reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
hehehe...niezle :) No to ja mojej mamy nie bede wysylac z dzidzia do przychodni, bo mamy bardzo przystojnego jednego lekarza :) ale to w sumie nie pediatra chyba ;) hehe

Cześć mamuski
Chyba też się skuszę na ten blok :p tylko też bym musiała zakupki zrobić ;D

Z tą Magi to niezła zagwostka ::) może rzeczywiście ktoś za nia wszedł i tylko przeglądał :)
Kawały i sms-ki niezłe ;D ;D ;D

Nie wiem co dziś będę robić, nudzi mi się :p chyba się później z mamą wybiorę do babci na ploty ;)

Ogólnie to też muszę zrobic badania krwi i moczu, tylko niechcemi sie tak rano wstawać i jeszcze nadczo ::) chyba z głodu umrę ;D ;D

Sluchajcie ja jestem pewna jednego ze Magi na pewno nie "szpieguje", czyli musze obalic ktoras tam teorie ze Magi nas czyta i sie smieje. Chcialoby sie powiedziec "za dobrze ja znam" ;) w koncu cala ciaze!

Ja leje jak czytam te Wasze posty o zarciu. Ja niecierpie slodyczy wiec na mnie te Wasze przepisy nie robia wrazenia....no chyba ze negatywnie...;)

Joeey no wlasnie napisalam wczoraj ze jak ktos sie nie wpisze na liste nieobecnosci to znaczy ze rodzi. :) Czyli lista jest wlasnie dla planowanych nieobecnosci.

Cześć brzuchatki!  ;D

Steffi  :D ;D :laugh: Super!

Wczoraj był pamiętny dzień bo sprawa kredytu została zakończona. Uffff.... Ile ja się nerwów przez ten p... bank najadłam!  :mad: Ostrzegam Was - nie bierzcie kredytu w Millennium, chyba, że macie za dużo czasu i cierpliwości. Kredyt zaczęliśmy załatwiać w lipcu a dopiero wczoraj dostaliśmy ostatnią transzę, fajnie, co? Czyli moglibyśmy zaczynać remont dopiero teraz, a na same meble czekaliśmy jakieś 4-5 tygodni. Chwała Bogu, że mieliśmy od kogo pożyczyć i remoncik kończymy w ten weekend!  :laugh: Tak się cieszę!!!!  :laugh:

reklama
Tak się właśnie przyglądam swojemu bandziorkowi i stwierdzam że jak narazie to siedzi na swoim miejscu, nie opadł jeszcze. dlatego ciągle sapie jak lokomotywa.... ale kształty to faktycznie co raz zmienia.... mały się kokosi niesamowicie jak kwoka  ;D ;)

U mnie dzisiaj tak paskudnie za oknem że tylko jeszcze deszczu brakuje :(....

A wczoraj mnie mój Tomek rozbroił totalnie..... pyta się mi co chcę na kolację, a ja mu na to że zjadłabym kanapeczki z czymś słodkim (dżem, miód) ... i wiecie co mi zrobił....kanapki z serkiem i pomidorem  :D ;D :D ;)

Nathalie z tymi bankami to są jazdy, my jak braliśmy kredyt w GE MoneyBanku to Tomek facetowi chyba ze 100 razy powtarzał że raty maja być malejące.... i co???... na umowie drobnym druczkiem żebyśmy przypadkiem nie doczytali było napisane "raty stałe".... no i znowu jazdy bo trzeba całą umowe przepisywać było, wysyłać do Warszawy itp itd.....A swoją drogą to oni chyba liczą na to że ludziom się nie będzie chciało czytać kilku stron pisanych drobnym maczkiem......i potem wychodzą różne jaja......

Do góry