reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Czesc dziewczyny :)

Ja dzis tylko z doskoku, bo mam dzis dzien sprzatania :)

Paula - niemozliwe ze po 50 tys gra sie skonczyla :p moze po 500 tys... ja wczoraj ugralam 80 pare tysiecy i przestalam grac, bo przeciez ile mozna :) Fajna ta gra na relaks :)

Lece sprzatac :)

hejka ja sie witam i uciekam bo takze dzien sprzatanie, gotowania no i Artur wrocil wiec udamy sie z wizyta poinformowac tesciow ;D nie moge sie doczekac ich min :laugh:
moja mama i tata bardzo sie ucieszyli ;)

Joeey powodzonka u "ukochanych" tesciow!!!!!!!!!!!!

A my wlasnie wrocilismy od okulisty!!!Mlody ma jedno oczko mniejsze ale to chyba ja przekazalam mu genetycznie bo oboje mamy to samo!!!ale zbadac trzeba!!tak wiec mamy przez 6 dni zakrapisc oczka od 20 i potem 26 na badania@!!!!!!mam nadzieje ze wszystko jest oki!!!

hahaaha koniecznie Joeey - zrób tak wez aparat: nakieruj na szwagierke powiedz ze jestes w ciazy i od razu rob fote i wstawiaj nam ;D ;D ;D

Hej dziewczynki!!

ewela - ja zapomniałam, miałam dość długą przerwę w prowadzeniu auta i teraz pojechaliśmy na parking przed M1 poćwiczyć - po 15 minutach mój mąż krzyczał AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Stój!!! więc wysiadłam i poszłam do sklepu odreagować  ;D

Paula - Misia najwyższą temp wieczorem (ok 39 stopni) i wtedy sama nie radzi sobie ze sobą, tak samo w nocy - przeboje , że szok, rano jest ok, ma lekki stan podgorączkowy i dzielnie się soba zajmuje, tylko chce się więcej przytulać do mnie i jest bardziej marudna... na szczęście właśnie dziś przy owocach okazało się, że stukają już dwa górne ząbki (jeden bardziej), ale ich jeszcze nie widać, no i leciuteńko stuka jeden na dole. Z tego wniosek, że to jednak zęby i to 3 na raz!

Beatko - witaj i zaglądaj częściej, bo się stęskniłyśmy już za wami, dzięki za info co u was!!

Aśka - skoro masz już napis grudniowe mamy, to chyba juz możesz wejść - tu masz linka - spróbuj! https://www.babyboom.pl/forum/index.php?board=104.0 O teraz widzę, że Paula mnie ubiegła  ;D

ewela - współczuję, jeśli to te krople na rozszerzenie źrenic, to dzici strasznie źle to znoszą i są baaardzo marudne, a ty masz to przez 6 dni robić - masakra!! Wtedy strasznie razi maleństwa światło i nie mogą oczu otworzyć przez to , cały czas na przymrużonych...

reklama
Do góry