reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

A jeszcze w kwestii imion - mnie sie Jas i Stas podoba, Jan i Stanislaw mniej, a nie nazwalabym tak dzieci tylko dlatego, ze potem w szkole beda na nich wolas Jachu i Stachu - dlatego u mnie tez odpada imie Krzysztof, Grzegorz, Wieslaw i inne takie, na ktore mozna brzydko skracac :p
Kesta - Dominik ani Dominika mi sie nie podoba... ;D ;D ;D nie wiem czemu, mam dobrą kolezankę Dominikę, dobre skojarzenia, a imie i tak mi sie nie podoba ;D ;D ;D hehehe Dobra jestem :)

reklama
Tak, Dorotko my ten sam rocznik, w lipcu mi trzydziestka stuknęła, ale ponieważ ja mentalnie zatrzymałam się na 24, to się tak czuje. ;D

Ana - mi sie podoba Krzyś - jakoś mi sie dobrze to imie kojarzy ;D ;D ;D(ps, moja chłopina tak sie wabi ;D ;D)

Nathalie - mysle ze dziewczyny juz powiedziały wszystko w tym temacie - też jestem ciekawa jak będzie śpiewać ta kobitka jak przyjdzie jej sie zajmować psem i dzieckiem, spoglądać cały czas czy zazdrosny pies nie ma ochoty ugryźć dzieciątka ::) ::) my tez mamy teraz problem z naszą sulką bernardynką - jest zazdrosna o Karola :( a jej to raczej nikt nie będzie chętny zabrać

Monia - ale z Ciebie dobra synowa ;D ;D ;D aż sie wzruszyłam ;D

Imiona - no i własnie dlatego jest mnóstwo imion. Duzo sie podoba, ale swojemu brzdącowi wybrac (na cale zycie) jest problem.

Robek, Radek - to najbrzydsze imiona swiecie - moje zdanie

Ana sobie czyta o imionach i pewnie polewa z nas. Ciekawe na jakie się zdecyduje?...

......... ale się rozpisząłyście, kożystacie ostatni dzień w forum.......... weekend odwyk,a poniedziąłek znowu szaleństwo :)

klucha pisze:
Tak, Dorotko my ten sam rocznik, w lipcu mi trzydziestka stuknęła, ale ponieważ ja mentalnie zatrzymałam się na 24, to się tak czuje. ;D

Klucha, tzn ze ja zaraz bede starsza ;D :D :D
Ale tak serio, to ja zaczynam miec kompleksy wiekowe - zaraz cwierc wieku skoncze... matko jak to brzmi !! Jeszcze jak ide z Paulina w wozku, to sie czuje mloda, ale z Wiktorek za reke :p Matko, taki stary kon z niego :p Dzieci to potrafia postarzyc :)

Dor1976 pisze:
Robek, Radek - to najbrzydsze imiona swiecie - moje zdanie

Dorotko - tu sie z Toba zgadzam z 100% !!

A mnie się Dominika podoba, a Dominik mniej.

A ja miałam wybrane sto lat temu imiona dla dzieci. Z Mateuszem było tak, że ja byłam okropnym niejadkiem za młodu i mama, próbując mnie karmić opowiadała mi o wnuczku swojej koleżanki. Ten wnuczek miał na imie Mateusz, jego mama to była Małgosia jak ja, a ta jego babcia Zosia jak moja mama i ja sobie wymyśliłam, ze Zosie zawsze mają córki Małgosie, a te córki synków Mateuszów. No teraz już tak nie myśle oczywiście, ale sentyment do imienia pozostał ::) chociaż jakby sie tak zastanowił to moja koleżanka z pracy Małgosia tez ma syna Mateusza, coś w tym jest :p

Klucha - moge rozwiac Twoje przypuszczenia - Ana ma synka Stasia, a Donia synka Oskara i Filipa, a Moskito chyba też Malgoska i ma synka Karolka ;D :D ;D
Ale wredota ze mnie :D :D :D

reklama
Ketsa Twoja teściowa powinna być Ci wdzięczna ze ma taką dobrą synową  :laugh:

Mi Dominik tez sie nie podoba ale Krzyś owszem, bo Krzysztofy to dobre chłopaki :)

no mi sie dziś nie chce pracować więc siedze na bb  :p ;D zresztą dziś nie ma najwyższego szefostwa w urzędzie no i u mnie w departamencie tez dziś nie ma dyrki ani żadnej naczelniczki więc luzik  :laugh: :laugh: dlatego też zrywam sie dziś wcześniej do domu  ;D mam nadzieje że Klucha na mnie nie doniesie  :p

Do góry