reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
hejka :)
no to żeście skutecznie mnie przegoniły, bo dopiero teraz zajrzałam na bb  ;D

już niedługo do domu HURAAA!!!!!  :laugh: znowu bede biegiem leciała na pociąg, wczoraj mało płuc nie wyplułam zeby zdążyć na pociąg a to wszystko przez to że remontują tory i tunel W-wa Śródmieście i przez to mam utrudniony dojazd, musze sie dostać z pod pracy na Wschodnią a to bite 30 min a ja kończe prace o 14 a pociąg ze wschodniej mam o 14:27!! wczoraj wyszłam za 5 druga ale tramwaj sie spóźnił a potem pociąg SKM i gdyby mój pociąg nie odjechał 2 minuty później to bym nie zdążyła i musiała godzinę czekać  ::) ::) ::) ja pitole to i dzisiaj wychodze za 10 druga!!!!  :p

no współczuje Paula nienawidze biegiem latac na pociąg mam jakiegos chopla i zawsze wychodziołam z domu z pół godziny wczesniej a dosc blisko miałam :p

Karina moj chleb powszedni - Ada ma straszne problemy z zasypianiem - Wanda moze potwierdzic  :p daj Gabie pic, jesc, poloz do lozeczka, normalne, ze bedzie placz i wstawanie, to Ty ja znowu poloz - daj pic i wychodz z pokoju i tak co 5 min az padnie....aha, to moze trwac dlugo  :(

Sorbuś, Wanda gdyby nie ten remont to byłoby ok bo metro mam pod pracą, wsiadam i 5 min i jestem na Śródmieściu i spokojnie jade sobie do domu....ale poplitolili wszystko że nie wiem i tak ma być do 9 grudnia!!!  :mad:

o widzę że Moskitek wróciła :) jak dobrze Cie widzieć  :laugh: :laugh: :laugh: mam nadzieję że już na stałę :)
a co słychac u Martuli i Nadii? Mam nadzieję że już wszystko w porządku, pozdrów ją ode mnie i od Kacperka :)

Wanda no ja niestety tez Ci nie pomogę, próbowałam znaleść cos w necie na temat tego szlaku ale znalazłam tylko tyle co Ty :(

dziewczyny naparwdę nie wiem a własciwie ty joeey jak ty to wytrzymujesz ???
i jeszcze myslisz o drugi mja jak maja daje tak popalić to się zarzekam na śmierc i zycie żę nigdy drugiego :p ;)

reklama
Do góry