teraz debel nie singiel....:)

Pamcia - no nie moge z Ciebie :) hahahaha wspolny wiek, zawod i rozwod :) hahahaha
no ale ciekawe co u niej... blizniaki to zawsze potrafia na maksa zaciekawic :)

No ja wiem Didi ze Ty juz bys dzwonila, tak jak wczoraj smsy chcialas slac Beatce! ;) Ale ja wiem ze jej maz mi smsa wysle jak tylko cos sie bedzie dzialo o czym warto zakomunikowac. Nie bede dzwonic bo i tak mnie nie poinformuja. Obcych nie informuja. Jak beda milczec do popoludnia to wysle smsa.

Ja zmykam narazie z kompa... jakby sie cos dzialo, to dawaj chociaz sygnala Didi :)
Ja musze sie wziasc za sprzatanie, a zeby miec spokoj z Wiktorkiem, musze go wpuscic na kompa :) To narazie :)

hehehe...ja chyba dostalabym w glowe jakbym miala tak czekac bez wiesci ..:)..no ale jakos dalabym rade

wlasnie bylam na wrzesniu i poryczalam sie na ostatniej fotce..:)..maluski Antuś lezy golusienki na wadze..:)..
ja chce juz mojego synusia..i jego tatusia przytulic razem..:)wyedy to juz nic mi nie bedzie do szczescia potrzebne..:)

to prawda ze blizniaki to takie troche mistyczne przezycie....:)

Strasznie zaluje ze jej nr tel nie wzielam...

A moja tesciowa caly czas jeczala  ze szkoda ze ja blizniakow nie nosze. Tak mnie tym wpierniczala ze nie wiem. Mialam wrazenie ze jakby byly blizniaki to by sie bardziej cieszyla. Tzn ona b.sie cieszy i moze jestem niesprawiedliwa, ale to takie bylo troche niefajne z jej strony. Tym bardziej sie dziwilam, ze moj Tomeczek jak sie urodzil to wazyl 1800 gr, dostal 2 czy 4 pkt Appgar, mial zapalenie ucha, przetaczali mu krew, oczywiscie inkubator....wiecej grzechow nie pamietam. Ale powiem Wam ze jak czytalam jego ksiazeczke zdrowia to wlos mi sie na glowie jezyl i lzy w oczach stawaly bo ja sobie go od razu malenkiego bezbronnego i cierpiacego wyobrazilam (teraz ma 185cm i wcale taki bezbronny nie jest ale ja go od wtedy jakos tak po "matczynemu "zaczelam widziec....:) ). A moja tesciowa majac te wspomnienia zaluje ze jej wnusia nie jest blizniaczka. Wazne ze "bylo by fajnie", nie wazne ile takie dzieci w wieku niemowlecym musza nacierpiec. Tomka brat byl duzy cwaniak, chyba 8 pkt dostal, silny i jak na blizniaka duzy byl...2200.

Czesc dziewczynki ale małyscie ekscytujacy wieczór  ::) ja nie miałam siły na net wejść i sobie smacznie spałam a tu takie nowiny  ;D
Beatka trzymamy kciuki za lekki poród  :) bo spokoju to Ci chyba nie potrzeba masz go w nadmiarze  ;D

reklama
Do góry