reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

a to BABY jedne no!!!! tak ukrywać spotkanie!!! i teraz jeszcze nam pokazują jak popijaja wódeczkę sobie żebyśmy im zazdrościły!!! ładne rzeczy ;) ;) ;) ;D ;D ;D

jak to sie stało że Joeey jest u Wandy???

reklama
Kamila i tu sie mylisz ;D zapomnialas, ze ja startuje z nadwagi ;D a nie ze swojej normalnej czyli 53 - 55 kg :p uspokajam, ze na pewno sie nie odchudzam, po prostu wyprowadzilam z domu wszystkie slodycze, ograniczylam pieczywo - jem tylko razowe, ziemniarow to juz dawno nie jadlam, no i stosuje zasade rozdzielnosci wg tej ksiazeczki, ktora polecilam Natalii. Krzywdy sobie nie robie ;) Poza tym mam lustro - zawsze mialam szczuple nogi a teraz widze, ze sa oblepione, to samo na plecach - jak kostium pletwonurka, taki plaszczyk, fuj, no i lapy u gory, nienawidze tego, czyli to jest sam tluszczyk niepotrzebny, powinno mi isc w brzuch a nie w d... i inne czesci ;D wiec sie ciesze, bo widze poprawe :)

Paula teleportacja hehehehehheh

ejjjj to wy wklejcie jeszcze zdjęcia z końca posiadówy dzisiejszej!!! ;)

Gabi no nad tobą też dziś się zastanawiałam gdzieś ty jest jak cie nie ma..... no ale jak sobie obserwujesz no to tylko pochwalić cie za to można ;P

Paula25  wilekie dzięki ,że o mnie pomyślałaś. :-*

Do mnie wpadli znajomi z małym szkrabem i padam ze zmęczenia.
Dwa małe szkraby zaczynające chodzić, z wychodzącymi ząbkami w jednym pokoju to stonowczo za dużo :/

No to na dziś starczy , idę spać. Dobranoc kochane.

Gabi gratulacje dla Oskarka nowych umiejętności i ładnego jedzenia  :laugh: :laugh: :laugh:
Kacperek też zapier...la na czworakach a najszybciej jak sie go goni i zaczyna się przemieszczać przy meblach  ::) tzreba miec oczy naookoło głowy  :p

Ana odetną Wam neta??? kiedy??? NAM BEDZIE CIEBIE BRAKOWAĆ!!!!
Ana bardzo nam miło, że czujesz sie z nami tak dobrze  :laugh: :laugh: :laugh: a my uwielbiamy czytac jak piszesz o fasolce  :laugh:

reklama
wlasnie mnie Ewela natchnelas  ;D

zapomnialam sie pochwalic ze moja siostra wczoraj zdala egzamin na prawo jazdy  ;D ;D ;D za pierwszym podejsciem  ;D ;D ;D ;D ;D no ale wczesniej okupila to rozwalonym autem taty :laugh: :laugh: :laugh: ale to taki maly szczegolik  ;) :) :)

Do góry