reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Już wiem, numer tez znalazłam ;), ale skoro jej dzisiaj nie ma to sobie daruje.. ::)
Paula, a u was w sekretariacie to dalej Beatka urzęduje? pozdrów ją ode mnie jeśli tak.

reklama
Steffi zgadzam sie z Tobą :) Kacperków też teraz jest dużo ale wcale mi to nie przeszkadza bo mój jest najwspanialszy dla mnie  :laugh:

a mój znajomy nazwał swoje dziecko.....Hugo  ::) ::) ::) ja bym tak nie nazwała  :p

Klucha zaraz zadam tylko musze pomyśleć jakie ;)

wanda_23 pisze:
Paula - ona główkuje, bo numeru telefonu szuka żeby zadzwonic ;D ;D ;D
mam nadziej ze zapomniała również numeru do urzędu  ;) ;) :p

Klucha tak Beatka :) fajna z niej babka :) pozdrowie jak tylko wróci z urlopu :)

Hugo, dobre...hehe,

fajnie tak wymyślać imiona, kurcze, Ana Joeey, ale Wam zazdroszczę.

Paula, śmigaj do Kacperka i ucałuj go od cioci kluchy :)

Ana uwierz mi że nie jest źle z trzma facetami w domu :D dla równowagi tylko mam dwie suki na podwórku :laugh: ;)

A co do imion to mi się tez podobają raczej imiona typu Hugo, Natan, Oliwier

a mi sie nie podoba np. Ksawery.. (synek szefa mojego meza.. tez wymyslili)

ale Mikołaj był rozważany gdyby Majka nie okazała się Majką ;D ;D

mam senstyment do imion na M M jaaak ... Magda ;D ;D ;D
i Mariln Monroe :) tez kiedys miałam MM

a ja sie tak czuje na 22 - jakby mnie ktos w nocy budził i sie pytał nieprzytomną ile mam lat to pewnie tyle bym powiedziała..
a mam ... hmm... niech pomysle.. 28? 29? rocznik 77 w kazdym badz razie

ale sie rozpisalyscie, nadrobilam po lebkach...

moj synek bedzie mial na imie Patrys - tzn Patryk - to od dawna postanowione, nie lubie tradycyjnych takze Ana nie pomoge....

Natalia no niech sie ta laska nie wypowiada jesli nie ma doswiadczenia zyciowego - czyt. dzieci, ja tez uwielbialam swojego kota, a teraz nie zwracam na niego zbytniej uwagi - Ada najwazniejsza, i na krzywdy dzieci stalam sie strasznie wrazliwa  :-[

Donia Natan bardzo ladnie !

aha, niektore imiona bardzo mi sie podobaja ale nie wiem czemu - nie moglabym tak nazwac swojego dziecka bo nie pasuja mi na ten cel  :p tak mam  ::)

ja za to wygladam na mlodsza niz jestem i strasznie mnie to wkurza...  ::)

reklama
Do góry