reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Steffi zgadzam sie z Tobą Kacperków też teraz jest dużo ale wcale mi to nie przeszkadza bo mój jest najwspanialszy dla mnie :laugh:
a mój znajomy nazwał swoje dziecko.....Hugo : : : ja bym tak nie nazwała
Klucha zaraz zadam tylko musze pomyśleć jakie
Klucha tak Beatka fajna z niej babka pozdrowie jak tylko wróci z urlopu
a mój znajomy nazwał swoje dziecko.....Hugo : : : ja bym tak nie nazwała
Klucha zaraz zadam tylko musze pomyśleć jakie
mam nadziej ze zapomniała również numeru do urzęduwanda_23 pisze:Paula - ona główkuje, bo numeru telefonu szuka żeby zadzwonic ;D ;D ;D
Klucha tak Beatka fajna z niej babka pozdrowie jak tylko wróci z urlopu
Paula25
Paula25 pisze:mam nadziej ze zapomniała również numeru do urzęduwanda_23 pisze:Paula - ona główkuje, bo numeru telefonu szuka żeby zadzwonic ;D ;D ;D
spóźniłam sie
Paula25
Klucha napewno ucałuje :laugh:klucha pisze:Paula, śmigaj do Kacperka i ucałuj go od cioci kluchy
magdamaj
Fanka BB :)
a mi sie nie podoba np. Ksawery.. (synek szefa mojego meza.. tez wymyslili)
ale Mikołaj był rozważany gdyby Majka nie okazała się Majką ;D ;D
mam senstyment do imion na M M jaaak ... Magda ;D ;D ;D
i Mariln Monroe tez kiedys miałam MM
a ja sie tak czuje na 22 - jakby mnie ktos w nocy budził i sie pytał nieprzytomną ile mam lat to pewnie tyle bym powiedziała..
a mam ... hmm... niech pomysle.. 28? 29? rocznik 77 w kazdym badz razie
ale Mikołaj był rozważany gdyby Majka nie okazała się Majką ;D ;D
mam senstyment do imion na M M jaaak ... Magda ;D ;D ;D
i Mariln Monroe tez kiedys miałam MM
a ja sie tak czuje na 22 - jakby mnie ktos w nocy budził i sie pytał nieprzytomną ile mam lat to pewnie tyle bym powiedziała..
a mam ... hmm... niech pomysle.. 28? 29? rocznik 77 w kazdym badz razie
Paula25
Magdamaj to ten sam rocznik co mój Paweł
ale sie rozpisalyscie, nadrobilam po lebkach...
moj synek bedzie mial na imie Patrys - tzn Patryk - to od dawna postanowione, nie lubie tradycyjnych takze Ana nie pomoge....
Natalia no niech sie ta laska nie wypowiada jesli nie ma doswiadczenia zyciowego - czyt. dzieci, ja tez uwielbialam swojego kota, a teraz nie zwracam na niego zbytniej uwagi - Ada najwazniejsza, i na krzywdy dzieci stalam sie strasznie wrazliwa :-[
Donia Natan bardzo ladnie !
aha, niektore imiona bardzo mi sie podobaja ale nie wiem czemu - nie moglabym tak nazwac swojego dziecka bo nie pasuja mi na ten cel tak mam :
ja za to wygladam na mlodsza niz jestem i strasznie mnie to wkurza... :
moj synek bedzie mial na imie Patrys - tzn Patryk - to od dawna postanowione, nie lubie tradycyjnych takze Ana nie pomoge....
Natalia no niech sie ta laska nie wypowiada jesli nie ma doswiadczenia zyciowego - czyt. dzieci, ja tez uwielbialam swojego kota, a teraz nie zwracam na niego zbytniej uwagi - Ada najwazniejsza, i na krzywdy dzieci stalam sie strasznie wrazliwa :-[
Donia Natan bardzo ladnie !
aha, niektore imiona bardzo mi sie podobaja ale nie wiem czemu - nie moglabym tak nazwac swojego dziecka bo nie pasuja mi na ten cel tak mam :
ja za to wygladam na mlodsza niz jestem i strasznie mnie to wkurza... :
reklama
magdamaj pisze:mam senstyment do imion na M M jaaak ... Magda ;D ;D ;D
Ciekawe dlaczego ;D
Podziel się: