reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Ja pierd......
czytam i czytam i czytam........chyba z godzinke czytalam i teraz zapomnialam co mialam napisac  ::) zaczne od poczatku;DZIEKUJE ZA SLOWA OTUCHY!!! ;) i Wanda ma racje trza zerwac kontakty na amen.Tzn i tescie i maz  :( niestety, jak sie ma meza mamisynka to juz nic i nikt nie zmieni tego  :( jak to ktoras napisala ze za 10 lat moge tego bardzo zalowac.Boli mnie tylko jedno, nie mam sie nawet gdzie podziac.Nie chce mieszkac z rodzicami , nie pracuje .I jestem w kropce :( Juz mam dosc codziennych klutni o tesciow dzisiaj znowu tesciowa byla(Arek po nia pojechal autem bo padal deszcz a ona mieszka 10 minut pieszo od nas  :( hrabina , tesc to Pan i wladzca do nas nie przyjdzie bo jest za dumny.)No i znowu zaczela sypac radami co mam Oli zrobic i juz nie mowi tylko jakby mi rozkazuje :mad: :mad: Niestety ja mam charakter ala Wanda i nie dam sie dmuchac w kasze.
W niedziele mam rocznice 1 rok po slubie i kompletnie mi ona juz zwisa.Nie mam wsparcia w mezu to teraz sie zamkne w sobie i bede z Ola sama sobie  8) 8) :-[

Sorbus kobitko Ty sie nie przejmuj tak placzem Majeczki tylko jutro z samego rana pobaw sie z nia, poprzutulaj, moze to faktycznie zabki i bidulka napewno bedzie sie czuc lepiej przy Tobie

MartaP
witaj a gdzie dokladnie masz rodzinke na Świtochłowicach?moze kiedys jak bedziesz w poblizu to sie na spacer umowimy ??? :) :laugh: albo tak jak Wanda na finlandie  ;D

Paula
no z Ciebie to taki duszek, powinnas zostac psychologiem  ;D i tez przyjade do Ciebie jak z Ewela zrobie prawko

co ja jeszcze mialam napisac ???napewno cos jeszcze wiec nie obrazajcie sie kobitki jak o ktorej zapomnialam  :( :-*
mam dola pije piwo i mysle nad moim zyciem...
narazie pisze dobrej nocki...

Joeey, Wanda koniecznie wypijcie nasze zdrowie i wstawcie zdjęcia po libacji!!!!  ;D

Moja znajoma jak zdawała prawko to jej tata powiedział ze jak zda za pierwszym razem to jej kupi samochód i.....zdała!!!  ;D ;D ;D ....... a tata słowa dotrzymał  :D

Asiu miło nam  :laugh: i fajnie że jesteś z nami!!!  :laugh: a do nas musicie koniecznie przyjechać!  ;D ;D ;D

wiolus ja by,m ją poprostu ignorowała i najlepeij do niej nie jezdziła a jej nie zapraszaj wcale
no współczuje tej jędzy kobito naprawdę :p

ja to męża urabiałam juz przed slubem że żona najwazniejsza a nie mamusia :laugh: :laugh: :laugh:

Amelka ja tez pije browarka :p

A i miałam wam napisac jak ogladałam te fotki z albumu niedzieciakowego to
joeey mała to identyko Ada

Piotrus aolowy to identyko aOla

i mam prosbe natalia wklej fotki slubne bo dziewczyny tak chwaliły a ja nie widziałam fotki buuuuu :( :( :(

i Bartysiowy brzucholek bym chciała zobaczyc bo tez nie widziałam ::) ::) ::) :( :( :(

reklama
Do góry