reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Wanda ale quiz zapodałaś..... nie wiem, moja znajomość malarstwa pozostawia wiele do życzenia.... obstawiałabym że to może być Paul Cezanne.....

ale pusto......obejrzalam Magde M i dolaczam do Was...JESTESCIE ???

Wandzik no Steffi trafila w dziesiatke bo to jest Paul Cezanne - obraz nazywa sie ''Gracze w karty'' ;D ja uwielbiam sztuke, w koncu moj tata maluje ;) :laugh:

hello przeczytalam, mialam napisac i nagle Ola sie obudzila, jestem z powrotem ale zapomnialam co mialam napisac :(

Paula i jak Ci sie pracuje ???Kacperek jest grzeczny z tatusiem ???

Wanda ja widzialam cycek jak maserak szybko probowal go zakryc :p

Natalko 400 do konca wrzesnia ??? :-[ mi zostalo 10 zl do piatku :p

Ola dzis wymowila swoje pierwsze slowa: TATA, MAMA i ABABA to caly czas mowi

ale co z tego skoro jak widze wasze pociechy stojace w lozeczkach to mi sie chce ryczec.Ola jeszcze nie siedzi a co dopiero ma stac.Martwie sie co do jej zdrowia :-[

Witaj Moskitku znowu ;D

Yoeey fajnie miec taki talent w rodzinie . W mojej rodzinie (tesciowie) tez maja talent, nikt nie potrafi wypic tyle gorzalki co oni ;D ;D ;D ::) ::)

Karina - jeszcze miałam ci napisać o tych drzemkach w ciągu dnia. Podobno taka metoda którą proponujesz się sprawdza, ale nie u nas, jak przetrzymuje Misię to ona zasypia wcześniej, ale budzi się po 30 min i nie śpi jeszcze przez 3 godziny, więc wolę już nie eksperymentować.
A z drzemkami w ciągu dnia to u nas różnie jest. Zwykle wstajemy o 7:30 i ok 9-10 już mamy drzemkę 30 min. Potem ok 13 kolejna też 30 min. no i ok. 17-18 następne 30 min. Jednak ostatnio miśka wstaje 8:30-9, więc pierwszą drzemkę ma dopiero ok 13, a potem o 17-18. I też różnie bywa, bo jak leżę koło niej to potrafi nawet 2 h się zdrzemnąć.

o matko ziemziolku ::) Ola tylko raz spi kolo 13 a potem jak pod wieczor jest spiaca to ja ja kapie i cycca i spac czasami budzi sie po 30 min. na jakas godzinke a czasami nie :p

Steffi pisze:
Wanda ale quiz zapodałaś..... nie wiem, moja znajomość malarstwa pozostawia wiele do życzenia.... obstawiałabym że to może być Paul Cezanne.....

Brawo :)

joeey pisze:
Wandzik no Steffi trafila w dziesiatke bo to jest Paul Cezanne - obraz nazywa sie ''Gracze w karty'' ;D ja uwielbiam sztuke, w koncu moj tata maluje ;) :laugh:

Jeszcze wieksze brawo :)

Zapomniałam zupełnie ze Joeey zna się na sztuce :) Ja tez uwielbiam sztuke - impresjonizm zwłaszcza ;)

A powiedz, odgadłabyś, gdyby nie było kwadracika z butelka ???

reklama
ziemzia pisze:
Wanda - czyżby kolejne pytanie konkursowe?

ziemzia - tym razem to ja zadawałam pytanie, bo odgadłam o szlaku bursztynowym - pol roku zajmowało im przejscie (wlekli sie strasznie)
no i tu Joeey juz zgadła, a tam dalej nikt :p
a jak sie zapda jakikolwiek cytat z czegokolwiek to od razu wiedza...

zaraz podam przykład :)

Do góry