reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witajcie po weekendzie :)

Beatko - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń oraz pociechy z Mikołajka zyczę JA :) ;D ;D ;D

Joeey - no trzymam kciuki, żeby @ jednak się pojawiła... Już lepiej po studiach drugie :) Idzie się wykończyć z dwójką maluszków - zreszta sama wiesz, jak siedziałaś z Adą i Pauliną. Ale jakby jednak pokazały się dwie kreseczki, to będę trzymać kciuki za braciszka ;D ;D ;D

Natalka
- ładne historie z tymi uczniami :) A imie Twoje najpiękniejsze jest !! A z tą Tiną to niezłe - jak tak można sobie zdrabniać śmiesznie :)

Ok. Wysyłam posta, bo Paubila siedzi pod biurkiem, wiec zaraz może sobie wyłączyć kompa.

reklama
Klucha  :laugh: skąd ja to znam! My też urządzaliśmy pokój idąc na kompromis i efekt jest taki, że ani mi ani Tomkowi się nie podoba.  :laugh: Zazwyczaj jest tak, że jak mi zaufa i da mi się wykazać to mu się podoba mimo, że wcześniej miał wątpliwości, natomiast Tomek nie potrafi dobierać kolorystycznie rzeczy - efekt: niebieska kanapa i czerwona wykładzina w dużym pokoju.  ::)  Teraz mu nie pozwolę się wtrącać w urządzanie mieszkania.  ;)

no dziewczyny widze że Wasi mężowie pomysłowi :) mój Paweł tez taki jest :) zawsze coś wymyśli żeby coś zrobić i do tego umie prawie wszystko sam zrobić a gust tez ma dobry :) czasami nawet lepeij coś ode mnie pomyśli, dobierze :)

Natalia znalazłaś opiekunkę???

Joeey jesteś w ciąży ???????

Natalia, to u nas to samo. wg mnie Bartek jest kiepski w doborze kolorów :D, Natomiast muszę go pochwalić, ze szafę w garderobie zrobił sam i bardzo fajnie mu wyszła. Wiec ustaliliśmy, że następnym razem ja wybieram kolory, a on je tylko akceptuje, a ja nie wtrącam się w techniczne rozwiązania.

reklama
Do góry