reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

witam Cie Asiu, pisz jak najwiecej, zadna z Nas niestety nie jest z Wroclawia, w internecie jest cala masa sklepow, adresy sa na watku przydatne linki i suwaczki no i jest allegro ;D niektore z Nas sa uzaleznione..

ciekawe kiedy Magi sie odezwie, no i Gonia po przeprowadzce powinna dac znac ale chyba jeszcze nie ma netu  :-[

no cos sie z Nami dzieje bo rzeczywiscie cicho na forum..cos jest z ta depresja, ludzie potrzebuja slonka dlatego w okresie zimowym tak lubimy solarium bo to naprawde poprawia humor i dobre na chandre.. :p no ale my nie mozemy z niego korzystac :mad:

Gabi ja tez wlasnie zrobilam salatke z kurczakiem i ananasem ;D , strasznie mi ona smakuje, pychotka i latwa do zrobienia..i w ogole troszke porobilam w domku tylko prasowania nie ubywa, dopiero jakas jedna trzecia poprasowalam ::)

reklama
Potwierdzam ze u Goni wszystko w porzadeczku :) Widzialam sie z nia w poniedzialek, ale nie mialam okazji pogadac - no ale brzucholek w koncu jej rosnie i ma sie raczej dobrze :)

Cześć Asia. Witaj na forum ;) tak jak ci dziewczyny powiedziały też jestem z Gdańska. Ja się tu sprowadzisz to doradzimy ci odnośnie sklepów ;) :)
Dziś miałam zrobić ten blok, ale odechciało mi się po powrocie z miasta :p Mój mąż się napalił na blok, lecz musi poczekać, może jutro zrobię ;D Ile tego bloku wychodzi, duzo ???bo nie wiem jaką formę wziąść :p
Dziś zrobiłam kolejne zakupki, ale jeszcze muszę zajść do apteki.
Jutro musze wstać i iść zrobic badania krwi i moczu ::) nienawidze rano wstawać i jeszcze głodna muszę robić ::) nie wiem jak wytrzymam ta godzinkę bez jedzenia ;D ;D

Potwierdzam depresję ciążowo- jesienną.... nic mi się nie chce....

Fajnie że u Goni ok i że ciągną do przodu, mają pewnie teraz młyn po przeprowadzce!

Była u mnie dzisiaj cały dzień kumpela, to się nagadałyśmy, zjadłyśmy pizzę  :p ;D a teraz czekam na męża aż wróci z pracy i lenia cd....

Witam nową mamę! Ja jestem z Krakowa więc też nie pomogę...

Wanda to już skończył się remont u rodziców, czy jutro tez masz dyżur?

Witam i ja.

Cały dzień latania gosci bo dzisiaj urodziłam syna ( 8 lat temu ) ;D teraz robie jeszcze dzieciakom pizze i chyba zrobie też dla siebie bo widze ze u ciazówek ostatnio modna, niestety moja bedzie składała sie ze spodu troche ser i ketchupu bo mi dieta na inna nie pozwala :(

Agnes - ja biore taka mala blache jak do makowca... A moja siorka robi tak, ze odkraja gore od plastikowej butelki litrowej albo 1,5 litrowej i zalewa blokiem - i wtedy wychodza takie okragle kawalki jak sie kroi :)

Fuczak - no niestety jutro tez dyzur :( Juz mam ich wszystkich dosyc - nie mowiac juz o tym, ze w domu mam ciagle burdel, bo jak wracam po 16 to juz na nic nie mam sily...jak dzis pozmywalam naczynia i powiesilam pranie, to juz mam dosyc :( Normalnie porazka....a jeszcze najchetniej pojechalabym do szpitala zeby mnie przebadali, bo mam wrazenie ze mam coraz czestsze skurcze, ale nie moge - bo sie zaraz rodzice obraza ze im nie chce pomoc !!!! Normalnie najchetniej bym sie polozyla i ryczala !!! Depresja pelna geba !!!! Chyba tez musze zrobic sobie blok i zjesc caly sama !!!!
I najprawdopodobniej jeszcze w poniedzialek bede musiala jechac !!! ***** mac !!!! Sorki, ale juz inaczej tego podsumowac nie umiem !!!

hehe..:)..ja juz tego bloku mam dosyc jak narazie..:)..wciagnelam prawie caly sama z lekka pomoca szwagra..:0..bo strasnzie slodki jest..:)..ale mniam..:)..

wiecie jak jestem najedzona wciagnelam kawal pizzy ktora oczywiscie musialam sama zrobic tak jak myslalam bo siostra tylko przywiozla wszystko co potrzebne..:)..no i teraz moj maluszek uklada sie ..:)..on zawsze po pizzy odstawia taki hocki koocki ze szok..:)..az w koncu znajdzie wygodna pozycje i spi..:)..maly pizzamen..:)..

Kurde, ale nuda! Jeszcze komp zamula...

Wkurzyłam się, bo mój mąż nie chciał iść ze mną na spacer...Fakt wstał dziś bardzo wczesnie i mówi, że jest bardzo zmeczony. Ale ja przecież sama nie pójdę.

No i jestem zła.Chyba dziś nie zasnę, bo jestem wypoczęta!

Muszę chyba sobie ten blok zrobić.... :p

Ja k by któraś z was miała linka do strony gdzie jest lista wyprawkowa albo wiedziała na której miej wiecej stronie to poproszę bomi na suwaczku zostało mało dni a jeszcze mam zaległosci w zakupach. :-[

reklama
Do góry