reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hejka :)
na poczatek
BEATKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPEŁANIENIA MARZEŃ, ZDRÓWKA I WSZYSTKIEGO CO SOBIE ZAMARZYSZ  :D :D :D
Ja tez w sobote obchodziłam urodzinki, ćwierć wieku juz za mną ;) ale nie żebym sie przypominała ;D ;D ;D ;D

Dziewczyny jaką miałam cięzko noc, mała ma katar na całego i ak ok 23 obudziła mi sie z płaczem, nic niepomogało ::) katar ja dusił i sie strasznie denerwowała, tak mi sie rozżaliła, że niemogłam jej uspokoić, tak się zanosiła, że mi zwymiotowała ::) musiałam gruszka jej ściagać z noska i posmarowalam mąścią majerankową. Uspokoiła się troszke to połozyłam ja koło siebie i tak czuwałam całą noc. A dzis z rana mame wysłałam to apteki i kupiła jej krople na katar, homeoepatyczne nazwy niepodam, bo zawiła troszkę ;) teraz spi bidlka moja :( :-[

Wogóle chciałam wam napisac, że mojemy Damianowi mała wypadła z łóżeczka :-[ :( Poszedł na chwilke zobaczyc do drzwi i wracając usłyszał płacz, a mała leżała za łóżeczkiem :-[ :-[Popłakała troszke, ale naszczęście nic jej sie niestało, nawet guza niemiała. Jak mi to opowiedział to aż mysleć niechciałam co mogłoby sie stać gdyby niefortunnie upadła :-[ :( Teraz zamontowalismy jej dodatkowo wyzszą barierkę zrobioną z palika ;)

joeey czyzby kolejny dzidziuś ;) :D czekam na relacje ;)
Nathalie niepowiem ci w jakim stylu urządzimy mieszkanko, bo sama nie wiem, w takim zwyczajnym ;D ;D Narazie kombinuje nad łazienką ;) Zreszta za duzo niewymyslę, bo niemamy kasy, wszystkie pieniądze, które odłozone były na mieszkanie musimy temy dupkowi zapłacić :mad: :mad:

ide czytac dalej ;)

reklama
Beatko - 1000 lat i jeden dzień gratis!!!

Klucha - no MUSISZ mówić, że gust ma fantastyczny!!!

Magduś - ja Miśkę wyciągam zawsze chociaż na krótki spacerek, nawet w deszcz. Poprostu dobrze ją zabezpieczam i  tyle, faktycznie, tak jak u Kluchy, moja córuśka nigdy nie chorowała, nawet jak my zdychaliśmy w łóżkach - ona dzielnie brykała i chichrała się aż nam głowy pulsowały!! Ja uważam, że nie ma przeciwskazń do spacerku - np. dziś czekamy aż Gabrysia się wyśpi i mykamy na spacerek!

Jeśli chodzi o gust mojego męża to też MUSZĘ mówić, że ma genialne wyczucie, ale mam to samo, co wy!!!

Agnes - Boże współczuję, jednak nasze dzieci są nieprzewidywalne!!

NO JESTEM W SZOKU - BYŁA CHWILA CISZY I WYDAŁO MI SIĘ TO PODEJRZANE, ZACZĘŁAM SZUKAĆ MISI I NIE MOGŁAM JEJ ZNALEŹĆ - NAMIERZYŁAM JĄ NA BALKONIE!! NO ZAWAŁ NORMALNIE!!

jsorbek my mamy takie łóżeczko wiklinowane i nieda sie obnizyć,jest jedna wysokość, jak wstanie to barierkę ma na poziomie brzuszka :-[ Nie wiem jak wypadła, pewnie wychyliła się za smoczkiem, bo lubi go wypluwac pio za łóżeczko i wypadła :( :( Teraz jak jej zamontowalismy ten palik to siega jej do prawie paszek, także juz nic takiego mam nadzieje niebędzie miało miejsca :( :(

Agnes o rany , jak to sie stało? właśnie mieliście obniżone na sam dół? bo my już dawno Kacperkowi obnizylismy jak tylko zaczął wstawać....biedna Weronisia :( dobrze że jej sie nic nie stało.

a tak poza tym to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO AGNES!!!!  :-* :-* :-*

i dużo zdrówka dla Weronisi, zeby katar szybko zniknął! wiem co to znaczy bo Kacperek też niedawno miał katar  ::)

ziemzia pisze:
NO JESTEM W SZOKU - BYŁA CHWILA CISZY I WYDAŁO MI SIĘ TO PODEJRZANE, ZACZĘŁAM SZUKAĆ MISI I NIE MOGŁAM JEJ ZNALEŹĆ - NAMIERZYŁAM JĄ NA BALKONIE!! NO ZAWAŁ NORMALNIE!!

Tak, jest, cisza zawsze najbardziej podejrzana.
Paulinka narazie nauczyła się raczkować i juz się zaczęło wyjmowanie wszystkiego z półek, szafek itp - także na razie jest głośna ;D

Agnes
- no to życzonka najlepsze z okazji podeszłego wieku ;D ;D ;D 25 lat jednak brzmi lepiej niz cwierc wieku :)

Maja jak zobaczy coś nowego czy cos ja zainteresuje to zawsze mówi OOOOO i jak słysze OOOOO tzn żę coś kombinuje :p

reklama
Agnes to jednak lepsze są te tradycyjne łóżeczka nie trzeba potem kombinować  ::)

Ziemzia to Tobie tak gorąco ze balkon otwarty??? TEŻ BYM ZAMARŁA  ::)

Do góry