reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Ja jestem :) Kuba uciął sobie drzemeczkę :)

(h)anka - jak uczyłam Kubę schodzenia??? zaczęłam mniej więcej wtedy kiedy już raczkował... jak tylko zbliżał się do krawędzi łóżka od razu odwracałam go pupą w kierunku zejścia.... czasami zostawiałam mu stópki poza łóżkiem.... kilka razy go nie przekręciłam i oczywiście w odpowiednim momencie złapałam ale wyraźnie mu się nie podobało pikowanie głową w dół więc raczej jak już się zbliżał do krawędzi to zaczynał płakać bo nie wiedział jak ma sobie poradzić.... dzisiaj prowokowałam kilka takich sytuacji żeby sprawdzić czy już zaskoczył i żeczywiście kuma o co chodzi :) jak ma dużą powierzchnię żeby się swobodnie obkręcić to wtedy ładnie schodzi tyłem a jak nie bardzo wie jak to zaczyna bujać się i płakać

no i nie zdążyłam umyć głowy ::) za to wstawiłam drugie pranie :)

Steffi ślicznie nauczyłaś Kubusia schodzić, ja tez musze to koniecznie zrobić a raczej zmotywować Pawła bo on teraz bedzie z Kacperkiem w domu :)

a teściowa the best ;D ;D ;D

dostałam dziś @ buuuu :( i to na sam powrót do pracy :( ale przynajmniej nareszcie zaczne brać nowe tabletki anty :)

Magdamaj śliczne zdjęcia z nad morza  :D ....ech można sobie pomarzyć....Twoja córcia to taki mały pultasek ;) nie obraź sie napisałam to w dobrej wierze :) Maja ślicznie wygląda w tym kapelusiku :) a gdzie byliście nad morzem?

Zdanka pokaż nam Wasze zdjęcia z wakacji! ;D

Poszła sobie ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Steffi alez cudny ten link ;D o tesciowej >:D

Dobry do chodzenia jest rowniez wozek do karmienia :) Ale sie rymnelo:). Moj maly staje przy nim i popycha je- krzeslo jest na kolkach wiec jedzie a maly za nim tup tup tup tupta sobie.

Tesciowa wrecz nie moze wyjsc z podziwu jaki zdolny tej jej wnuk ;)

Dziękujemy za miłe uwagi o zdjeciach :)
za pultaska sie nie obrazam bo to najszczersza prawda - my to wogole jestesmy Rodzina Grubansów ;D ;D ;D ;D

a bylismy kolo jaroslawca - wiocha sie nazywa WICI
i jest extra bo plaze pol-pelne zadnych tlumow pelen komfort i wogole
dlaludzi z dzieckami suuper

reklama
Do góry