reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
ja też nie mam stwierdziąłm że net to najlepsza encyklopedia

a nie ma nic na necie ??

Byłam w albumie

Zdanka super fotki znad morza a Ewcia ma sliczny fioletowy polarek - z allegro ???

Moskitku super ten don Karollo tój zwłaszna na drewnianym koniu

A gabunia smutasek mnie robroiła - jaka ona sliczna

tak tak, ja wiem ze dokladnie nie jest zmierzony, ale mnie chodzi o czas przebywania go w starozytnych czasach, czyli w czasach jego swietnosci i uzytelnosci - nie chodzi mi tez o to zeby było dokladnie co do dnia, ale wiem, ze będzie to wiecej niz 90 dni ;D

RANY!!!JA NIE WYROBIĘ!!!
POLOZENIE MOJEGO DZIECKA SPAC TO PRAWIE CUD - WCZORAJ WALCZYLISMY DO 23.20 A DZIS JUZ JEST TAK ZMECZONA ZE ZACHOWUJE SIE DOKLADNIE JAK ADA JOEEY -ZJESC SNIADANIA NAWET NIE MOGE - BUCZY I LAPIE MNIE ZA NOGAWKI ALE NIE DA SIE USPIC ::) . NAWET PO USPIENIU CHWILA MOMENT SIE WIERCI I JUZ STOI I BUCZY.
JOEEY - jestes dla mnie SUPERMAMą ja takiego 1 dnia wyrobic nie moge.
Pomozcie jak sobie poradzic z takim wstającym i niechcącym sie polozyc dzieckie bo chyba zwariuje.

reklama
Karina my tez to przerabialiśmy ale ja poprostu odpuszczam niech sobie wstaje posoti z godzinkę i sama juz siada bo nie ma siły wtedy ja klad e i usypia albo wstakje dalej i od nowa

dzisiaj nawet sama sie połozyła bo już taka była zmeczona
tylko Maja nie płacze tylko sobie stoi albo grzechota

Karinko jak mai ząbki wychodziły to tak miałam przez dwa dni i juz myślałam ze zwariuje byłam u kresu wytrzymałości ale odpukac narazie jest lepiej może u ciebie tez niedługo sie poprawi

Do góry