reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Paula teraz w ogóle nie widze napisu :p tak miało byc ???

No Maja sliczna jak wszystkie Maje ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Steffi
dobra ta teściowa ;D

Ufff, nadrobiłam w końcu. :p

Odpowiadam na raty korzystając z notatek. ;)

Paaricia 3mam kciuki za Twoją rozmowę, niech Ci żółte martensy szczęście przyniosą. ;D A nóżka niech szybciutko wraca do zdrowia. A tak w ogóle to strasznie mnie rozbawiło, że o 1.22 piszesz, że Cię noga boli i musisz iść do lekarza a o 5.48 już jesteś po lekarzu, a najbardziej w sumie mnie rozbawiło, że w tym czasie liczyłaś na to, że któraś z nas Ci odpowie co to może być, he he he. :laugh: :laugh: :laugh: My niestety smacznie chrapałyśmy w tym czasie. :laugh:

Moskitku pozdrów Martulę i Nadusię. :-[ :-[ :-[ A co się dzieje???

Paula kurcze, szkoda, że Wam nie wyszło... Może spróbujcie jeszcze raz, w końcu im później przeniesiecie Kacperka do drugiego pokoju tym trudniej Wam i jemu będzie. :-[ A tak na marginesie to po co Ci tabletki anty skoro Kacperek śpi z Wami w pokoju? >:D ;) ;) ;)

I współczuję Ci baaaardzo powrotu do pracy. :-[ Łączmy się w bólu... ja też wracam niedługo, chociaż ja to bedę w domu cały czas.

cdn

to zglaszam swoja zmodyfikowana na czas ciazy - Nie jem po 19

zasada nr 2. - cukier i slodycze nie istnieja
zasada nr 3. - bialego chleba (a i razowca w nadmiarze) tez nie mozna nigdzie kupic ;D

Sorbuś zgadzam się z Ziemzią - może jeśli już zmieniamy to po prostu na PIELĘGNACJĘ. Wtedy nie bedziemy musiały zmieniać ciągle tytułu. ;)

AśkaW współczucia z okazji przyjazdu teściowej. Dobrze, że już pojechała, moja była kilka dni. :-[ Też już pojechała. ;D

Hanka super pomysł ze żłobkiem. Nie weim czy nawet nie wolałabym oddać dziecka do takiego żłobka domowego niż zatrudnić nianię, bo wtedy dziecko ma kontakt z innymi dziećmi. :) Fakt, że 700 to kupa forsy, ale jak na stolicę to jest całkiem ok. Czekam na wrażenia. Bardzo jestem ciekawa jak ten żłobek spodoba się Tobie i Agatce.

Ana Paula ma rację - to rozwiązanie jest dobre tylko na chwilkę. W końcu nie bedziesz ze Staśkiem spała zawsze, a potem będzie go trudno odzwyczaić, poza tym pamiętaj, że niedługo to on się Wam do łóżka nie zmieści, bo przerwę między Tobą a Twoim mężem zajmie Twój brzuszek. ;) :laugh:

cdn. ::)

ja polecam pieczywo maca - bardzo dobre i z tych dozwolonych w czasie diety - jak bede tak dluzej sie obzerala jak teraz to za kilka m-cy bede wielorybem ::) tlumacze to sobie nadchodzacym okresem ale on jakos nadejsc nie moze :p takze nie wiem czy do Ciebie nie dolacze Ana ;)
Wandzik moze potwierdzic moj niepohamowany apetyt - jadlam rowno z Pawlem czyli duzo ;D a Wanda to nic prawie nie je - chudzinka z niej - nawet sniadanie ubogie :o ja zjadlam 5 kromek, a ona dla porownania niecale 2 :p

Hmmm... nikogo tu nie ma? Jak zwykle jak ja mam czas to tu pustki... Buuu... :-[ No nic, piszę dalej...

Steffi niezłe z tą rocznicą! :laugh: Wszystkiego najlepszego!!! A która to?
Gratuluję Kubusiowi nabycia nowej umiejętności schodzenia z łóżka. Super! Niedługo też będę musiała Ingui zrobić taki trening.

Magdamaj zdolna ta Twoja córcia, nie ma co. Uważaj tylko, żeby Ci kiedyś na 0 700 ... nie zadzwoniła, albo do Chin, bo się nie wypłacisz do końca życia. :laugh: Co do psa to nasza Szelma też ucieka przed Ingusią, szczególnie od wczoraj, kiedy to Ingusia nauczyła się raczkować i ciągle przychodzi do pieska robić jej nową fryzurkę. ::)

Ziemzia gratulacje dla Miśki postepów. Zuch dziewczynka! Dawaj zdjęcie pchacza na "zakupach" czy ja go widziałam live? Nie pamiętam... :p No i przy tej okazji pragnę podziękowac trenerce Misi za wprowadzenie Ingi w arkany raczkowania, bo to dzięki Misi własnie Inga tak poszła do przodu. ;D

cdn

Joeey bede zaszczycona ;D ;D ;D babo kochana :laugh:

co do chleba to ja jestem z tych, ktorych chleb zabija ;D od tego tyje najbardziej zaraz po slodkosciach, wiec pa pa

a czy z Wandzi chudzinka to nie potwierdze, ja ja znam z czasow wielorybka ;D :p

Natalia ja czytam cały czas

To możę zróbmy pielęgnacje - Paula jak jeszce ktos poprze to możęsz napisać do Aletki :p :) :) :)

reklama
Do góry