reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

witam
ziemzia ja tez mam butelki z Nuby ;D mąż sam je wybierał bo wcześniej je upatrzył w Holandii a u nas znależlismy je tylko w Tesco.

ja juz wygotowałam wszystko i butelki i smaoczki wrzucałam wszystko na wrzątek i gotowałam koło 5min. Nic sie nie popsuło.

wczoraj też dużo piłam wieczorem 1,5l wody niegazowanej ::) jakiś dzień na picie był wczoraj ;) ;D

mój mały wczoraj pobił wszelkie rekordy kopania. Nie spał chyba wcale i tylko mnie wlaił ::) jak można robic siniaki od tej drugiej strony brzucha to ja na pewno je mam ;) ;D
a teraz robi to samo znowu mnie kopie na całego. Kurcze to juz pamału boli :p

ide na śniadanko może on jest głodny ???
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

reklama
Czesć dziewczynki u mnie piekna pogoda za oknem ale ja mam lenia i nie skorzystam nic mi się nie chce w szafkach układam już trzeci dzień. Połaziłabym po sklepach za kilkoma pierdułakmi ale zaraz mnie skurcze łapią i musze szukać miejsca żeby usiąść.
Co do gotowania i wyparzania to ja jeszce nie robiłam nic w tym kierunku bo mi na razie nie jest potrzebna ani butelka ani laktator ani smoczki a nie jestem pewna czy takie wyparzone czy wygotowane długo utrzyma swoje sterylne właściwości ??? dlatego zrobię to chyba jak już będzie potrzebne w końcu to chyba długo nie trwa ;)

Hej hej. :)

Agnes ja też coś mam dzisiaj słaby dzień. Spać mi się chce strasznie, to chyba rzeczywiście przez tą pogodę. Zresztą zaraz idę do wyrka, bo dziś mam tyle pracy, że inaczej nie wyrobię.

Ja pluszaczków ani innych rzeczy na razie nie piorę i nie wyparzam z tego samego powodu co Gabi. Tylko oczywiście laktator wyparzę przed spakowaniem do szpitala. To na razie, idę se pospać... ZZZZZZZZ....... :p

Ja też potwierdzam, pogoda do bani, a ja właśnie od dentysty wróciłam i znów miałam wierconko na żywca, oj nie lubię tego, ale przynajmniej mała będzie zdrowsza. No i mam już porządek w buziulku więc na jakiś czas spokój. Wyobraźcie sobie, że ja położyłam się wczoraj o 18 i wstałam dziś o 6!! Mój mąż zastanawiał się czy przypadkiem w śpiączkę nie zapadłam, bo to naprawdę dziwne u mnie, ale krótkie wypady na siku w zupełności go uspokajały hahaha. Ja też czuję się jak orka na plaży i strasznie działa mi to na nerwy! Ale to podobno normalne teraz, te nasze drzemki też są typowe dla 3 trymestru, więc niestety tak musi być!
Jeszcze czeka mnie dziś rundka z kumpelką po optykach i trzeba trochę siły skumulować, więc zmykam...
Miłego dzionka mamuśki!!

Cześć laski..:)

ja juz na nóżkach od dawna..:)..ale pospałabym sobie jeszcze z miłą chęcią tylko mój przyjaciel wysłał mi sms-ka o 6:30 czy idziemy na zakupy..hehe..wiec dzwonie a on ,mówi ze na 10 sie umawiamy no to ja juz o 10 gotowa i wydzwaniam do niego a ta paskuda musiala zasnąć i nie odbiera mi telefonu od 2 godzin...normalnie dostanie kopa..ja tu juz napalona na zakupy i nowa dostawę jedzonka a on nie daje znaku życia na pewno zasnął i teraz śpi jak suseł nie słysząc dzwoniącego mu kolo ucha telefonu..no a mówią ze baby w ciąży są nieznośne..a tu okazuje sie ze geje jeszcze gorsi..heheheh

witam Was kochane mamusie i wasze brzusie!!!!!!!!!
no ja niedawno wstalam bo o 11 ::) ale chodze tez spac o 2 wiec czas przestawiony mam zupelnie..dzis koniec z leniem i trzeba sie wziac do roboty bo jutro Arti przyjezdza, moze posprzatam i poprasuje w koncu no i nawet sie wywleklam z domu na zakupy a to sukces.. ;)

Agnes widze, ze nie tylko ja nie mam jeszcze wozeczka..a myslalam, ze juz wszystkie maja ten zakup za soba tylko ja wszystko robie ostatnia.. ::)

ja butelki i smoczki wyparze ale to za jakis czas, w grudniu po poludniu ;D
pluszakow nie piore, ostatnio wypralam tylko ubranka moim misiom bo mialy zakurzone, te ubranka jeszcze mniejsze niz dla dzieci, smiesznie wygladaly na suszarce :laugh:

w takim razie zabieram sie do roboty i zajrze do Was pozniej, buziaki :)

Dzień doberek!
Tak Was czytam o tym wyparzaniu smoczków i butelek i dopiero sobie uświadomiłam, że ja tego jeszcze nie kupiłam :)
No nic, najpóźniej jutro się wybiorę i uzupełnie braki!
I nikt mi nie powie, że nie istnieje coś takiego jak skleroza ciążowa!!!! :) :)

A ja wlasnie jestem po drzemce... chyba z godzinke sobie pospalam :)
Didi - i wez tu umawiaj sie z facetami !!! To zapomna a potem telefonow nie odbieraja :D ;D
Aprilka - a pewnie ze isnieje skleroza ciazowa... ja nawet czekam juz do porodu, zeby w koncu minela, bo jak ja z taka skleroza (jak slow mi brakuje podstawowych czasami) mam napisac prace mgr ??? heheh

Czesc mamusie:) Jestem tu nowa.Mam 23 lata, rok po slubie i w 33 tygodniu ciazy z coreczka Julitka. mieszkam pod Wroclawiem. Moj maz jest caly czas w delegacjach przyjezdza tylko na wekeendy, teraz jest w Gdańsku :(
Przyjedzie w tym tygodniu i chcialabym wyskoczyc na jakies zakupy. znacie jakies dobre sklepy z ciuszkami i innymi rzeczami , chcialbym kupic tez kolyske :)

reklama
asiak507 - witamy nowa mamusie :) Jestes moja rowiesniczka :) Tez mam jeszcze 23 lata, ale jestem w drugiej ciazy :) Niestety nie polece Ci zadnych sklepow, bo nie mieszkam we Wroclawiu, a w Bydgoszczy :)
Zapraszamy do czestego udzialania sie na Forum :)

Do góry