reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

a to BABY jedne no!!!! tak ukrywać spotkanie!!! i teraz jeszcze nam pokazują jak popijaja wódeczkę sobie żebyśmy im zazdrościły!!! ładne rzeczy ;) ;) ;) ;D ;D ;D

jak to sie stało że Joeey jest u Wandy???

reklama
Kamila i tu sie mylisz ;D zapomnialas, ze ja startuje z nadwagi ;D a nie ze swojej normalnej czyli 53 - 55 kg :p uspokajam, ze na pewno sie nie odchudzam, po prostu wyprowadzilam z domu wszystkie slodycze, ograniczylam pieczywo - jem tylko razowe, ziemniarow to juz dawno nie jadlam, no i stosuje zasade rozdzielnosci wg tej ksiazeczki, ktora polecilam Natalii. Krzywdy sobie nie robie ;) Poza tym mam lustro - zawsze mialam szczuple nogi a teraz widze, ze sa oblepione, to samo na plecach - jak kostium pletwonurka, taki plaszczyk, fuj, no i lapy u gory, nienawidze tego, czyli to jest sam tluszczyk niepotrzebny, powinno mi isc w brzuch a nie w d... i inne czesci ;D wiec sie ciesze, bo widze poprawe :)

Paula teleportacja hehehehehheh

ejjjj to wy wklejcie jeszcze zdjęcia z końca posiadówy dzisiejszej!!! ;)

Gabi no nad tobą też dziś się zastanawiałam gdzieś ty jest jak cie nie ma..... no ale jak sobie obserwujesz no to tylko pochwalić cie za to można ;P

Paula25  wilekie dzięki ,że o mnie pomyślałaś. :-*

Do mnie wpadli znajomi z małym szkrabem i padam ze zmęczenia.
Dwa małe szkraby zaczynające chodzić, z wychodzącymi ząbkami w jednym pokoju to stonowczo za dużo :/

No to na dziś starczy , idę spać. Dobranoc kochane.

Gabi gratulacje dla Oskarka nowych umiejętności i ładnego jedzenia  :laugh: :laugh: :laugh:
Kacperek też zapier...la na czworakach a najszybciej jak sie go goni i zaczyna się przemieszczać przy meblach  ::) tzreba miec oczy naookoło głowy  :p

Ana odetną Wam neta??? kiedy??? NAM BEDZIE CIEBIE BRAKOWAĆ!!!!
Ana bardzo nam miło, że czujesz sie z nami tak dobrze  :laugh: :laugh: :laugh: a my uwielbiamy czytac jak piszesz o fasolce  :laugh:

reklama
wlasnie mnie Ewela natchnelas  ;D

zapomnialam sie pochwalic ze moja siostra wczoraj zdala egzamin na prawo jazdy  ;D ;D ;D za pierwszym podejsciem  ;D ;D ;D ;D ;D no ale wczesniej okupila to rozwalonym autem taty :laugh: :laugh: :laugh: ale to taki maly szczegolik  ;) :) :)

Do góry