reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Patrycjo - mam do Ciebie mega pytanie :) Pisalas kiedys o serialu jakims fajnym pytajac czy go ogladalam - jak o LOSTach pisalysmy - przypomnij mi tytul tego serialu, o ile wiesz o jaki mi chodzi :)

reklama
Joeey powodzenia u teściów! :)

Ewela trzymam kciuki zeby z oczkiem Szymusia było wszystko ok!  :-*

Ziemzia no to jak już stukają ząbki to lada dzień wyjdą i skończa sie cierpienia Misi :) Dzielne jesteście bardzo!!!!

Ana mocno trzymam kciuki żeby była dziewuszka!!!! :) no miłej zabawy na weselu :)

A moja koleżanka Gosia już na 100% wie ze jest w ciąży i termin ma na 20 maja :) wczoraj była u lekarza i jej potwierdził!!! jest w 5 tygodniu! ale sie cieszę!!!! normalnie jakbym sama była w ciąży ;)  :laugh: :laugh: :laugh:

Beatko myślę, że najlepiej jest po pierwsze popytać wśród znajomych czy oni by nie chcieli, albo dla siebie albo dla kogoś znajomego, niech oni popytają swoich bliskich i znajomych. Może jakaś starsza pani by chciała Puszka? Drugi sposób to internet - daj ogłoszenie na różnych psich forach - na dogomanii na przykład itp, wyjaśnij czemu chcesz go oddać, jaki jest, czy choruje, jakiej osoby szukasz na nowego własciciela, czy jest agresywny, czy może być chowany z dziećmi itp itd. Oczywiście zdjęcie obowiązkowe. Trzeci sposób to ogłoszenie do anonsów, że oddasz pieska w dobre ręce. Powodzenia!

Wanda a oglądałaś ten Prison break ? bo Astek od jakiegoś czasu ogląda to jak opentany a ja jakoś nie moge się zebrać... warto?

....A ja chodze dziś trochę skołowana bo teściowa ma dostać nowe mieszkanie i trzeba za nie wpłacis kaucję jakoć 1200-1500 złotych ona oczywiście nie ma na to... może to nie wielkie pieniądze ale zawsze coś....no i musimy jej dać a że ostatnimi czasy sami nie mamy dużych oszczędności do tego zaplanowane remonty które ciągle się przesuwają to chodzę z tego powodu zła bardzo..... a nawet nie moge się odezwać bo czuje że i tak w tej sprawie by nie było dyskusji.... :-[

Joeey to zdaj nam szybko relacje ze spotkania teściowo-szwagierkowego ;)

reklama
ketsa wspolczuje...nawe sobie nie mozesz pewnie przy Astku pomarudzic :(
Wandzik tez nienawidze tych obrzydliwych muszek, zawsze jak troche dluzej mi leza owoce ::) to sie przypaletaja :mad:

a wiec tesciowa sie ucieszyla i mnie przytulila, tesc byl w pracy, a szwagierka nie wyszla ze swojego pokoju pomimo, ze tesciowa jej kawe zrobila - zawolala mame i kazala sobie przyniesc do pokoju, czyli do nas nie wyszla nawet, wiec ja bezczelnie przy wyjsciu wmaszerowalam do niej i mowie do Ady: zrob cioci pa pa, a do niej powiedzialam, ze Ada spodziewa sie braciszka lub siostrzyczki, a ona na to: ze wie, ze juz uslyszala i koniec....co Wy na to ??? zaznaczam, ze przy pierwszej ciazy nie uslyszalam od niej: gratuluje i jej to wypomnialam przy czym ona sie uparla, ze powiedziala, wiec teraz nie ma sie nawet czego wypierac bo nie powiedziala nic a nic :laugh:

Do góry