reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Didi - zarloczku :p
Beatka - Ty masz jeszcze sile na spacerki ??? O rany... ja to sie ledwo kulam z domu do samochodu i potem z samochodu do domku...a w domku dojscie z jednego pokoju do drugiego to tez wielka udreka, bo mnie tak mocno boli !!!
A nudy jak cholera !!! Ale jutro to chyba zrobie blok sobie !!! Pojade do rodzicow, zrobie blok i nie zostawie im ani kawalka - caly wciagne :D ;D

reklama
A ja wlasnie robilam blok i prawie caly zjedlismy jeszcze cieply... ;D
Teraz mi troche niedobrze!! :p

Didi, Wandzia - dzieki za przepis ;D

Aussie - nie ma za co :) Cieszymy sie ze smakowal...chociaz zjesc calutki hehe :) tak od razu i to jeszcze cieply, no to musialo sie zrobic niedobrze :) hehe :)

aleście mi smaka narobiłyscie tym blokiem  ::) chyba jutro sobie zrobię ;D
A dzisiaj już piszę Wam dobrej nocki  bo zmykam w piórka

Czesc dziewczynki :)

Witam nową mamusie :)
Niestety ja tez nie jestem z okolic wiec tez niestety nie pomoge :)

Co za dzien kurcze wszystko dzis pod gore najpierw w urzedzie spedzilam dwie godziny ale wreszcie odebralam dowod rejstracyjny potem szybko do domu obiad no i czekam cierpliwie az moje szczescie wstanie po nocnej zmianie oczywiscie bylo juz po 15 nareszcie...... zwlekł sie z łóżka idziemy do samochodu pełna werwy ze skoncze te okropne zakupy popiore reszte poprasuje i bede miala spokoj i co ..... niespodzianka niechce odpalic no myslałam ze sie wkurze sprawdzilismy wszystko no niechce odpalic wyciagamy akumulator sprawdzamy napiecie a tam zero ........ rozładowany jak nic wleczemy go do garazu chcemy go podładowac i znow nic okazalo sie ze jest do wyrzucenia musial byc okropnie stary chociaz facet od ktorego kupilismy samochod mowil ze jest jeszcze w porzadku jest po 17 w naszej dziurze oczywiscie sklepy jak w niedziele do 17 ale cos mnie tknelo idziemy spacerkiem do supersamu otwarte czesci jest akumulator kurcze 250 zeta mysłałam ze sie zapłacze taki wydatek przed porodem ale coz jak mus to mus no i oczywiscie z moich zakupow nici musza poczekac az do przyszlego tygodnia normalnie az mi cos sie robi nawet wciagnieta cala czekolada nie poprawiła humoru

Jutro do lekarza juz nie moge sie doczekac jak wyniki no i czy juz wszystko wporzadku zemna i z małą trzymajcie kciuki za nas :)

Hello :)

Ja dopiero teraz, bo jakiś wariacki dzień miałam. A apropo tej nocki, to chyba coś było nie tak, bo i ja nieciekawie spałam a dzidzius się tak wiercił, że też chyba nie spał prawie :( Rano byłam u fryzjera ( w końcu się wybrałam skrócić włoski i przyciemnić szamponem koloryzującym :) A potem kolejna wizyta u ginki. Generalnie wszystko w porządku :) ale trochę przeraża mnie waga dzidziulka, bo już waży 3244  :o Wiem, że to jest w przybliżeniu, ale został mi przecież jeszcze miesiąc !! Wychodzi na to, że przybiera na wadze 1 kg na 3 tygodnie. Ginka powiedziała, że jakby faktycznie doszedł do ponad 4 kg, to może będzie trzeba pomysleć o cesarce :( Więc mam lekkiego stracha :(
Witam "nową" przyszłą mamusię :)
A teraz idę na wątek wyprawkowy, co by nie zaśmiecać Grudnia ;)

Hej Dziewczynki!

Ale koszmarna noc - upal jak cholera!! Wlaczylam wiatrak i bylo lepiej, ale potem spac nie moglam od tego buczenia ech... Obudzilam sie z popuchnietymi dlonmi, stopami i lydkami, a tymczasem umowilam sie na lunch w miescie z kolezanka i jakos bede musiala sie do stacji dotransportowac. O kurcze ale ciezko ciezarowie w upal! :p :p Dzis znow upalny dzien, chyba bede leniwa i sie podwioze autem do stacji, zamiast isc te 10minut. No ale z drugiej strony staram sie troche ruszac, wiec chyba jednak pojde. Dylematy ciezarnej! ;D

Joeey - co to za salatka z kurczakiem i ananasem? Brzmi odlot, mozesz dac przepis?

Asia - Witam nowa mamusie! ;D Pisz jak najczesciej!

Wanda - jak Cie martwia skurcze to idz do lekarza! Dzidzia wazniejsza niz to czy rodzice sie obraza. Zreszta jesli mieliby sie obrazic o cos takiego to nawet nie warto sobie nimi glowy zawracac! >:D >:D Jak tak mozna cholera ciezarna wykozystywac!! To chyba takie glupie prawo niektorych rodzicow - ze im sie wydaje, ze wszystko moga w stosunku do dzieci, a tymczasem my mamy swoje zycie!!!! Wrrr... Znam to za dobrze z autopsji. :mad: :mad:

reklama
Hejka Patrycja :) Jeszcze jestem na Forum, wiec od razu Ci odpisze... Do jutra jeszcze jakos wytrzymam, a jutro Pawel wraca, wiec bedzie komu Wiktorkiem sie zajac w razie czego... A tak w ogole to najchetniej bym ich olala totalnie... ech...fatalny dzien... ide spac...jutro na badanie moczu ide a w poniedzialek do gina znowu - ile razy mozna ???

Do góry