reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
ja też nie mam stwierdziąłm że net to najlepsza encyklopedia
a nie ma nic na necie ??
Byłam w albumie
Zdanka super fotki znad morza a Ewcia ma sliczny fioletowy polarek - z allegro ???
Moskitku super ten don Karollo tój zwłaszna na drewnianym koniu
A gabunia smutasek mnie robroiła - jaka ona sliczna
a nie ma nic na necie ??
Byłam w albumie
Zdanka super fotki znad morza a Ewcia ma sliczny fioletowy polarek - z allegro ???
Moskitku super ten don Karollo tój zwłaszna na drewnianym koniu
A gabunia smutasek mnie robroiła - jaka ona sliczna
tak tak, ja wiem ze dokladnie nie jest zmierzony, ale mnie chodzi o czas przebywania go w starozytnych czasach, czyli w czasach jego swietnosci i uzytelnosci - nie chodzi mi tez o to zeby było dokladnie co do dnia, ale wiem, ze będzie to wiecej niz 90 dni ;D
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
RANY!!!JA NIE WYROBIĘ!!!
POLOZENIE MOJEGO DZIECKA SPAC TO PRAWIE CUD - WCZORAJ WALCZYLISMY DO 23.20 A DZIS JUZ JEST TAK ZMECZONA ZE ZACHOWUJE SIE DOKLADNIE JAK ADA JOEEY -ZJESC SNIADANIA NAWET NIE MOGE - BUCZY I LAPIE MNIE ZA NOGAWKI ALE NIE DA SIE USPIC :
. NAWET PO USPIENIU CHWILA MOMENT SIE WIERCI I JUZ STOI I BUCZY.
JOEEY - jestes dla mnie SUPERMAMą ja takiego 1 dnia wyrobic nie moge.
Pomozcie jak sobie poradzic z takim wstającym i niechcącym sie polozyc dzieckie bo chyba zwariuje.
POLOZENIE MOJEGO DZIECKA SPAC TO PRAWIE CUD - WCZORAJ WALCZYLISMY DO 23.20 A DZIS JUZ JEST TAK ZMECZONA ZE ZACHOWUJE SIE DOKLADNIE JAK ADA JOEEY -ZJESC SNIADANIA NAWET NIE MOGE - BUCZY I LAPIE MNIE ZA NOGAWKI ALE NIE DA SIE USPIC :
JOEEY - jestes dla mnie SUPERMAMą ja takiego 1 dnia wyrobic nie moge.
Pomozcie jak sobie poradzic z takim wstającym i niechcącym sie polozyc dzieckie bo chyba zwariuje.
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Karina my tez to przerabialiśmy ale ja poprostu odpuszczam niech sobie wstaje posoti z godzinkę i sama juz siada bo nie ma siły wtedy ja klad e i usypia albo wstakje dalej i od nowa
dzisiaj nawet sama sie połozyła bo już taka była zmeczona
tylko Maja nie płacze tylko sobie stoi albo grzechota
Karinko jak mai ząbki wychodziły to tak miałam przez dwa dni i juz myślałam ze zwariuje byłam u kresu wytrzymałości ale odpukac narazie jest lepiej może u ciebie tez niedługo sie poprawi
dzisiaj nawet sama sie połozyła bo już taka była zmeczona
tylko Maja nie płacze tylko sobie stoi albo grzechota
Karinko jak mai ząbki wychodziły to tak miałam przez dwa dni i juz myślałam ze zwariuje byłam u kresu wytrzymałości ale odpukac narazie jest lepiej może u ciebie tez niedługo sie poprawi
Podziel się: