reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Prosze o lawiejszy zestaw :laugh:

Wandzia - Podziwialam Twoją córcię! Ona ma niesamowite oczy - chyba potrafi nimi wszystko przeswietlić - CUDO! Jeszcze takich nie widziałam.

reklama
hehehe...
potrzebuje odpowiedzi na to pytanie i nikt nie wie :( Nawet w necie nie mogę znaleźć, a potrzebuje odpowiedzi, żeby pewien konkurs wygrać ;D

hehehe - no to jest konkursowe pytanie... juz 1/3 zgadłam i teraz pozostała jeszcze 1/3 pytania, bo jeszcze 1/3 odgadła inna osoba, więc teraz jest decydujące ;D
A nagroda jest mozliwosc zadania nastepnego pytania ;D

Karina dzieki  ;D

no dobra, ZDJECIA Z OSTATNIEJ CHWILI:
Ada zostala zapakowana do lozeczka i jest lekko zdziwiona:
1xw1.jpg

kiedy szok mija zaczyna sie panika przeradzajaca sie z histerie:
2ss2.jpg

wiolus - my też ostatnio to przerabiamy - ale twardcy jesteśmy, w końcu mamy dla kogo się starać!!

magdamaj - no, dobry dowcip!!!

joeey - ja tez niestety nie mam aniołka w domu, a zostawienie jej gdziekolwiek samej to jawne zagrożenie życia!!

Wanda - to Foremniak cyckiem rzucała i mi to umknęło, a Maserak, ją jeszcze łapał??  ::)  ::)

Sorbek - ja twoje posty odebrałam dobrze!! Poza tym to Wanda zaczęła, bo najpierw napisała, że gaduła jestem, a potem że kit wam wciskam!!!!  ::)  :laugh:
Podobno dzieci rozumieją już "nie wolno", ale nic sobie z tego nie robią!  ;D

Joeey - skąd ja to znam??

Ada rozumie nie wolno - natychmiastowo podskakuje i odwraca glowe w moja strone z diablem w oczach - ciagnie ja zawsze w takie miejsca - dzis do niej mowie bee, a ona sie patrzy i bee wiec sie nauczyla :laugh: fajnie tak ladnie powtorzyla ale ciagle chodze za nia i do niej mama ale z tym ciezej :p ::)

eee tam - jak byscie mialy taki widok przez conamniej 2 godziny dziennie to byscie nie braly tak szybko na raczki, ja juz nawet sie nauczylam ignorowac ten placz przez 10 min nawet ;D

moja ''glista'' moze pretendowac do pierwszego miejsca w konkursie na najbardziej niegrzeczne grudniowe dziecko :laugh:
ziemzia fajnie, ze nie jestem sama ;)

reklama
Wandzik katarek nie dal nam dzis wyjsc z domu bo straszliwie wieje - okropne wiatrzysko, nienawidze siedziec w domu wiec siedze z wami na bb i robie leniwe na pocieszenie, na szczescie Ada poszla juz na druga drzemke dzisiaj jak nie ona :laugh:

Do góry