KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
sorbek - dzięki moze u nas tez tak bedzie. Na razie jest tragedia bo Gabi w lozeczku nie potrafi sie sama bawic i po kilku minutach stania jest placz a ja nie wyrabiam bo nie jestem przyzwyczajona do jej placzu.
Uff... w koncu zasnela z butla w buzi po wydojeniu 2 butelki :
( wie ze nie powinno sie tak robic ale na moje dziecko tylko ssanie dziala usypiająco :
cycki wczesniej tez wydoila)
Ale mam dola - tak ladnie mi dziecko samo zasypialo w lozeczku bez zadnego stekania i splo cala noc do 8.30 a teraz... :-[ budzi sie 2 razy w nocy, zasypia bardzo pozno i wstaje 6-7 rano. :-[ Płakac mi sie chce.
joeey - wspolczuje Ci szczerze! My wczoraj polozylismy ja o 21.30 i walczylismy 2 godziny a Adam prawie usnąl przy niej. A wydoila tyle picia ze balam sie o jej brzuszek.
PROSZE POWIEDZCIE ZE TO MIJA!
Uff... w koncu zasnela z butla w buzi po wydojeniu 2 butelki :
Ale mam dola - tak ladnie mi dziecko samo zasypialo w lozeczku bez zadnego stekania i splo cala noc do 8.30 a teraz... :-[ budzi sie 2 razy w nocy, zasypia bardzo pozno i wstaje 6-7 rano. :-[ Płakac mi sie chce.
joeey - wspolczuje Ci szczerze! My wczoraj polozylismy ja o 21.30 i walczylismy 2 godziny a Adam prawie usnąl przy niej. A wydoila tyle picia ze balam sie o jej brzuszek.
PROSZE POWIEDZCIE ZE TO MIJA!