reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
no to ja jutro robie ten blok!! mniam mniam
az sprawdzilam twoja informacje Wanda i rzeczywiscie Magi byla aktywana dzisiaj, nie wiem co to oznacza..napewno by sie pochwalila jesli by urodzila, moze np. ma duze zaleglosci i dlatego wchodzi na watki a pomija grudzien bo tam za duzo do nadrabiania i dlatego nie ma pojecia, ze sie o nia martwimy..to jedna z teorii..
a co do listy nieobecnosci to jest to dobry pomysl tylko jesli owa nieobecnosc jest zaplanowana bo jesli zdarzy sie trafic nam wczesniej na porodowke(tfu!!) to czy bedziemy mialy czas wejsc na forum i walnac posta, ze moze wlasnie rodzimy..?? ::)

Czesc Dziewczynki!

Juz sie wyspalam i nawet nadrobilam zaleglosci! ;')

Ale fajny ten blok! Nigdy o czyms takim nie slyszalam! Brzmi smacznie.

Aussi - czy robilas w koncu ten cheescake?

Pamciaw - taki wech jak Ty masz w ciazy to ja ma na codzien. Odziedziczylam po babci. Ludzie sie ze mnie smieja, ze kazdy kes zanim wloze do ust najpierw wacham. ;D To taki odruch. ;D Roland juz tak sie nauczyl, ze jak mi cos podaje do ugryzienia, to najpierw pod nos podklada. ;D

Wanda - z ta Magi aktywnoscia to moze tak, ze ktos wszedl z jej komputera na forum i to sie liczy na jej konto?

Może Magi leży z dzidzią na porodówce, a jej mąż wpadł na chwilę albo nawet przez przypadek (automatyczne logowanie). Hmmm ... podejrzana sprawa. A może Magi nas obserwuje i się z nas śmieje po cichu że myślimy, że ona już rozdwojona. No niech ona tylko do nas wróci! >:D

dziewczynki mam dla ws troszke smioesznych smskow takich dwuznacznych..hehehe...:D...oczywiscie sa troszke zboczone..ale zabawne..:)

W nocy nachodzi mnie w łóżku... napastuje moje ciało... wyszukuje ulubioną jego część... delikatnie łaskocze i zaczyna ssać... i ssać... Pieprzony komar

Rzucasz się na nią, będzie Twoja napawasz się zwycięnstwem potem rzniesz rzniesz, bądź dumny otwarcie puszki ruskich szprotek zajęło Ci tylko 20 minut. Smacznego.

Tylko Ty znasz moją dziurke. Codziennie rozpychasz ja swoim wielkim paluchem. Znam Twój zapach na pamieć. TWOJA SKARPETKA.

Pragnę dotykać Twego rozgrzanego ciała, ocierając się o Ciebie, chcę czuć smak Twojego potu na Twych napiętych mięśniach. To ja, Twój ręcznik.

Kiedy mam Cię przy sobie, to czuję że coś się we mnie robi, kolana mi się trzęsą i jest mi tak ciepło. Tak bardzo Cię kocham moja wódeczko

Lubisz kiedy jest taki wielki, czerwony, kiedy tak z niego kapie, uwielbiasz wtedy brać Go w usta i ssać... Szkoda, że ten arbuz ma tyle pestek

Muskam Cię delikatnie palcami ... Przesuwam po szparce ... Serce mi łomocze ... Otwieram ... Wsuwam dwa palce uf! Dzięki Ci portfeliku za tych kilka banknocików!

Chcę pójsć z Toba do łóżka i spędzić w rozgrzanej pościeli kilka gorących dni i nocy... Ze mną masz szansę spocić się w łóżku... - TWOJA GRYPA.

Wzięłam go do reki, co za widok, sama słodycz. Delikatnie dotknełam jezykiem, zaczełam ssac. Nagle jak nie pryśnie!!! Ciekawe czy pomidor łatwo się spiera?

Spenetruj wejście. Powoli bez pośpiechu... Sięgnij palcem jak najdalej, jak najgłębiej! Gdy poczujesz opór przerwij na chwilę. Daj odpocząć materii, której dotykasz. Już wiesz od czego zacząć... Wyprostuj palce i jednym ruchem rozerwij kleistą przeszkodę! Trudno musisz być brutalny. Użyj siły! Pokonaj opór! Serce wali Ci jak oszalałe, masz miekkie nogi, trzęsą Ci się ręce...BRAWO!!! Rozerwałeś kopertę z rachunkiem za telefon!!!

Didi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
zaraz naskrobie jednego z nich smskiem do mojego Arti!!

Witam dziewczynki

Gorąco dziekuję za wszystkie zyczenia , wczoraj nie dałam rady tegozrobic.

Pamciaw ze stara to zartowałam , czasami to mi się nawet wydaje ze teraz w tej ciazy jestem jakas bardziej dojrzała inaczej
do wszystkiego podchodzę.

Magdus no coś ty nie mogłam jeszcze urodzic bo dopiero bym wam statystyki schrzaniła :D

Aga jak mam juz mega, hiper zgage to biore Ranigast.

reklama
Czesc laseczki :)

Ja znowu na posterunku u moich rodzicow siedze... I jeszcze dzis ojciec rano dzwoni, zebym powiedziala majstrom, ze nie ma farby do jednego pomieszczenia ani tasmy malarskiej - ale to taki maly drobiazdzek !!!! Malo sie wkur....lam !!! To oznacza dla mnie jeden dzien dluzej rannego wstawania i przyjezdzania tutaj !!! W domku az kleby kurzu lataja wszedzie, no bo kiedy mam to sprzatnac ??? Jak juz wracam od starszych, to jestem tak padnieta, ze daje rady gora zrobic cos do jedzenia i pozmywac !!!
No nic...uciakam na moment :) Bede za jakies pol godzinki:)

Do góry