reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Hanka wspułczuje przejść z ząbkowaniem :( biedna Agatka :( ale dobrze, że już jest lepiej. Kacperkowi idą 4 górne ząbki, trochę marudzi ale nie jest jeszcze tak źle i póki co w nocy też ładnie śpi, czasami sie raz albo 2 przebudzi.

A wczoraj Kacperek stał sam na środku pokoju bawiąc sie grzechotką przez 24 sekundy  :laugh: podkreśliłam to ponieważ jednocześnie utrzymywał równowagę i się bawił co jest chyba trudne dla takiego dziecka :) jestem z niego dumna  :laugh:

Witam!!

Super wieści...
Joeey - szczerze gratuluję, życzę szczęśliwego doczekania do rozwiązania.
A mnie sie dzisiaj śniło, że bada mnie mój Pan doktorek (gin) i mówi, że to już 4 miesiąc ciąży - w śnie mnie to nie cieszyło, bałam się, byłam przerażona. Ciekawe jakby to była rzeczywistość, jak bym zareagowała...
Mąż z pewnością byłby przeszczęśliwy, ja bym miała mieszane uczucia.

Wiolu - Oleńka kiedyś i Was i nas zadziwi, będzie latała z huśtawki na konika, będzie (JEST) super iskierką :) Zdrówka życzę

Paula - Kacperkowi gratuluje odwagi i zdolności :)

Jsorbek - sytuacja straszna, współczuje, oby z odszkodowaniem nie było żadnych problemów.

cześć Kobiałki,

Joeey, super to napisałaś z ta gromadką, brzmi zachęcająco i dla nas pozostałych... a ciekawe, czy zmrużyłaś oko i dałaś radę spać (bo nawet ja nie mogłam...)

Paula, gratulacje dla Kacperka, ja dopiero teraz widzę jaka to trudna rzecz utrzymać równowagę!

Wiola, z może lakarka ma jednak rację, ze to niedoleczona infekcja, musicie przede wszystkim wierzyć, że będzie dobrze!!! A rehabilitowac powinni Olę tak jak Klusia mówi - do czasu aż sama pójdzie.

Sorbuś, nam tez baaardzo przykro, kurcze coraz częściej słysze o takich przypadkach! Niech Wam szybko ubezpieczenie zwracają!

Ewela, Szymek to prawdziwy gość!

U nas żadnych objawów stresu żłobkowego nie zauwazyłam. A dziecię moje nie zauważyło mnie jak wczoraj po nia przyszłam - taka była zajęta, i tak podobno cały dzień nie ma Agatka czasu na nic... panie stwierdziły, że jest "łatwa w obsłudze" i "nieskomplikowana" i żadnych kłopotów póki co z nia nie ma... kamień z serca mi troche spadł... zęby tez na razie dały nam spokój

a wczoraj wieczorem moje dziecko - przy okazji porządków znów w szufladzie ze skarpetami (tej co na zdjęciach w albumie) - jakimś sposobem... weszło do tej szuflady. Jak to zrobiła nie wiem, bo byłam wtedy mocno zajęta czytaniem BB i przeżywaniem wiadomości Joeey, a jak się odwróciłam, to ona siedziała w tej szufladzie pomiędzy skarpetami... bestia!

Miłego dnia!

Hanka hi hi  :laugh: bestyjka mala do szuflady wlazla  :laugh: wyobraz sobie, ze spalam calkiem niezle tylko po 6 byla pobudka  ::)
Paula brawo dla Kacperka, Ada sama jeszcze nie stanela i nie wyobrazam sobie tego  :laugh:  ale pewnie juz wkrotce...

oki to tyle bo ide sie szykowac, kolo 10 mamy ortopede  :)

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

JOEEY SŁONCE TY NASZE!!!OGROMNE GRATULACJE!!!! TAKSIE CIESZE, AZ SIE ZBUCAŁAM TAK JAK I RESZTA GRUDNIóWECZEK!!! a swoim postem przepieknym po raz kolejny pokazałaś jaka z Ciebie wspaniała, dojrzała,mądra osóbka!!!!! i do tego wspaniała mamusia ;D ;D ;D ;D rany jak sie cieszeeeee

Sorbuśku
- kurka siwa!!!ale jaja :( mam nadzieje ze szybciutko dostaniecie ogromne odszkodowanie!!!o rany...a ja myślałam ze po prostu internet Wam nawalił :( oby złodziejowi jaja przyszczykło :mad:

Wioluś - ciesze sie ze są postępy w rehabilitacji!!czekam na wieści - dobre wieści po usg ;)

Paula - gratttulacje dla Kacperka - no prze-pieron - to niedługo zobaczysz jak sie przechadza po pokoju ;)

O rany no nie wiem co miałam jeszcze pisać ::)

reklama
Witam wszystkie mamuśki przy kawie :D

Joeey a co Adulka na to ę będzie miała brata????? ;) ;) ;) :laugh: :D ;D

Sorbuś też myślałam ze znowu nawalił wam net , a tu takie coś , trzymaj się i dołacz do nas po wszystkim :)

Wiola
ucałuj Oleńkę niech pięknie ćwiczy i żeby zdrowiutka była :-*

Zaraz jade na podbój lumpika bo kurteczka jakas by sie przydała dla malucha, do napisania papa

Do góry