reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
O dzieki! Mam nadzieje, ze odpoczniemy. Lecimy na polnoc - do Queensland - okolo 1200km. Juz tam powinno byc troche cieplej. Mamy hotel przy samej plazy, jakuzi w pokoju, wiec mam nadzieje ze wypoczniemy! :D :D Juz sie nie moge doczekac! Tylko bagazy sie mnozy i mnozy. ::) Oczywiscie najwiecej rzeczy jest Atka! :D

Pati - ale Wam fajnie :) Super. Jeszcze raz udanego wypoczynku zycze :) Smiesznie brzmi: jedziemy na polnoc, tam powinno byc cieplej ;D ;D ;D

Beatka i Agnes najszczersze zyczenia i buziaczki ode mnie i Stasia :) :) :)

Pati milego wypoczynku

Paula najgorsze za Toba, teraz musisz sobie dobrze zagospodarowav czas dla Kacpra i bedzie git.

Wandzioch nie badz zyla i powiedz :) :) :)

Joeey mysl pozytywnie, a co ma byc to i tak bedzie :) jestes kotek co zawsze na cztery lapki spada to sobie poradzisz ;D co tam, wszystko da sie pogodzic najwyzej Adula bedzie miala przystojnego braciszka i za jednym zamachem ich odchowasz, jak ja ;D zalozymy kolko wsparcia, taka jak Pati Mothers group ;D ;)

Paula - no wlasnie my nigdy w takie luksusy nie jezdzimy, a teraz stwierdzilam, ze wole pojechac na krocej ale za to wlasnie w luksusie. :D

Pati zycze Ci wspanialego wypoczynku w luksusach ;D wieczory w jacuzzi i z winkiem ach.... ;D

Ana no staram sie myslec chodz mam sprzeczne emocje od skrajnosci w skrajnosc, ale juz nawet obliczylam, ze rodzilabym koncowka kwietnia ;D

dam Wam znac jak tylko zrobie tescik - bedziecie wiedzialy pierwsze od Artka ;) :laugh:

Wracam z albumiku, powklejalam zdjecia z wczorajszego grilla.

Ana sliczny brzusio!!! No i Ty wygladasz na taka szczesliwa i zadowolona! Az milo popatrzec! :D Ach no i Stasiek wykapana babcia!

Pati to super! jeszcze raz życzę udanego wypoczynku i romantycznych wieczorów :laugh: :laugh: :laugh:

Ana no jak wracam z pracy to mam czas tylko dla Kacperka :) w piątek jak wróciłam to nie odstępował mnie na krok :)

reklama
kurcze gdzie mój post ??????

to jeszcze raz

Pati udanego wyjazdu ;D

joeeyszybko rób ten teścik bo umrę z ciekawości

Do góry