reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Didi - to Ty podalas tak jakby przepis napodwojna porcje...z calego mleka w proszku i 2 szklanek cukru... tylko wg mojego przepisu do takiej ilosci potrzeba 2 margaryn - no i ja tylko palmy uzywam :)
No ale blok jest pycha :) mniam mniam :)

no a ja wlasnie wcinam sniadanko...

reklama
Czesc Mamusie,
chcialabym zrobic sobie ten blok, ale musze wyslac najpierw meza po zakupy a on wraca do domu ok 18..
Wanda, Didi bardzo dziekuje Wam za przepis. ;D

Paaricia - nie zrobilam cheesecake, bo najpierw nie moglam znalezc Philadelphi a potem musialam lezec.
U nas Harry wchodzi do kin 25.11. Strasznie bym chciala go zobaczyc, tymbardziej, ze to moja ulubiona czesc, ale nie wiem czy mi pozwola...

Wiecie, ze nie wychodze z domu juz od zeszlej soboty? Dziwnie sie z tym czuje...
Ale i tak bym nie dala rady zejsc z tego glupiego IV p.

Chyba nie bede dzis u Was za bardzo aktywna :( Skurcze mnie lapia, wymiotowac mi sie chce i  sie nie wyspalam. Byle do poniedzialku. Wtedy bedzie juz 36 tydz.  

Aussie - biedaczku :( Wiesz co, zejsc to byc pewnie jakos zeszla, gorzej jakbys musiala potem sie wskrobac na to IV pietro !! Lepiej nigdzie nie wychodz, a jak juz to tylko na balkon :)

Dziewczynki witam!

Ja się melduje nadal w całości. Dzisiaj o 13 mam tą prezentację dlatego wczoraj nie udzielałam się na forum! Dzisiaj też mnie pewnie nie będzie....Może wieczorem nadrobię co naskrobałyście!

Miłego wtorku! Papa! ;D

czesc
właśnie wróciłam z badań nienawidzę tego pobierania krwi :p mam nadzieję że tojuz ostatni raz przed porodem (no w trakcie to będzie mi to chyba obojetne ;))

Magi robi nam psikusa. Coś juz chyba się rozdwoiła ;) ;D
Didi dobre te smski >:D ;D

mam wrażenie że mój brzusio zupełnie kształt zmienił. Mieszcze się w spodnie i jest mi inaczej. Uuuuuuuuu zaczynam się bać ::)

i znowu dzień pełen nudów no prawie bo jedziemy do marketu na zakupy
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

aOla ja tez mam wrazenie ze moj brzuch zmienil ksztalt i ze troche opadl... hmmm...czyzby dzidzka juz sie szykowala do startu ???

Z tym brzuchem też mam wrażenie że ostatnio trochę opadł, był nieco wyżej, tyle że my Wanda jesteśmy jakieś 2 tygodnie za Olą! hmmmm, jeszcze nie czas na opadanie!

Didi teksty odjazdowe! ;D

A z Magi to juz tego nie rozumiem, sprawdzałam też jej profil ale ostatnie posty skrobała 31 października, w faktycznie wczoraj wieczorem ostatnio aktywna ??? totalny zonk!

Hej Laski!!!
Mój brzuch co chwila zmienia kształ,czasem jest nawet bardzo kanciasty:) i kościsty powiedziałabym nawet.Już niesały miesiąć mi został i wczoraj zaczełam panikować troche inie mogłam usnąć do 2 w nocy podczas gdy Paweł sobie smacznie pochrapywał,a potem przekręcałam sie z boku na bok do rana i sie tak słabawo czuję dzisiaj ,a musze jechać do szkoły.

Wkurza mnie to najbardziej,bo żeby tam jechać na godzinę to muszę zmarnować pol dnia,bo mam takie "cudowne połączenia".i wroce dopiero kolo 15 jak dobrze pojdze.wrrr...
i ak sobie pomyslałam ,ze to moze być juz np za dwa tygodnie to sie przestraszyłam przepotwornie.NIe wiem czego porodu,czy poźniej tej odpowiedzialności.
Trzymajcie sie spadam.papa

Hej laseczki

Ja znów zacznę od kawału :)

W poczekalni siedziala kobieta z dzieckiem na reku i czekala na doktora.
Gdy ten wreszcie przyszedl, zbadal dziecko, zwazyl je i stwierdzil, ze bobas wazy znacznie ponizej normy.
- Dziecko jest karmione piersia czy z butelki - spytal lekarz
- Piersia - odpowiedziala kobieta
- W takim razie prosze sie rozebrac od pasa w góre. Kobieta rozebrala sie i doktor zaczal uciskac jej piersi. Przez chwile je ugniatal, masowal kolistymi
ruchami dloni, kilka razy uszczypnal sutki. Gdy skonczyl szczegolowe badanie, kazal kobiecie sie ubrac i powiedzial:
- Nic dziwnego, ze dziecko ma niedowage. Pani nie ma mleka!
- Wiem - odpowiedziala - jestem jego babcia, ale ciesze sie, ze przyszlam

reklama
Do góry