reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ziemzia - no Ty tez nie widziałas cycka ???
Jakbyś jakąś powtórkę oglądała - to było w tangu chyba - jak miała tą różową zwiezną kieckę ;D

reklama
Joeey - no Paulina też śpi właśnie... A ja po Wiktorka bym musiała pójść... ale jak za długo będzie spała, to pojadę samochodem ;D ;D ;D
I też siedzę na bb, bo nie da się wyjść na spacer :/

Nadzieja na ząbek sie powoiekszyla bo pojawil sie tez zapomniany juz dawno sluz w kupkach a nic nowego Gabrysia nie jadła.

Ja tez zaczynam nauke " nie wolno". Wczoraj nie pozwolilam jej sie zblizac do misek psa i jej pokazywalam "nu,nu" paluszkiem a ona po jakis czasie pokazal mi to samo.  :D i caly czas nie dawala za wygraną i coraz bardziej ją te miski pociągaly- uparciuch jeden  ::)

A moje dziecko ostatnio bardzo malo mowi i mnie mocno zaskoczylo gdy bezwiedne powiedzialo "mama" a zaraz po tym "adam". Bylam w szoku i teraz czesto powtarzam slowo mama i ona czasem je powtarza. Ciesze sie ze to "mama" a nie "tata" albo "baba".

A Gabrysia juz sie zbudzila. Dziewczyny ile teraz śpią wasze dzieci w ciagu dnia????
Caly czas mysle nad rozwiazaniem tego problemu z zasypianiem i moze przestawie Gabi na jedną drzemkę ok.14? co myslicie?

No Maja rozumie niby jak mówie nie wolno to zaciska piesci i pokazuje nerwa ale chodzi mi o to czy juz jest w stanie sie tego nauczyć??

Karina u nas mineło :)

ziemziu
dzieki

moje dziecko spusciło sobie dzisiaj drzewi od szafki na nos :( :( :( a poszłam tylko umyć zęby :-[ :-[ :-[

a i pochwale sie ślicznie mówi Da i to całkiem świadomie - tatuś ją tego uczył - jaki teraz dumny chodzi ;D ;D ;D

zdanka czadowe zdjecia z wakacji - Ewa niesamowita, a Ty taka promienna az milo popatrzec na morkie klimaty ;) i ilosc satysfakcjonujaca :laugh:
Karina Gaba sliczna jak zwykle - i wloski ma coraz dluzsze, a obcinalas jej juz ??? bo sie boje...
Komarku dziekujemy i prosimy o jeszcze - ale urosl maly Komarek :laugh: i zdjecie rycerza na koniu urocze ;D

dziewczyny absurdalne pytanie ! czy jak dzieciaczki ugryzie komar to je swedzi bo Ada zostala pozarta ubieglej nocy kilkakrotnie :(

witajcie.
joeey śliczne łóżeczko :D Mamy takie samo tylko że teak. Córeczka też śliczna.

Patryczka też w nocy komarzyska pogryzły. Ma całą buzię w ciapki.
Maluchy chyba to mniej swędzi bo się nie drapią tak jak my :D
A siłą rzeczy - jak się nie drapiesz- nie swędzi :D

Hej, z tymi komarami to też tak mmyślę jak Martusia- swędzi, tylko, że dzieci się nie drapią więc nie podrażniają i nie zaogniają problemu :)

Karina moja mała tez strasznie śpi w nocy, potrafi sie budzic co godznę i wykańcza mnie tym ::) dobrze, że Ana pociesza nas że to mija z zcasem bo sie wykończę ;D ;D
Mała spi średnio dwa razy dziennie, rano tak ok 9-10 po kaszce i drugi raz ok 14-15 po obiadku ;)
joeey dzielna mama jesteś, ja mam pomoc w mamie i mężu i torche mi lepiej, a Weronika potrafi się sama zabawić także jest nam lżej ;)

Weronika tez rozumie co to znaczy niewolno, a jak niechce dac jej jakies rzeczy to odchyla się do tyłu, podrzuca dupke i piszczy ;D ;D

reklama
no i nie ma nikogo :p

Może zagadka zmusi Was do wejścia moje miłe Panie ;D

Co to za obraz? Jaka epoke reprezentuje ? I kto jest jego autorem ???

zagadk2.jpg

Do góry