reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dobrze zę mieszkam na parterze a ostatnio balkon zrobiliśmy tzn obiliśmy sobie i juz nie ma jak wypaść z niego

reklama
Ja tez na parterze i mam siatke miedzy szczebelkami :)

Paula
- u nas goraco bardzo... słońce świeci od samego rana i grzeje cudnie - o 8 na krótkim rekawku szłam Wiktorka zaprowadzic...
Jeden minus - wieje strasznie :/

Dzieki za życzonka :) :)

Łóżeczka obniżane sa lepsze, ale mielismy juz to wiklinowe i zrezygnowalismy z zakupu szczebelkowego :p :)

U nas tez w miare słonecznie, ale wieje. W nocy strasznie lało i burza była ::)

a u Nas pada :( wiec zaczekam ze spacekiem az przestanie :p

Agnes wszystkiego najlepszego ! i zdrowka dla Weronisi !

kolezanka do mnie jedzie i po drodze ma kupic tescik to dam Wam dzis znac czy bede miala synusia ;)

Joeey czekamy z niecierpliwością na wieści.

Klucha hehe, co prawda to prawda. :laugh:

Agnes kup nose frida w aptece, bo gruszką to sobie możesz wiesz co. ;) To jest super urządzenie do wyciągania glutków! Nieraz Ingusia dusiła mi się i dzięki fridzie ją odetkałam.

No i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek. ;D

Karolina ale numer! A przynajmniej macie zabezpieczony balkon na wypadek, gdyby Misia chciała się przewietrzyć?

Beatko, Agnes.kol - i ode mnie przyjmijcie najlepsze życzenia. Niech Wam dobrze w życiu bedzie i aby każdy następny dzien był lepszy od poprzedniego. :)

Hej Dziewczynki!

Nie nadrabialam, tylko przeczytalam kilka postow i cos slysze, ze joeey sie szykuje na chlopczyka!!! Trzymam kciuki!!! ;D ;D ;D

My jutro wybywamy na 5 dniowe wakacje i juz mam dosc pakowania wiec zrobilam sobie przerwe. :p :p

reklama
Do góry